תשובה לסקר
And by the way-- באמת לא כתבתי פה הרבה זמן אבל אני מקבל את העדכון השבועי של ליאור והדסה ונהנה מאוד מהסיפורים... יישר כח למנהלים של הפורום שמשקיעים על מנת לבדר אותנו ולהזכיר לנו שגם אם אנחנו לא נכנסים לפורום We our Welcome. עכשיו נעבור לעינייני הסקר של דיוויד בקהאם שאם נלך לפי שיטת אוהדיי מכבי חיפה הוא בן .... . מכיוון שאנחנו לא הולכים לפי שיטה זו, נגיד רק שהוא שחקן טוב שלדעתי כולם מקנאים בו כי הוא יודע להוביל קבוצה ויש לו אשה חתיכה ופופולארית. אז הנה לשאלות: האם אני הולך למסיבת יום העצמאות בעיר שלי? לא נראה לי!! אין ממש מה לעשות איפה שאני גר וחוץ מלהשפריץ ספריי בשביל הבידור המזדמן אין ממש אקשן.
האם אני ממנגל? You BET!!! מה עוד יש לעשות ביום העצמאות? אפשר לראות את חידון התנ"ך אבל גם זה עולה לראש סדר האפשרויות בתור ברירת מחדל.
מה דעתי על כך שאין כמעט במות של שירים חסידיים? אני חושב שיש יותר מידיי גם ככה!! אני מכיר אנשים שמאוד אוהבים את זה ועל כן כבוד רב אני רוכש לאירועים אלה אבל בינינו-- זה לא הסטייל שלי. גם מועדונים והופעות של אביב גפן לא. I dont know what my style is ... כנראה אני פשוט לא טיפוס של מסיבות ולכן יום העצמאות הוא ממש עוד יום. ( מבחינת הנאה בקבוצה ודברים כאלה..) ולסיום-- כמו שאמר בקהאם, חג שמח מאוד לכל יושביי הפורום ועם ישראל!! ( כן, גם האנשים היושבים בחוץ לארץ)