סקר!

גם הרבה..

תראו לדעתי זה תלוי במצב רוח לא? אממ למשל מישהו שכל הזמן חרמן אז כל הזמן.. ומישהו שלא אז לא יעניין אותו אולי.. זה נכון לדעתכם? מיועד גם לבנים וגם לבנות

De-Panther

New member
שבועיים בגלל התערבות שחבל../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאחרי זה לא קיבלתי את פרס הזכיה
(אל תשאלו מה הוא היה
)

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

kundason2003

New member
בהתערבות

הצלחתי שבועיים... העיקר כדי להוכיח לעצמי שאני לא מכור...

icy rain drop

New member
מה הבעיה להיות מכור?

יש התמכרויות שלא מזיקות.. נראה לי... כמו נגיד.... התמכרות לחמצן או מים... :) וגם זה לא ממש מזיק אלא אם כן זה כרוני.... ובא בכמויות מסיביות

אני בינתיים מחזיק..

כבר 5 ימים..אגב ככל שמפסיקים ליותר זמן ואז פתאום חוזרים לזה ההרגשה משתפרת פי 5 נראה לי

EverMan

New member
כן ...

אצלי זה בכלל סיפור ... שאת רובו אני מעדיף לשמור בחשאי. הצלחתי להחזיק מעמד במשך חודש ושבוע וזה היה שעוד הייתי בתול , (ממש תמים לחלוטין) שעוד לא עשו לו ביד אפילו... וזה נגמר שמישהי עשתה לי ביד בפעם הראשונה... והרגשתי ממש לא בנוח , כי בגלל שכבר חודש לא עשיתי ביד הכמות הייתה אדירה בסוף וזה היה ממש קצר ... בשביל בתול זו חוויה ממש לא נחמדה.

Tiger 2

New member
בעקבות מקרה

אני יכול להגיד לכם שאפשר הרבה מאוד מאוד זמן. (כן יותר משנה). אני אכתוב פה מתישהו משהו, שיכול לגרום לשכבה שלמה (כמעט) להחזיק מעמד הרבה זמן.

BullsDuDe

New member
שלום לכל תושבי הפורום....

בעקבות אי הצלחה להירדמות שוטטי ברחבי הפורום וגיליתי פורום זה. אז אני בן 17 ואין, פשוט אין, נושא יותר טוב מלהתחיל לכתוב ולהיות פעיל. אז התשובה שלי לשאלה היא 4-7 ימים מקסימום תמיד אפשר למצוא את הפינה החשוכה

Love Fruite

New member
בנאדם..! אתם לא מהפורום

של נונ-סטופ, המקורי מהתפרק? ומה פורום של נענע או פתוז של כדורסל? חח מעלה לי זכרונות..

למעלה