סקר!!

אבל אני רוצה לצאת...............

כולם אומרים שזה המון ללכת.... אווחחחחח איזה דפק המצב הזה ?!@#!@#!@#! אולי אז אני אהיה עם החמסנאים? חח לא אוחחחחח טוב יש עוד הרבה זמן

SpiritCrusher

New member
סקר!!

לאיזה טיול הכי ציפיתם או שאתם מצפים כרגע? שלי - חנוכה דרום כמובן! והכי ציפית לסי"ס, אבל הוא התבטל בגלל כמה כולרות...

Trranger

New member
שני טיולים!

1. טיול ים אל ים! שווה לאללה... 2. טיול אתגר, אין לי שמץ של מושג מה יהיה בו... אבל לגדוד שלנו קוראים "אתגר"... אז יהיו כמה פדיחות על זה

נכוןןןןן

מגיל קטן אמא שלי כזה אומרת שהטיול של כיתה ח´ הכי שווה...ושרק אותו היא זוכרת. ובנידודים שלי כל הזמן אומרים :עוד מעט את בח´ וזה.. וכל המדריכים מעודדים אותנו שזה הטיול הכי כיף בעולםם ושכשאתה עומד על המגדל בכנרת ועושים לך את טקס ההבטחה אתה רואה את הירח המלא כזה...וזה אמצע הלילה... ואז אתה יורד וכל שכבג למטה... ואז יש את ההשפלות ושלנו היה ממש עלוב....אני קוראת את זה....ומאוכזבתתתתתת!!!!!!! כוס אמא של המצבבב!!!!! בגללו ביטלו לנו את הטיול!!! וואי השנה אם אני לא אלווה הבטחה אני אמותתתת!!! באמת!!! ואני גם חושבת שאם לא יתנו לי זה יהיה ממש לא פייר כי אני מבין היחידים שבאים לכל יום עבודה כל יום פעילות ובסוף רק אני נדפקת מזה....! באמת...

royi00

New member
מה זה ממש ברור!!!

ים-אל-ים-שהולך להיות(עם יהיה)מדהים!!! והשני זה לא ממש טיול אבל אני מת על המחנ"ק!!!!!

לטיול חנוכה, ברור!!!

לטיול חנוכה התנועתי של השישיות-שביעיות... אמרו לי שזה טיול ממש שווה - וגם ביום השלישי שלו - יש לי יומולדת!!! וציפיתי נורא לטיול אתגר בפסח - אבל ביטלו לנו אותו...
ובימקום זה עשו לנו "אתגרון" (3 ימים במקום 5) בחופש הגדול... נועה.

ל....א!!!

נה נה נה נה נה! כל חנוכה תיתייבשו לכם בבית - ואנחנו נטייל במידבר יהודה...! נועה.

למעלה