סקר:

mgirl

New member
בחייים לא שמעתי

וואי, איזה קטעים זה שהביצפר שלנו ושלה עושים בדיוק אותה תוכנית

מיכלוש7

New member
איך אפשר לא להכיר את צפירה?! ../images/Emo12.gif

אז במיוחד בשבילך, הנה קישור לאתר שלהם! (את באמת לא חייבת להכנס... לא נראה לי שמישהו אי פעם נכנס לאתר הזה... אם בכל זאת משעמם לך-תספרי לי מה יש שם!
) ולבקהאם17, איך אתה מכיר את אלי קופר?!

mayakol

New member
אני נכנסתי לאתר שלהם! ואפילו

יותר מפעם אחת! אתר חביב, רק חבל שהוא חסר מידע משמעותי כמעט לחלוטין.

mayakol

New member
סיכמנו שאת תתני לי את כל המידע

שאני צריכה על צפירה, אז מסתבר שאני לא אצטרך יותר להשתעמם באתר ההוא...

beckham17

New member
אני לומד בכפר הרואה...

אז איך אני לא אכיר אותו, במיוחד כשהוא המורה שלי..... את תלמידה שלו?

mayakol

New member
קראתי על השם שלו כ"כ הרבה פעמים

אפשר לשמוע קצת על הקופר הזה?

LadyTitania

New member
ובכן

בקצרה: מורה למתמטיקה, כמו שאמרו לפני, הטוב בארץ ואין שני לו. אחלה בן אדם ומורה עם שיער סגול :) ותסמכו עליו חבריה / בנות!

מיכלוש7

New member
בדיוק היום הוא נכנס אלינו לכיתה!

ודיבר על שינויי יחידות לשנה הבאה... או בקיצור-הולכים להוריד אותי ל4 יחידות!

mgirl

New member
הממ...

מסיבות יום העצמאות בפר"ח עירנו היא all about the קצף. כולם משפריצים על כולם קצף. פעם אחרונה שהייתי שם חטפתי בכל הגוף קצף, ואח"כ הסרחתי מדגים. לחברה שלי פשוט שתי בנים שהיא בחיים לא ראתה הכניסו לה קצף לחולצה - פשוט משכו לה את הצווארון וריססו. אנשים חולים. אז מסיבות יום העצמאות אצלי - לא בא בחשבון. אולי פעם הייתי הולכת לבמות, אבל אז היו פחות פרועים שם... היו כמה שנים שהופעתי שם במסגרת הלהקה העירונית אבל ביה"ס שלי הכריח אותי לעזוב אותה כי הופיעו עם מכנסיים.
ממנגלים? ממש לא נראה לי. המשפחה שלי לא אוהבת למנגל. בטח שלא בחום הזה - עם כל הזבובים שיתיישבו דווקא על אבא שלי.
אני מסכימה עם נו פיר, שאמר שדווקא ביום העצמאות עם ישראל צריך להיות מאוחד ולא נפרד, ועם ההצעה שלו לעשות גם זמרים חסידיים בבמות הרגילות. אני בטוחה שלא רק הדתיים יהנו מהופעה של אוף שימחעס.

beckham17

New member
נראה לך שתצליחי לעשות מחיצה???

כי אני בטוח שאף אומן חסידי לא יסכים בחיים להופיע בפריצות כמו זאת שקוראת בבמות, או ליידן... לא בראש שלי לבוא להופעה של זמר חסידי, נגיד אהרון רזאל או שלהבת, ולראות ליידי בנות מקפצות... וגם בטוח שלא בראש שלהם.....

אנשיםםםםםםם

אני גאה בעיר שלי (פעם ראשונה) רחובות סוף סוף משהו חסידי בעיר הזאת אז אתם מוזמנים ............. מצוף פרוספקט

מוצארט

New member
תפסיק כבר!!!!

אתה משגע אותי!!! פריצות??? לעזאזל איתך.. ברחו לי כל המילים...

beckham17

New member
לדעתי זה חוסר צניעות!!!

לא נעים לראות את הבנות, בצורה בה הם יתלבשו בערב יום העצמאות. אתה אוהב לראות אותן ככה, תהנה! אני לא!!!

SlamminDino

New member
תשובה לסקר

And by the way-- באמת לא כתבתי פה הרבה זמן אבל אני מקבל את העדכון השבועי של ליאור והדסה ונהנה מאוד מהסיפורים... יישר כח למנהלים של הפורום שמשקיעים על מנת לבדר אותנו ולהזכיר לנו שגם אם אנחנו לא נכנסים לפורום We our Welcome. עכשיו נעבור לעינייני הסקר של דיוויד בקהאם שאם נלך לפי שיטת אוהדיי מכבי חיפה הוא בן .... . מכיוון שאנחנו לא הולכים לפי שיטה זו, נגיד רק שהוא שחקן טוב שלדעתי כולם מקנאים בו כי הוא יודע להוביל קבוצה ויש לו אשה חתיכה ופופולארית. אז הנה לשאלות: האם אני הולך למסיבת יום העצמאות בעיר שלי? לא נראה לי!! אין ממש מה לעשות איפה שאני גר וחוץ מלהשפריץ ספריי בשביל הבידור המזדמן אין ממש אקשן.
האם אני ממנגל? You BET!!! מה עוד יש לעשות ביום העצמאות? אפשר לראות את חידון התנ"ך אבל גם זה עולה לראש סדר האפשרויות בתור ברירת מחדל.
מה דעתי על כך שאין כמעט במות של שירים חסידיים? אני חושב שיש יותר מידיי גם ככה!! אני מכיר אנשים שמאוד אוהבים את זה ועל כן כבוד רב אני רוכש לאירועים אלה אבל בינינו-- זה לא הסטייל שלי. גם מועדונים והופעות של אביב גפן לא. I dont know what my style is ... כנראה אני פשוט לא טיפוס של מסיבות ולכן יום העצמאות הוא ממש עוד יום. ( מבחינת הנאה בקבוצה ודברים כאלה..) ולסיום-- כמו שאמר בקהאם, חג שמח מאוד לכל יושביי הפורום ועם ישראל!! ( כן, גם האנשים היושבים בחוץ לארץ)

למעלה