סקר!

icy rain drop

New member
בשירותים כימיים?! ../images/Emo159.gif

growse man!!!!! איך מאייתים את זה בכלל?......

matansolomon

New member
נוווו בגלל זה לא עשיתי את זה 4 ימים

מה אתה רוצה שאני אעשה בשירותים כימיים

Ze Colmeia

New member
אמממ....

שבוע שבועים, זה תלוי, לפעמין אני בבאס ואין לי מצב רוח לזה. אפרופו לא להביא ביד, פעם אחרי שהדוסים הצליחו להכריח את YES להוריד את ערוצי הפורנו אני וחבר שלי עשינו יענו ישבת שיבעה, שאנחנו התנזרנו מלהביא ביד למשך שבוע, למעשה שנינו נשברנו (במיקריות, באותו היום) ביום הרביעי אם אני זוכר נכון
אוי זה היה מצחיק

icy rain drop

New member
ואוו ואווא וואו שבוע וחצי?!?

אני משתגעת כשזה קורה!!! וזה קורה לפעמים... אם כי לא הרבה.......... מזוכיסט משהו הא? אור של איי סיי 'דוחה סיפוקים'?......

חודש וחצי ויותר , כמעט חודשיים

לא התחשק לי שבוע וחצי , ואחרכך נפלתי מאופנוע ושברתי את כל האצבעות , ולא יכולתי חודש ומשהו........

israel61

New member
אני לא יכול בלי.....

אפילו בטיול שנתי שלנו......הייתה ילדה אחת כמה כיסאות מולי, ישבה על החלון והחוטיני הקטן הכחול שלה עף החוצה מהמכנס וראו לה את הכל, הייתי חרמן מוות והבאתי ביד מתחת לעליונית שלי...... למחרת שוב ראיתי אותה עם חוטיני ושוב זה קרה.....אפילו בחדר באכסניה אני לא יכול בלי....

אממ.. חודש בערך...

קצת התנזרתי ממין באותו הזמן.
אבל זה תלוי, יש תקופות... נ.ב אני חדש כאן בפורום..

victorr2

New member
רוצים להפסיק לאונן../images/Emo35.gif שאלו אותי איך

היי אני אהיה חדש פה, למרות שהפורום הזה לא עושה לי טוב על הנשמה, אבל קבלו אותי בברכה ובשמחה, אני מתעקש.. מאמר הבא גרם לי להפסיק לאונן ל13 ימים, אחד החברים שלי החזיק מעמד 23 ימים רצוף. המאמר הזה גרם לנו לחשוב הרבה יותר מכל השירים של ביאליק ביחד. אז תהנו

אילונוש

New member
אחלה טופיק

אני יכולה להחזיק שבוע, וחודש אבל כשיש מצב אני לא אגיד לא :)

למעלה