סקר!

רחלי!

New member
אני לא אטרח לענות לך

למרות שאני יכולה. אני יכולה להרוס כל טענה נגד חתולים, אבל אין לי כוח לריב עולמי עכשיו... רק רציתי להגיד לשתיכן שהערות כאלה (``החתול מת. יחי שונאי החתולים`` לדוגמה) הם מה שגורם להתעללות בבעלי חיים, מה שנותן לאנשים השראה להתעללות בבני אדם, לרצח, לפשע, או בקיצור-לזוועה. מי שמתחיל ברצח של חתולים יעבור לרצח של בני אדם.נקודה.

Hermione

New member
רצח?

מי רוצח חתולים? אני אולי מנסה לאלף אותם, אבל לרצוח אותם? זה לא עלה בראשי התמים אף לא לשניה. (למרות שזה דוקא רעיון נחמד... סתם). לא צריך לרצוח חתולים כדי להוכיח שאת שונאת אותם ,פסיק, צריך פשוט לשנוא אותם, וזה עושה את הטריק.נקודה. (רעיון נחמד ה-.נקודה. זה בשביל שנבין טוב יותר שאת מתכוונת לנקודה אמיתי, ולא מנסה לעבוד עלינו?)

Hermione

New member
סתם...

רחלי, למען בטחונך האישי, אל תכנסי לאתר ההוא. זה לא שהוא נורא, זה שהוא נורא משעמם. פשוט נתקלתי בו בטעות כשניסיתי לחפש משהו, אז החלטתי לשבץ אותו שם- אין לי מושג למה, למרות זאת האתר שהקדשתי לעצמי הוא מקדש חלומותי...

רחלי!

New member
מממ...

דמות שנואה:סנייפ-כי הוא ממש שטני, והוא משתמש בזה שהוא מורה כדי לעשות להארי צרות כפולות. בית בהוגוורטס:אין לי מושג! יש לי תכונות של כל בית-אומץ של גריפינדור, חוכמה של רייבנקלו, אפשר לסמוך עליי בכל דבר, כמו בהפלפאף (אני גם מאוד צנועה!!!) וגם קצת ``שאיפה לכוח`` של סלית`רין... תפקיד בקווידיץ`:ללא ספק חובטת-אני גרועה בכדורגל אז זה פוסל את שומרת ורודפת, ואני שונאת לתפוס דברים, במיוחד כשהם קטנים, אז למחפשת אין סיכוי, ויש לי כוח ביידים (אני בחוג פינגפונג והמדריך כל הזמן אומר לי שהבעייה היחידה שלי זה שאני זורקת חזק מידי), ואני טובה עם כדוריים קטני כשלא צריך לתפוס אותם... אה, והייתי מתה לעוץ על מטאטא (או היפוגריף)!!! :)רחלי!(-:

Rita Skeeter

New member
תגובה!

דמות שנואה: לוקהארט... ואני לא הכי מחבבת את הארי שנהיה נודניק... בית:לא יודעת....אבל הייתי רוצה סלית`רין...מקסימום רייבנקלו... קווידיץ`: ממש לא! אני פדלאה! אביזר קסם: הממממ....מחולל זמן....וזהו... משעממת שכמוני! -ליאת-

Rita Skeeter

New member
תשובה!

דמות שנואה: לוקהארט... בית: סלית`רין/ רייבנקלו תפקיד: אין, אני פדלאה...אבל אם כבר: שחקנית ספסל... אביזר: מחולל-זמן -ליאת-

למעלה