סקר..........

Goggeta

New member
סקר..........

טוף הסקר שלי הוא: מה הייתם עושים בשביל לקבל כוחות כמו בדרגון בול זי....... 1)להפוך להומלס לשנה ואז לקבל כוחות 2)לוותר על כל החברים שיש לך 3)להרוג אחד מבני המשפחה שלך 4)להתאבד להגיע לגהנום שם מתעללים בך חצי שנה ואז אתה חוזר עם כוחות 5)פתוח, פשוט תגידו מה הייתם עושים

Shazamit

New member
5) הייתי מבקשת יפה 'בבקשה'. ../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif

Goggeta

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לייט אם זה מה שהיית עושים מי שהיה אמור לתת לך את הכוחות האלה כבר היה מת במקום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Light woman

New member
איזה מתוק אתה גוג'י. זה היום הזה

או שרק אני לא מבינה על מה אתה מדבר? פיקי ירצח אותו? בואנה ממש לא הבנתי אותך, אולי תשים קצת סימני פיסוק ורווחים?

אז ככה...

1)יש לי כבר כוחות!לא הבנתם את זה כבר!בגלל זה המגב שלי! 2)מאיימת עליהם. 3)מוצאת את הדרגון בולז ומבקשת מהם את זה ^^ 4)לא עושה כלום בנוגע לזה.. זה בערך מה שהייתי עושה כדי לקבל..זה אמור להיות בחמש,והמספרים זה סתם בשביל שיהיה לכם קל לדעת מה בא קודם P:

Prophet

New member
2...

מי צריך חברים שאתה יכול לעוף ולהרוג את כל העולם... חוץ מזה הייתי מוותר עליך וזה בכלל טוב

ash 1

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי!../images/Emo6.gif

מי צריך חברים כשיש עבדים

פיקורו

New member
אבל מה עם הסאייאנים יבואו

וילכו להרוג את הבן שלכם? ובמקרה הסאיינים יהיו יותר חזקים ממך ביחד אז לא תרצו את ה"חבר" פיקורו או קרירין שיעמדו לצידו!? אה! פרחחים

ash 1

New member
אם יבואו סאיינים אני פשוט העיף אותם

בחזרה לבג'יטה... סתם חבורה של רכיכות חלשלושיות! והשאלה היא על החיים האמיתיים... ואין לי שום חבר ירוק בעל מחושים בשם פיקולו...

אהמממממממ

אני לא צריכ לבחור כלום...אני סאיינית כבר:) טוב..חצי מהחברים שלי מכירים אותי כ-סופר סאיינית:) נסיון יפה..

למעלה