סקר!

Prongs

New member
סקר!

מי הדמות השנואה עליכם בספרי ה``פ? איזה בית הייתם מתאימים להיות? אתם חושבים שהייתם מצליחים לשחק קווידיץ`? אם כן איזה תפקיד היה לכם? איזה אביזר קסם הכי מגניב לדעתכם? וזהו Prongs GRIFFINDOR ROCKS!

sarah

New member
תשובות מרתקות!

כמובן שהן מרתקות! אני כתבתי אותן... אני שונאת את קראב וגוייל כי הם כאלה סתומים אני מתאימה לבית רייבנקלו כי אני פשוט גאונה (בלי להתלהב מעצמי...כמובן :) ) אני הייתי מצליחה לשחק קווידי`ץ כחובטת כי אני לא רוצה להכינס לסכנה מהכדורים האלה אז עדיף להיות עם חובט כדי להיפטר מכדורים...וזה בטח כייף אביזר הקסם הכי מגניב הוא: אין! כולם ``מגניבים`` רשימת קניות: *גלימת היעלמות *ארגז כמו של מאדי מודי *ינשוף *דגם של דרקון (מספר 4) *גלימה זהוווו

Hermione G

New member
תשובות

הכי שונאת - וורמטייל - חסר אופי מכוער ובוגדני!!!! אני מתאימה לרייבנקלו כי אני חכמה והייתי רוצה הכי הכי את גלימת ההעלמות - הייתי נעלמת לאמא שלי כל פעם שהיא היתה רוצה שאני אסדר משהו P-B

Prongs

New member
I forgot 2 say my!

הדמות השנואה עליי היא כמובן.... פאדג`! כן, כן מה ששמעתם פאדג`. למה? דע לא מזמן הכי שנאתי את מארג` ומנדנגוס פלצ`ר אבל לאחר שPadFootרואי אמר את שלו ואני החלטתי להתעמק יותר בדמות הזאת השכלתי והבנתי שפאדג` הוא ממש ממש ממש ממש מעצבן! (גם לפני ספר 4 If u know what I mean...). אני חושב שהייתי מצליח לשחק קוודיץ` בתור מחפש כי: 1) אני די צנום וקטן אפשר להגיד וזה מתאים. 2) אני זריר, שם לב למה שקורה מסביב (אני יכול לתאר לכם בדיוק איזה איש שעבר מולי ברחוב) וזה טוב כי צריך לשים לב לסניץ` ולעוד כל מיני דברים. וכמובן הסיבה השלישית שאותה שמעתם כבר ושוב בלי הסבר: הארי מחפש ואני הארי. הסבר בעתיד הרחוק. כנראה אולי כנראה שלא Prongs אוי! שכחתי את אביזר הקסם! כמובן בלי ספק פיירבולט! אלה מה? זה טוב למחפש וגם... טוב אתם יודעים מה אני הולך להגיד Prongs

yearak

New member
גם אני שונאת את פאדג` X4X

אבל לדעתי באגמן יותר מעצבן למרות שלדעתי נפרדנו ממנו לשלום (בהנחה שקראתם את ה``פ 4)

yearak

New member
אניילא חושבת שאפשר לקנות

גלימת היעמות. זה חפץ שעובר בירושה דהההה!!!

Prongs

New member
מה?!

אני שמעתי ממך דברים טיפשיים אבל זה עובר את הגבול! (אלא אם כן זה היה בציניות) בטח שאפשר לקנות את זה! רון אמר בעצמו שזה נורא יקר ואיך לדעתך אנשים מקבלים את זה בירושה? אבא שלהם נתן להם? ומי נתן לו? אבא שלו! ולו? מישהו היה חייב לקנות את זה! הגלימה המסויימת של הארי עוברת בירושה מאב לבן לא כולם!. Prongs GRIFFINDOR ROCKS!

shai.z

New member
אפשר...

בספר הראשון-שהארי מראה לרון את הגלימה-רון אומר לא שזה עולה מלא או משהו כזה...

yearak

New member
וואלה צודקים

אבל רק חלקית מכיוון שרון אומר שהם נדירים ועולים מלה כסף, זה לא משהו שתצא בכל חנות. דבר שני, אולי היה זמן שבו היו הרבה כאלה, מי יודע ולך PRONGS, איזה ``דברים טיפשיים`` שמעתי ממני? אתה נאד- לא מהעולם הזה- כ``כ בטוח בעצמך, חושב שאתה יודע את הכל ולא מקשיב לטיעונים של אנשים אחריםץ אתה סתם אומר ``אני צודק ואתם טועים`` ולא מגבה את עצמך בטיעונים. אז תחשוב מי אמר דברים אידיוטיים - אתה או אני

