סקר:

beckham17

New member
סקר:

לכבוד יום העצמאות ה-55 של מדינת ישראל
רציתי לשאול:
האם אתם הולכים למסיבות של יום העצמאות בעירכם?
האם אתם ממנגלים? אם כן, מה התכנון שלכם?
מה דעתכם על כך שאין כמעט "במות" המיועות לציבור הדתי, שם יתארחו זמרים חסידיים?
חג עצמאות שמח לכל עם ישראל!!!

אוף...

וזה מזכיר לי שיום העצמאות הז אנחנו בירושלים- וחלילה, אני לא אומרת אוףף כי זה בירושלים ולא בקרית שמונה... אלא בגלל שכל כך בניתי על היום הזה! והתאכזבתי לגלות שכל התכניות שלי מבוטלות... טוב נחמה אחת גדולה יש לי: בע"ה אני אלך - ובד"כ אנחנו הולכים למסיבת יום העצמאות בעירנו. - והתכנון שלנו הוא ליסוע לירושלים עיר הקודש.... - אני חושבת שיש. (או שלא???) אצלינו בכל אופן ולאו דווקא בהופעות חג העצמאות אלא היו הופעות מידי פעם רק של זמרים חסידיים אפילו.... חג עצמאות שמח לכולם!

yair m

New member
אוקיי...

אני השנה הולך לבת דודה שלי אני חושב למנגל. אחרי 6 שנה בבית...ואולי נעצור בדרך לראות טנקים כמו כל שנה אנחנו הולכים בבוקר לאן שהו ואז חוזרים לעשות מנגל. ויש כמה במות אני חושב אבל יש יותר בקריות למשל בקרית אתא יש את סבלימנל והצל ויש גם איפה שהו את חמי רודנר ואם אתה רוצה למיבור הדתי יש בעיקר בשישובים דתים תמיד

mayakol

New member
אריאל, לפני שאתפנה לענות על הסקר

רציתי לשאול משהו בקשר לשאלת הסקר השניה- "האם אתם ממנגלים? אם כן, מה התכנון שלכם? -אז נניח שאני עונה בשאלה זו שאני ממנגלת, כלומר התשובה היא 'כן'- אז איך ממשיכים לענות על השאלה 'מה התכנון שלכם?' האם פה אני אמורה לכתוב אילו סוגי בשרים אנחנו עומדים למנגל??
כאילו, אפשר הסבר למתקשי הבנה?

beckham17

New member
התכוונתי לאיפה, מה, עם מי...

סוגי בשר? סבבה, גם נשמע מעניין...

שולי פ

New member
אין לנו מסיבות!!

למרות שעירנו היא עיר די גדולה, ראש עירנו ה"נחמד" החליט בשנה שעברה וגם בשנה הזאת לא לערוך מסיבות לרגל יום העצמאות אלא לחסוך בכסף ולהגדיל את האירועים בחופשת הקיץ ולכן יש לנו השנה בערב יום העצמאות רק מופע זיקוקים והופעה של "קולות עמל"... ולכן, אני וחברותי החלטנו לנסוע לעיר אחרת (נורמלית, לא כמו העיר שלנו...) בערב יום העצמאות אך אז נפתח לו ויכוח סוער לאיזו עיר (נורמלית, כמו שהזכרתי קודם) נסע. חלק רוצות לקרית-אתא חלק לעכו וחלק רוצות בכלל ללכת לקניון לראות סרט (ביום העצמאות???). לכן רק כשאני אדע לאן אני הוכלת בערב יום העצמאות אני אוכל לענות על השאלה שלך... לפני שנתיים היו לנו מסיבות והיו גם זמרים לציבור הדתי כגון חן ינאי (מכירים?). וכמובן שנמנגל, אלא מה? יום העצמאות, לא? כנראה שניסע לאחי בטבריה...

איילת כ

New member
אני בהחלט הולכת.

ואין לי מושג אם נעשה על האש, אבל כל שנה ההורים שלי עושים אז כנראה שאני אוכל. אבל אני רוצה ללכת לצעדה שמתקיימת ביש"ע. זה תלוי בהורים שלי, אבא שלי לא כזה מסכים. אז נראה

../images/Emo166.gif

טוף, אני עוד לא יודעת מה אני עושה בערב החג אבל בחג עצמו ממנגלים בחצר עם כל המשפוחה- לא הספיק לנו פסח... חבל שאין יותר מדי במות אם היו היה לי לאן ללכת

