סקר!

sivani

New member
סקר!

אם הייתה לכם הבחירה, האם הייתם עוברים לחו"ל או נשארים בארץ? אני אישית הייתי עוברת, לא היה לי טוב בארץ מהרבה בחינות

BoR|S

New member
אמממ...

לא יודע, כנראה שכן, אבל סביר שרק אחרי הצבא והתואר הראשון/שני...

FriendlyFriend

New member
עוברים לחו"ל!

במיקרה שלי זה הרבה יותר טוב ממה שהשארתי מאחורי. החיים שלי בישראל היו די משעממים...ובכלל- היו המון סיבות לעבור...מתי שסיפרו לי אז אני הייתי מאוד מבולבלת.......לא כעסתי או הייתי עצובה או שמחה- פשוט מבולבלת.......חלק ממני רצה לעזוב- וחלק שני לא. אבל לפי דעתי- זה טוב שעברתי. לפעמים אני אפילו חושבת לעצמי- "למה לא עברתי לפני?!" כמה שאתם יותר צעירים- כמה שתקלטו את השפה יותר מהר. למזלי קלטתי די מהר.........טוב- זה לא קשור לדיון, בכל מיקרה- אני שמחה פה....זה צעד גדול- אבל הוא היה שווה את זה.

FriendlyFriend

New member
ודרך אגב- לBoRIs

אחרי צבא??? למה????!!!! יש לך אפשרות מושלמת לא להיות בצבא- ותאמין לי שזה לא כיף (לא שהייתי אי פעם, אבל לא שמעתי אף בנאדם שאמר שהיה לא טוב בצבא) ומה זה בדיוק יעזור לך?

sivani

New member
נו פסדר,אבל בעיקרון

אחרי שמקבלים צו ראשון אי אפשר לא לשרת

איזה גישה נוראית!!!

לא ללכת לצבא כי שמעת שלא טוב שם??? בעסה! צריך לעשות את זה! ורק שתדעי שהצבא זה לא רק רוע טהור!! יש בצבא דברים טובים...(אני לא פטריוט או משהו ...פשוט אני לא סובל אנשים שמשתמטים מהצבא...)

FriendlyFriend

New member
חחחחחח

אמרתי לך תעשה מה שאתה רוצה- נכון? אז למה להיות טומטום? בכל מיקרה- אני לא יריב, אבל זה רק בגלל סיון

למעלה