Panther

New member
תשובות

1. הדמות השנואה - לוציוס מאלפוי. את סנייפ אני לא כ``כ שונא כי בספר הראשון הוא ניסה להציל את הארי, ואת מאלפוי הבן אני שונא אבל פחות מאשר את אבא שלו. הבן יורד על רון בגלל שהוא שומע את זה מההורים שלו, אבל האבא יותר אחראי למה שהוא עושה ובגלל זה אני שונא את האבא יותר. 2. הבית שאני מתאים להיות - גריפינדור, אח``כ רייבנקלו, אח``כ סלית`רין ואח``כ האפלפאף. 3. קווידיץ` לא הייתי מחפש כי אני לא רואה טוב, לא הייתי שוער כי זה משעמם מדי, אז הייתי רודף כי צריך להתמסר ולעשות גולים וזה די נחמד. 4. אביזר קסם ברור שפיירבולט (המקור של התרגום הגרוע ``אש המחץ``), וכל מילה מיותרת.

yearak

New member
תגובה

הדמות השנואה עלי בספר היא מיסטר בגמן. הוא כל כך ילדותי ושמח שזה מגעיל. גם פ`אדג` ךא משהו - הלוואי ששניהם ימותו!!! :) אוקיי- אם הייתי צריכה לשחק קוויצ`יץ הייתי בטח אחת מאלה שמשתוללי םאם המטטאים וכאלה כי אני אוהבת ``ספורט קצה`` כפי שזה נקרא בעברית האביזר הקסום הכי מגניב הוא המודל של הדרקון מהארי פוטר 4 שהארי מקבל הא כן - הייתי בטח מקימה בית משלי או משהו... אני לא מתאימה לאף אחד מהבתי ם הקיימים או שככה נראה לי - אם לא היו נותנים לי הייתי בצטרפת לגריפינדור או משהו

ממ..

אני חושבת שאני הייתי רודפת. ואני מתאימה לרייבלנקו, אני חושבת. אני שונאת את פרסי כי הוא סנוב ואת מאלפוי כי הוא סתם מגעיל, הוא מזכיר לי מישהו, אני רק צריכה להיזכר מי. אביזר הקסם הכי מגניב זה.. שרביט, אני חושבת, זה גם אביזר, לא? תמר דינור

pedfoot

New member
הכי שונא את....

אני חושב שפיטר פטיגרו הייתי רוצה להיות חובט בקווידיץ` (אין לי מושג למה) ואביזר הקסם זה.... הכדור שיש בו את כל הכוכבים שהארי רואה בספר השלישי אני לא זוכר איך זה נקרא

Hermione

New member
נראה לי ש...

הדמות השנואה עלי היא... בואו נראה... נראה לי שגברת נוריס (אני שונאת, אבל ממש שונאת חתולים. הם כל כך מעצבנים ולא שימושיים) נראה לי שאני מתאימה לסלית`רין, כי אני חולת שליטה (וחוץ מזה יש לי תוכנה של מצנפת המיון- משהו מפגר לגמרי- והיא אמרה שאני מתאימה לסלית`רין) אני בטוחה שהייתי מצליחה לשחק קווידיץ`, ונראה לי שהייתי הכי טובה בתור מחפשת, כי גם אני קטנה וצנומה, וזה נראה התפקיד הכי שווה... והאביזר קסם... נראה לי ששרביט, לא? כשהייתי קטנה תמיד חלמתי שיש לי שרביט... (אבל הענין הוא לדעת להפעיל אותו...)

רחלי!

New member
את אנושית??

איך אפשר לשנוא חתולים???? הם כאלה קטנים וחמודים! הם נורא פרוותיים לפעמים, ונורא כיך ללטף אותם תמיד, והיללות שלהם... למה את שונאת אותם???

yearak

New member
בוא נחשוב

למה באמת לשנוא חתולים? בגל שהם מסריחים? בגלל שהם נראים שטניים? בגלל שהם פשוט חיה מגעילה? לא - הסיבות האלה לא מספיק טובות ואגב, כן, היא אנושית

Hermione

New member
לא צריך להתאמץ הרבה

בשביל לשנוא חתולים. לי, אישית, יש שני חתולים בבית (בעצם שלושה. לא- שניים. טוב נו, מי סופר), אין לי מושג מה השם שלהם, וכל מה שהם עושים זה לאכול ולרבוץ. חתולים הם יצורים מפונקים, עצלנים ומסריחים. ואני מתנצלת בפני כל אוהבי החתולים, אבל מה אתם מוצאים בגוש פרווה מכוער שעושה ``מיאו``? יום אחד החלטתי להפוך את החתולים שלי לשימושיים, אז ניסיתי לאלף אותם להיות חתולי קרקס. לקחתי חישוק גדול, שמתי אותו קצת מעל האדמה ומהעבר השני שלו שמתי קצת מזון חתולים. והחתול המפגר הזה הסתכל בי במבט מצועף (לומר את האמת, אין לי מושג מה זה אומר, אבל זה נשמע משהו יפה להגיד במשפט זה) והלך מסביב לחישוק. ופעם, כשניסיתי לעשות סיאנס, לקחתי את החתול בהשאלה מהחצר וניסיתי להתקשר עם עולם הרוחות בעזרתו כמדיום (שמעתי שחתולים הם מדיומים ממש טובים), ונחשו מה- זה לא עבד. מכל התנסותי עם חתולים, אני רק מחזקת את מסקנתי ההתחלתית- אני שונאת חתולים!

yearak

New member
לא התאמצתי

אלה הדברים הראשונים שעלו במוחי. החתול מת. יחי שונאי החתולים

למעלה