שתיים
S swirrrly New member 8/3/03 #22 אבל מה יוצא לי מזה? ../images/Emo118.gif למה אני צריכה כוחות חזקים מאוד? בשביל מה????????????????????????????? אולי רק את הקטע של לעוף הייתי רוצה.. ואם יש להם גם טלקינזיס אז סבבה..
אבל מה יוצא לי מזה? ../images/Emo118.gif למה אני צריכה כוחות חזקים מאוד? בשביל מה????????????????????????????? אולי רק את הקטע של לעוף הייתי רוצה.. ואם יש להם גם טלקינזיס אז סבבה..
פ פיקורו New member 8/3/03 #23 תודי שהיית רוצה "למה אני צריכה" אם אי פעם יגמרו לך הגפרורים בבית תוכלי לעשות על הנר קמהאמהא ולהדליק אותו זה למה את צריכה קאפיש!?
תודי שהיית רוצה "למה אני צריכה" אם אי פעם יגמרו לך הגפרורים בבית תוכלי לעשות על הנר קמהאמהא ולהדליק אותו זה למה את צריכה קאפיש!?
ר רייסטלין מאגר New member 8/3/03 #24 ../images/Emo6.gif "אוי לא! אין גפרורים והחנויות סגורות! יש לי רעיון! קא...מ...הא...מ...האאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!" "יש! הנר נידלק! מגניב!" XDD LOL
../images/Emo6.gif "אוי לא! אין גפרורים והחנויות סגורות! יש לי רעיון! קא...מ...הא...מ...האאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!" "יש! הנר נידלק! מגניב!" XDD LOL