האם אתם מעדיפים יומן דיגיטלי בטלפון או יומן רגיל?
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 21/2/22 #2 נכתב ע"י אפרת10512: האם אתם מעדיפים יומן דיגיטלי בטלפון או יומן רגיל? לחץ כדי להרחיב... יומן דיגיטלי הוא יותר נוח ונגיש. הבעיה היא שהוא ניתן לפריצה. את כל הסיסמאות שלי למשל אני חלילה מלרשום ביומן הדיגיטלי אלא ביומן הרגיל. אז כך שניתן להנות משני העולמות ללא שום בעיה.
נכתב ע"י אפרת10512: האם אתם מעדיפים יומן דיגיטלי בטלפון או יומן רגיל? לחץ כדי להרחיב... יומן דיגיטלי הוא יותר נוח ונגיש. הבעיה היא שהוא ניתן לפריצה. את כל הסיסמאות שלי למשל אני חלילה מלרשום ביומן הדיגיטלי אלא ביומן הרגיל. אז כך שניתן להנות משני העולמות ללא שום בעיה.
שמלת תחרה1 Well-known member 21/2/22 #3 נכתב ע"י אפרת10512: האם אתם מעדיפים יומן דיגיטלי בטלפון או יומן רגיל? לחץ כדי להרחיב... יומן רגיל וגם פנקס טלפון רגיל. שבוע שעבר שכחתי את הפלא פון בבית, הרגשתי אבודה, לא זוכרת שום מספר טלפון בעל פה. הוספתי לתיק שלי גם טלקרד
נכתב ע"י אפרת10512: האם אתם מעדיפים יומן דיגיטלי בטלפון או יומן רגיל? לחץ כדי להרחיב... יומן רגיל וגם פנקס טלפון רגיל. שבוע שעבר שכחתי את הפלא פון בבית, הרגשתי אבודה, לא זוכרת שום מספר טלפון בעל פה. הוספתי לתיק שלי גם טלקרד
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 21/2/22 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: יומן רגיל וגם פנקס טלפון רגיל. שבוע שעבר שכחתי את הפלא פון בבית, הרגשתי אבודה, לא זוכרת שום מספר טלפון בעל פה. הוספתי לתיק שלי גם טלקרד לחץ כדי להרחיב... זה מדהים איך שהפכנו להיות כל כך תלותיים במכשיר המחורבן הזה.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: יומן רגיל וגם פנקס טלפון רגיל. שבוע שעבר שכחתי את הפלא פון בבית, הרגשתי אבודה, לא זוכרת שום מספר טלפון בעל פה. הוספתי לתיק שלי גם טלקרד לחץ כדי להרחיב... זה מדהים איך שהפכנו להיות כל כך תלותיים במכשיר המחורבן הזה.