סקר...

הייתי אומר אל די-מיולה...

בגלל הרמה המקצועית שהבנאדם הגיע אליה, והיכולת האדירה להוציא מהגיטרה דברים שלא חשבתם שאפשר בכלל. שני חברים גיטריסטים שלי הלכו לראות אותו בהופעה במכבי מיוזיק פקטורי לפני כמה ימים, ונדהמו!!! נדהמו! ואלה אנשים שעקבו אחרי קטעי וידאו של ג´ון פטרוצ´י בסלואו-מושן, בשביל לראות מה הוא עושה עם יד שמאל... נא להאזין לאלבום ההופעה Friday Night in San Francisco Al DiMeola, John McLaughlin and Paco De-Lucia משהו מטורף, הדברים שהולכים שם! טונות של טכניקה, רגש וfeel!! מומלץ בחום. עם כל הכבוד, בשאלה כזו, אין מקום לגיטריסטים של הגראנג´. וגם לא לגיטריסטים "דגולים" כמו בריאן מיי או רוברט גילמור. מה זה, עושים פה צחוק?! לא חסרים גיטריסטים טובים, שהגיטרה זה החיים שלהם. דוגמה נוספת לגיטריסט ראוי לתואר: סטיב וואי. בנאדם עם טכניקה אדירה, אבל גם עם feel כמו שצריך. אפילו שהתבזה וליווה את נלי פורטדו בגראמי, הוא הצליח להוציא מהגיטרה בחלטורה הזו מסר עצמאי, נפרד מהשיר הדרעק הזה. ואני מתעלם כאן מההשכלה הרחבה שיש לו, מהתרומה המונומנטלית שלו לנגינה בגיטרה, ומפרויקטים ייחודיים שהוא השתתף בהם (העבודה עם פרנק זאפה, whitesnake)... לסיכום: בנוגע לשאלה שנשאלה, תשכחו ממייק מקגריידי או קורט קוביין(???).

Blackest eyE

New member
steven wilson

כאילו יש הרבה יותר טובים ממנו... אבל זה אחד שגם חייבים לציין פה... שוב זה עיניין של סגנון... סטיבן ווילסון!!! מוכשר!!! לא???

S h i R l e y

New member
אז ככה....

בתגובה קטנה לכל מי שכתב פה... ג´ימי הנדריקס הפך לאגדה שהוא היום רק אחרי שהוא מת ואל תחשבו שאני מזלזלת אבל זה פשוט ככה... הגיטריסט הטוב ביותר בעיניי?? אני לא יכולה לענות על זה כי אני לא מסתכלת על זה מבחינה מקצועית אלא מבחינת מה שאני הכי נהנית לשמוע וזה מארק קנופפלר - הגיטריסט של דייר סטרייטס! הוא פשוט ענק מבחינתי... ואני חייבת לשבח גם את אריק קלפטון שעד היום נמצא במקום השני או השלישי (אם אני לא טועה) ברשימת הגיטריסטים הטובים בעולם... ואולי לא ידעתם אבל השנה ברשימה במקום הרביעי עמד סלאש הגיטריסט המהולל של גאנס. הגיטריסט הטוב בגראנג´?? כמו שאמרתי זה רק מבחינת מה שאני הכי נהנית לשמוע, אז יש שניים... מעין שילוב שבעיניי הוא הטוב ביותר...מקריידי וגוסרד.

Gio inc

New member
ריצ´י בלקמור... וגם ג´ימי פייג´...

למרות שהנגינה של פייג´ מדהימה, אני מעדיף את בלקמור, כי הנגינה שלו הרבה יותר מלודית ומהנה להאזנה...

למעלה