סקר!!!

Mc Bang

New member
אני ככה התדרדרתי לזה...

My name is הייתי כיתה ו´... היה שיר נחמד, רציתי לקנות את הדיסק, אחי הגדול אמר להורים שלי לא לתת כי הדיסק מלא קללות והכל (באמת לא ידעתי, באמ טי וי מצנזרים..) אבל אני לא ויתרתי... טסתי לצרפת עם אמא שלי, שם מצאתי ת´דיסק של אמינם ("מרשל מטארס") ואמרתי לאמא שלי לקנות אותו היא שאלה:"זה לא הדיסק שהוא (אחי הגדול) אמר לך לא לקנות נכון?" אז אמרתי:"נכון"(טוב, זה לא "סלים שיידי" זה "מרשל מטארס" זה לא אותו דיסק, זה כן אותו ראפר...) בקיצר קניתי וחרשתי על זה... שחזרתי לארץ התחלתי יותר ויותר להבין אנגלית ואז קניתי עוד ועוד דיסקים... ואז זה קרה... ברדיו שמעתי את "חי מיום ליום" וחשבתי לעצמי "זה לא מה שאמינם עושה רק בעברית?" ואז קלטתי ת´עובדה שיש ראפ בעברית! כמובן שישר טסתי לחנות תקליטים הקרובה וקניתי את "האור מציון" ומשם הגעתי למאד מאן והכל... אז הכל אצלי בזכות אמינם (בכלל) וסאבלימינל והצל (עברית).

or001

New member
ומה שעוד יותר הכניס אותי לראפ זה

התכנית של דידי הררי ב103 FM, שהוא השמיע (ועדיין משמיע) הרבה מוזיקה שחורה, ואלבומים חדשים שיצאו....

ליב Liv

New member
וואי איזה נוסטלגייה רק להזכר בפעם..

אותי הכניסו לקטע בתחילת שנות ה 90 קריס קרוס!! שמעתם עליהם בכלל? אז הייתם זעטוטים.. אני הייתי בת 9-10 בערך (כיום אני בת 20) הייתי מטורפת עליהם, היה להם שיר Jump Jump והקליפ היה כזה בשלג.. ומלא ילדים קופצים בפזמון.. איזה קטע.. היה לי פוסטר שלהם.. חחחח..
כמובן גם היה אז סוף שנות ה -80 תחילת ה -90 את ונילה אייס עם Ice Ice BaBy אחחח היו זמנים..

Itai S

New member
חחחחחח.יותר נוסטלגיה מזה אין../images/Emo70.gif

היה להם את הקטע שהם הולכים עם הג´ינס הפוך (ומה קורה כשהם צריכים לעשות פיפי??) חחח...ואני כמו מטומטם
ביקשתי מאבא שלי שיקפיץ את המכונית כמו בקליפ... והיה את Infarmer (או איך שלא כותבים את זה) כולם היו חולים על השיר הזה. תקופה מטורפת...

TakTik

New member
הם ויפה ירקוני מורידים פריסטיילים

יפה ירקוני לובשת באגיס הפוך

Mad-DawG

New member
יודע מעט,

בין השנים 92 ל98 הוציאו הילדודס 4 אלבומים ויצא להם אלבום רימיקסים,
האווו, נוסף. קריס קרוס למה? לא יודע.. יותר נכון כריס קרוס, בגלל שלשניהם קוראים כריס, ואפילו הכינויים שלהם.. אחד מכונה mack daddy, והשני.. להיפך, yddad kcam, או באמת daddy mack. כאילו שאין להם מספיק בעיות אחרי שהם צריכים להשתין מאחורה.. בזמנו הפיק אותם ג´רמיין דופרי כשהיה רק בן 19! לפני שנה הם הוציאו מחדש את הסינגל jump.

Strike-A

New member
יצא להם גם אחלה אחלה אלבום ב-96

בשם Young, Rich And Dageroues, אלבום עם הרגשה יותר לייד בק שכזאת, אבל אחלה של פלאו והפקות

Itai S

New member
ללא ספק ש-

אין לי מושג
אבל היו בו אלמנטים חזקים של ראפ, אז כנראה ש...כן

זה נחשב לראגא מאפין משולב בראפ

snow כעיקרון הוא אמן ראגא אבל הוא משלב הרבה ראפ במוזיקה שלו

D.O.D

New member
אני זוכר את קריס קרוס

ענקיים! הם זכו גם אם אני לא טועה באיזה פרס של אמ טי וי וגם היה להם עוד קליפ אחרי ג´אמפ ג´אמפ, שהם עם ג´ינס הפוך(האופנה המוזרה של פעם...) ומסתכלים למטה כזה והמצלמה מסתובבת כל הזמן משהו כזה

MooN aka asdfgh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

המורה שלי לסוציולוגיה סיפר לפני כמה שיעורים שהוא היה מעריץ שלהם והיה אחד מהאנשים שבאמת הלכו עם הג´ינס הההפוך ברחוב... תמונה של מערכת החינוך בישראל 2002

למעלה