אליגטור

New member
קצף, זיקוקים ומנגל

אממ.. 1. פעם הייתי הולך קבוע עם ההורים (אצלנו יש שני מוקדים גדולים מאוד- אחד במרכז ואחד במערב), ואני בעיקר הגעתי לראות את הזיקוקים אבל גם תמיד היו הופעות לילדים. אני כבר לא הולך, בעיקר בגלל מה שמסביב כלומר ההופעות הנורמליות זה נחמד אני לא אלך לאמפי לראות את אביב גפן ובכלל אני לא אדם של הופעות בקושי משחקי כדורסל אבל הבעייה המרכזית ביום העצמאות היא השטויות הרחובות. פעם היו פטישים היום כולם מציפים את כולם בקצף וזה משגע אותי. יום העצמאות בלילה זה כבר לא חג של פעם עם גאווה לאומית- מצעד צה"ל, היום זה קצף, זיקוקים ומנגל. זה יום העצמאות. מגעיל. הזיקוקים האלו זה גם נחמד אבל בזבוז כסף אדיר. חבל שזה כל כך השתרש שאי אפשר להוציא את זה אבל לפחות לקצץ בכמויות. הרי יש תקציב יום העצמאות לכל עיריה גדולה וזה לא צריך להיות כך. 2. כן, יש לנו מנגל משפחתי קבוע למרות שכל שנה הוא נמאס עלי יותר ויותר. אנחנו הולכים 3 משפחות לפעמים 4 תמיד באותו מקום כבר כמה שנים, יש לי שני חברים שבאים אבל טוב אני גם לא מת על זה. כלומר, זה טעים והכל אבל נראה לי מוזר לבזבז יום שלם על מנגל. המנגל כבר הפך לסמל. אני לא נגד אני פשוט רואה את הכל בצורה מוזרה- הרי זה יום העצמאות של מדינת ישראל, מה הקשר עכשיו למנגל, כי זה יום שבתון? ואין לי מושג במנגל, ממש לא. אני עושה על האש פה ושם אבל אני לא יודע להכין בגרוש, רק לשים פחמים זה התפקיד שלי. מה גם שבפעם הראשונה והאחרונה שניסיתי לעשות משהו עם עוד אחד שלא יודע הגג שלי נשרף וכיביתי אותו עם הזקט. 3. לא יודע, אצלנו תמיד ודאגים שתהיה במה אחת בשביל הדתיים ואז מביאים את צמד רעים או זמרים חסידיים, הם לא יביאו את אהרן רזאל או משהו כזה ולא שממש אכפת לי, אני גם ככה לא בקטע הזה של המוזיקה. אני גם לא ממש מת על סוג מסוים רק זמר אחד. אני מקווה שתהיה במה למרות שאין סיכוי שאני אלך, אולי סתם לצאת ידי חובה אני אלך עם חברים אבל זה טפשי, כבר עדיף לשבת בבית ולצפות בקזבלן ובשוטר אזולאי שוב. עוד נקודה לסיום הקשורה למה שכתבתי לעיל. כשהייתי עוד חניך נדמה לי בכיתה ט' כבר הייתי עוז, המדריך שלי ביום העצמאות רצה שנלך כל השבט ברחבי העיר עם דגלי ישראל גדולים. רעיון נחמד מאוד ושווה לאמץ. ועוד משהו שנזכרתי בו עכשיו, התופעה המרגיזה של דגל ארה"ב ליד דגל ישראל אם בכלל. היום הזה איבד את המשמעות כבר לחלוטין.

LadyTitania

New member
סתם שאלה

אולי ואולי לא שמתם לב שלכל ההופעות האלו קוראים "הבמות"...?

אממממ....

אני לא והלכת למסיבה, לא יודעת אם זה נקרא מסיבה- זה יותר הופעה של זמרים ולהקות וכאלה...זה מתחיל ב12 בלילה בערב יוהע"צ, ולפני זה סתם כל החבר'ה מסתובבים בעיר רואים את הזיקוקים, ספריי קצף וכאלה...כיף!
ברור שממנגלים, ביישוב חביב שאני מתה עליו אצל אח של אמא והמשפחה שלו- נהיה הרבה אנשים ויהיה שם דשא, אפשר לשחק כדורגל עם הבני דודים
קצת מבאס, אבל כאן בעיר מכפרים על זה במופעים של אברהם פריד וכאלה בחופש הגדול. השנה נלך כל החבר'ה (שזה אומר שבט אלעד בנ"ע כשר למהדרין
) למופע בוינגייט של סאבלימינל והצל, להקת היהודים ואינפקטד מאשרום..

nO FIR

New member
במות לציבור דתי???????

יום העצמאות זה יום שכל העם צריך להיות יחד ולא להתחלק לדתיים -חילונים מה הצעד הבא?-במות עם זמרים אנדלוסים ליוצאי צפ"א??? -יכול להיות שהמחשבה שלך נכונה..אבל עם שינוי קטן:שגם זמרים חסידיים יופיעו על אותן במות......... חג עצמאות שמח!!!!

מיכלוש7

New member
יום העצמאות הזה... ../images/Emo165.gif

מכריחים אותנו להשאר בערב בבי"ס!
(-יש הרקדה ותפילה "חגיגית"...) וביום עצמו, אנחנו ממנגלים יחד עם כל המשפחה אצל דודים של אמא שלי! יש להם כלב מזה חמוד!!!
(רק חבל שכל המשפחה שלי פחדנית... ולכן קושרים אותו! מסכן...
)

mgirl

New member
OK

את לומדת בפרדס חנה. אין סיכוי שאת לא לומדת בפרדס חנה. את *בטוח* לומדת בפרדס חנה. נכון?

beckham17

New member
את לא מכירה את אולפנת צפירה???

אולפנת בנ"ע מפורסמת... זה בצפריה... ויש להם את המורה למתמטיקה הטוב בארץ... אלי קופר!!!

למעלה