הנה הסיפור שלי ../images/Emo113.gif ../images/Emo113.gif
ב 1992 שאני הייתי בקושי בן 8 - קצת אחרי שהפסקתי לשמוע את הקלטות של דודו מספר לגולו והופה היי (
) והיו לי כמה דיסקים בודדים אולי של U2 ולני קרביץ או משהו - בכל מקרה דוד שלי הביא לי את Licensed to Ill וסתם הסתקרנתי לא הבנתי מזה הטיל המרוסק הזה
ופשוט נדלקתי על האלבום ועד היום אני אוהב את האלבום כל כך ולפי דעתי זה אחד אלבומי ההיפ הופ הכי טובים שיש. בכל מקרה הוא בא אלי אחרי כמה זמן "בונא אתה חייב לשמוע את הדיסק הזה - החברה´ האלה כל כך טובים ואיך כיף לשמוע את האלבום, האלבום כל כך טוב והם מקבלים את כל הפרסים עליו" הוא הביא לי את האלבום של Arrested Development שנקרא 3 ימים, 5 חודשים ו 2 ימים בחיים של..
אז מה אם לא שמעתי הארדקור?
תאמת מהתקופה שהייתי היה לנו כבלים פירטיים של איזה מישהו בשם סמי (עוד לפי שהיה כבלים בארץ) ואז יום אחד שמענו על כבלים והתחברנו והיה את אמטיוי אמריקה והיו קלאסיקות ענק כמו U Can´t Touch This (שיר ענק ולא אכפת לי מה תגידו, חוץ מזה שהוא אחלה פרפורמר ורקדן מעולה
) ועוד שירים שאני זוכר אבל אני לא זוכר בקשר לקליפים - ונילה אייס Ice Ice Baby Ninja Rap (שיר המאה!) או בלאקסטריט רק התחילו מה זה היה Before I Let You Go? או Jump Around וגם באותה תקופה מאוד הערכתי את LL Cool J לפני שהוא התחיל להתחאריית. דרך אגב אם הזכרתם את The Informer של Snow - אתמול איזה ערס אחד שכל היום שומע את הדיסק של סאבלימינל ושר את תני לי - טופאקון כזה, בא אליי עם הדיסק של Snow ושם 700 פעם על ריפיט את אינפורמר - והוא אומר לי "בונא פצצות לגבות" אז אמרתי לו שזה באמת אלבום טוב (התפלאתי איך הוא שומע משהו נורמלי
) אבל לא הבנתי איפה הוא מצא את האלבום ולמה הוא החליט לקנות אותו פתאום.. נראה לי הוא התבלבל וחשב שזה אלבום של אבי ביטר
עוד אלבום שאין לי מושג מאיפה הוא הגיע אליי וגם אלבום משובח שהיה בין האלבומים הראשונים אצלי נקרא Cypress Hill תנחשו של מי. אם הגעתם עד לפה ולא נרדמתם זה אומר שאתם צריכים לקרוא סיפור לפני השינה לדוגמא כושי סמבו (אני לא גזען שהייתי קטן היה לי סיפור כזה!) או סינדרלה. ( ואל תתרגמו
) kodman