סקר!

La Gamba

New member
אני? קרוב לחודש

וזה בגלל שהייתי בטיול רחוק מהארץ, אז לא היה לי זמן לחשוב על דברים כאלה, כל עוד שיש משהו שמעסיק את דעת, אני יכול לעבור הרבה זמן. (מכאן ניתן להבין שבחופש הגדול אני.....)

Escova

New member
אני רוצה לנצל את הסקר...

ולהגיד משהו שאף אחד לא יאמין לי, אבל הוא נכון...(כול חסרי האמונה, יכולים ללכת להביא ביד, חחחחחחח...) אני, נשבע לכם, בכול דבר שתרצו, (כן בכול דבר, אלוהים, משפחה, סבתות, עיניים, ספר תורה, מה שתרצו...) שלא עשיתי/הבאתי ביד מעל חצי שנה... כן, אף אחד עד היום לא האמין לי, אני מוכן מצידי לקחת פוליגרף, אבל פשוט יום אחד החלטתי שזהו, ומאז עמדתי במילה שלי... למי שבא להגיד לי בציניות "בראבו" "כול הכבוד !!!" תודה מראש...

yeli2002

New member
יפה, יפה, באמת!!!

שמחתי מאוד לדעת... (
) אבל, למה?! לא שיש לי התנגדות כלשהי..... :)

guitar lan

New member
וואי וואי וואי...

ביום שתחליט לסיים את השביתה, אתה הולך להנות... אם רק היה לי כח רצון כ"כ חזק
תמשיך ככה...

Holy Man

New member
לא זאת השאלה!!

השאלה היא לא כמה זמן הצלחתם להתנזר מזה! אלה השאלה היא מה הזמן שחיכתם בין שתי פעמים! מהרגע שגמרת בפעם הראשונה לשניה!! ולמי שיש חבר/ה? אז מה? זה לא אומר שאת/ה נותן בה/בו כל היום!!

השאלה הייתה ככה..

לכמה זמן הכי הרבה הצלחתם פשוט לא לעשות את זה כאילו כן להתנזר מזה..

Escova

New member
שמע...

לא נראה לי שאני יסיים אותה, זו התנזרות פור רייל, תנסו, זה הדבר שילמד אתכם שאין דבר העומד בפני הרצון, אחרי חודשיים, פשוט שוכחים מזה, מחזק את הרוח, מומלץ, רק היום אצלנו בערוץ הקניות !!!! קדימה , קדימה , קדימה !!!! רק עד היום ב10, רוצו לטלפונים !!! נ.ב. ביום שאני יסיים,(ואני לא אסיים), להפך , אני ירגיש אפס רציני, המטרה שלי, שמעכשיו ועד עולם...

ומה תעשה שתיהיה עם..

בנות? אחי אתה חייב לעשות משהו בעניין לדעתי האישית.. אם לעולם אתה אומר..זה אומר התנזרות מבנות ומבנים גם יחד.. נכון?

Escova

New member
אז זהו שלא !!!

זה הדבר שהכי מעניין, שאין ! בהתחלה גם אני רק מלחשוב על מה יהיה בעניין נבהלתי, אבל זה לא קרה ! פרייז דה לורד !

אליהו ד

New member
22 שנה?כאילו מי מביא ביד בכלל?

אם רוצים,אפשר להיפגש עם מישהי,כאילו דאא?

EverMan

New member
דאא - לא תמיד יש מישהי

דאאאא. אפשר לחשוב כאילו שזה משהו רע !

אליהו ד

New member
מעניין למי לא תמיד יש מישהי?דאאאאא

ואממ-זה לא רע,זה פשוט פתטי.. אבל אתה יודע,לא לכל אחד יש תמיד מישהי,אז...לא נורא חחח

למעלה