לי יש יום הולדת יום אחרי טיול חנוכה וזה באסה כי כולם ישנו ואף אחד לא יתקשר לברך אותי.. :(
S SpiritCrusher New member 31/10/02 #13 לי יש יום הולדת יום אחרי טיול חנוכה וזה באסה כי כולם ישנו ואף אחד לא יתקשר לברך אותי..
א אני רואה כפול New member 31/10/02 #14 אני מחכה... לטיול חנוכה (כמובן ) שבסופו תהיה הופעה של מוקי ואני מחכה ליום הדר שיהיה לנו שהגדוד שלי יוצא ללונה פארק...
אני מחכה... לטיול חנוכה (כמובן ) שבסופו תהיה הופעה של מוקי ואני מחכה ליום הדר שיהיה לנו שהגדוד שלי יוצא ללונה פארק...
ח חמשושית בניין 2003 New member 31/10/02 #15 מההההההההההההההההה? מוקי????? ווווווווווווווווווזה רק שכבג?..?????????
א אני רואה כפול New member 31/10/02 #16 רק שכב"ג../images/Emo70.gif חחחחחחחח ../images/Emo123.gif../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif
ש שמייםבצבעגלידתאפרסק New member 3/11/02 #26 לנו היה בכיתה ח´ מוקי... כן כן כן! אני לא זוכרת איך קראו לזה, אבל גם הנוער העובד, בני עקיבא ומחנות העולים היו שם, וכל להקה של כל תנועה הופיעה שם, כולל צופי תל אביב. ובסוף היה מוקי. היה פיצוץ.
לנו היה בכיתה ח´ מוקי... כן כן כן! אני לא זוכרת איך קראו לזה, אבל גם הנוער העובד, בני עקיבא ומחנות העולים היו שם, וכל להקה של כל תנועה הופיעה שם, כולל צופי תל אביב. ובסוף היה מוקי. היה פיצוץ.