סקר...

I L M

New member
סקר...

מי לדעתכם הגיטריסט..הכי טוב שקם? על אדמת כדור הארץ? ואם הוא כבר לא איתנו..(מת) אז תגידו גם את ה"מת" וגם את ה"חי"... סבבה...

Down in a hole

New member
אההמ אההמ

לא יודעת אני לא אובייקטיבית בכלל בקטע הזה אבל מה שאני יכולה להגיד זה שאני ממש חושבת על ג´רי קאנטרל, ומייק מקרידי, אולי לא הכי טובים בעולם, אבל מממממממממש טובים בגראנג´!~~

I L M

New member
יפה יש לך טעם טוב! אבל... מה עם...

ג´ימי הנדריקס? סלאש? (הוא לא בגראנג´.. אבל הוא גיטריסט אדיר של guns and roses) אם את מכירה..!!! בריאן מיי?

קלפה

New member
ג´ימי כמובן

תראו,אי אפשר להעשות סקר על זה כי התשובה כבר ברורה,הגיטריסט הכי טוב(למרות שהוא לא גיטריסט גראנג´)הוא ג´ימי אנדריקס,אין מקום בעולם ששאלו את השאלה הזאת והשם של ג´ימי אנדריקס לא היה במקום הראשון.

Jam Head

New member
הא... יש הרבה..... אי אפשר להחליט

ג´ימי הנדריקס דויד גילמור - פינק פלויד רי´צי בלקמור - דיפ פרפל פראנק זאפה גו סאטריאני גיסון באקר סטיב וואי ג´ימי הנדריקס - לד זפלין מארטי פרידמן קרי קינג - סלייר דייב מיורי יש המון , אי אפשר להגיד רק לגביי אחד..

I L M

New member
אין אחד אחד אחד???

שאת/ה הכי הכי הכי הכי הכי אוהב/ת? מה אתם אומרים על קרלוס סנטנה? וסלאש? תדרגו מ- 1-10

Papito

New member
השאלה שלך לא רלוונטית

ואני מבקש משאר חברי הפורום לא לשאול שאלות נוסח "מי הגיטריסט\מתופף\בסיסט\קלידן\נגן חמת חלילים הכי טוב ביקום\בגראנג´\..." זה לא מוביל לשום מקום וזה יוצר בלאגן חוץ מזה שמבחינה מקצועית לעולם אי אפשר להשוות בין שני מוזיקאים

gonishia

New member
בניגוד לדיונים העמוקים

שאתה מעלה לפורום כל יום!!!

Jam Head

New member
אני די מסכים עם Papito

קשה מאוד לדרג , גם כל אחד והטעם שלו... סנטנה - אני נותן לו 6 וחצי החומר הישן שלו ממש משובח , גיטרה ספרדית מהירה ומסוגננת , היום זה סתם חרא. סלאש - 7 - אולי הגיטריסט הכי מוערך בעולם , אני לא מסכים עם זה , אולי הוא הגיטריסט הכי טוב של תעשיית ה- Mtv אבל רחוק מלהיות אחד מהגיטריסטים הכי טובים בשטח , טכניקה יש , אבל הוא בעצם מודל חדיש יותר של פייג הגדול...

Gio inc

New member
בדיוק בגלל זה...

מילת המפתח היא "לדעתכם". זה עושה את הדיון רלוונטי.

CaerBannog

New member
ג´ימי הנדרקיס- לד זפלין

אישית אני מעדיף יותר את תקופת פייג´

לא מבין ב"טכניקה, טקטיקה, כישרון.."

וכל מיני זיוני שכל כאלה, אז אני אתן את מה שאני חושב פשוט. שתי תשובות: קורט- בגלל העצב, העצבים, הכעס, וכל הרגשות האחרות. מייק- הסולואים שלו פשוט מגניבים אותי, עוד מתקופת temple of the dog. אתם תבחרו ביניהם, אני לא יכול....

DannyZ

New member
סנטנה לא כזה טוב

וג´ימי הנדריקס למרות שהוא אליל מנגן מלוכלך נורא נורא.. למרות שזה הסגנון... אבל אני לא גיטריסט אז אני לא מרגיש שאני יכול לקבוע את זה...

call me a dog

New member
סלאש?! מה?! למה?!

סתם חיקוי של גיטריסטים על רמה... מה עם מרטי פרידמן?! מה עם ג´ימי בקר?! מה נסגר? סנטנה אחלה (רק חומר ישן) פראנק זאפה מצויין עם קריירת הסולו הארוכה שלו יש המון זו שאלה לא רלוונטית כ"כ הרבה סגנונות מזויקה כל כך הרבה גיטרסטים כל גיטריסט והסגנון שלו.. איך אני יכול לענות על זה?!

למעלה