סקר!

דעתי בנושא..

אני אוהבת לחיות בארץץץץ למרות כל המגרעות שלה... והדברים הרעים שבה אני אוהבת את המקום הזה אבל שאני אגדל ואצטרך להתחיל ללמוד באוניברסיטה וכו´.. אני אלמד במקום אחר (לא בארץ) לפחות ככה אני מקווה ואם אני אעזוב את הארץ אי פעם.. זה רק כדי שיהיה לי לאן לחזור

שיואו...כל כך טוב לכם בחו"ל...

שכל הזמן מוצאים אתכם בפורום ישראלי....מעניין, ממש מעניין.. צבא זה מה זה לא בראש שלכם, שאחרים יעשו צבא יסתכנו ואולי גם יהרגו...כדי שאם יהיה לכם פעם רע בחו"ל ויתחשק לכם לחזור תהיה לכם מדינה לחזור אליה...אתם מוסריים 10 ! אז תנו לי לומר לכם כמה מילים...אנשים כמוכם הם לא הפסד כל כך גדול למדינה הזו, אף פעם לא אהבתי נצלנים שידעו רק לקחת מהמדינה הזו וכשהם מתבקשים להחזיר ולתרום הם בורחים לחו"ל...תשארו שם בחו"ל בשקט וסגנון החיים שכל כך מתאים לכם.. שהוא כל יום מריץ אתכם לפורום הזה להריח קצת ישראל... ובלילה בלילה לפני שאתם נרדמים, תספרו לעצמכם כמה טוב לכם בחו"ל ואולי אפילו תשכנעו את עצמכם...אותנו בכל אופן אתם לא מצליחים!

ד´ איכפת לי, בוריס ואינדונזי...

ההודעה שלי לא מכוונת אליכם, אם כי חבל לי לחשוב שאנשים כמוכם שוקלים ירידה

FriendlyFriend

New member
היי היי היי! ../images/Emo2.gif

נראה לך שעברתי לפה בגלל צבא.?!?!?!? אז ידידי- לא. אני רק אומרת מה שאני חושבת על צבא- ואני בת 12!!! יש לי עוד המוןןןןן זמן גם אם הייתי נשארת בישראל! אז די- אני תינוקת
ומאיפה אתה יודע? אתה בכלל גר בחו"ל??? אתה יודע איך זה??? אולי את פשוט מקנא??? מה שזה לא יהיה- אני לא רוצה לדעת
.

דבררר ראשווןןןן

אני לא שוקל ירידה אלא אני כבר למטה!!!..... דבר שני מה את בכלל מערבת אותי בכל העניין הזה?!?! אני בדיוק כמוך חושב שכל בני הנוער בישראל חייבים לעשות צבא....אני לא לאומן כמוך אבל אני חושב שאסור לתת לחלק מהאוכלוסיה לשאת בנטל הזה... דבר שלישי- בכל העולם אנשים מהגרים מפה לשם ומשם לפה...ודווקא כשזה מגיע לישראל אז תמיד יהיו את ה"פטריוטים" שינסו לעשות קצת רגשות אשמה כמו"זאת הארץ שלנו""אין לנו לאן ללכת""צריך להתאחד".... אתם יודעים מה מצחיק...שתמיד הישראלים צועקים שהעולם לא מקבל אותנו כמו את כל שאר המדינות....זאת טענה נכונה...אבל הגורם לזה זה הישראלים עצמם, כי הם אלו שתופסים מעצמם כמעל לשאר העולם...ואם לא הבנתם על מה אני מדבר אז תעלו סעיף ותבינו....

sivani

New member
תשמע

אף אחד לא עוזב את המדינה בשביל לא לשרת בצבא. כן כן,גם לא אני. ואני לא חושבת שבכלל יש לך זכות לבוא אלי בטענות, אני לא החלטתי לקום וללכת, זאת הייתה החלטה של ההורים שלי. לא מוצא חן בעיניך? סבבה, אבל כמו שאני לא דורכת על הדעות שלך לגבי צבא אל תדרוך על שלי, כי גם ככה לא הייתה לי כוונה לשרת בצבא מטעמים מוסריים ולאף אחד בעולם אין זכות לבוא ולהטיף לי על הדעות שלי ודרך המחשבה שלי.

sivani

New member
ועוד משהו

לפני שאתה מכליל דעות כאלה ואומר שעזבנו את הארץ בגלל הסיבות הנ"ל,תבדוק את העובדות!

BoR|S

New member
תגובה...

שיואו...כל כך טוב לכם בחו"ל... שכל הזמן מוצאים אתכם בפורום ישראלי....מעניין, ממש מעניין.. אולי המונח לא נכון, אבל אולי בדרך כלשהי לקרוא לזה פונדמנטליזם (שיבה לשורשים), הפורום הזה הוקם כדי ליצור מקום מפגש עבור בני נוער ישראלים מחו"ל ובני נוער מהארץ שרוצים לתקשר ביניהם... האלה מחו"ל יכולים להכנס לכאן בגלל געגועים לישראל, וכן בגלל שהם רוצים למצוא בני נוער ישראלים אחרים בחו"ל בקרבת מקומם... צבא זה מה זה לא בראש שלכם, שאחרים יעשו צבא יסתכנו ואולי גם יהרגו... עשה לי טובה, לפני שהמד"ן בא לביצפר שלך ולפני שקיבלת בדואר את המעטפה של "עולים על מדים" גם בראשך לא ממש היה מקום לצבא, אני רואה שאתה בן 17, וזה אומר סופר מורעל על הצבא כמו מרבית בני הנוער בגיל הזה... אנשים כמוכם הם לא הפסד כל כך גדול למדינה הזו, אף פעם לא אהבתי נצלנים שידעו רק לקחת מהמדינה הזו וכשהם מתבקשים להחזיר ולתרום הם בורחים לחו"ל... אמממ, ואנשים שגרים במדינה הזאת ולא תורמים יותר טובים נכון? ועשה לי טובה במקום לבוא בהצהרות שכוללות התנשאות פטריוטית עקומה, תחשוב, אנשים מהגרים לא בגלל שטוב להם, אתה יודע, אולי לך זה נראה בסדר, אבל לי זה לא, שאני רואה מנקי רחובות שעלו מברית המועצות עם תואר שני ושלישי, והרבה אנשים יודעים שישראל (ובמיוחד ישראל בשנתיים האחרונות) איננה המקום האידיאלי ואף רחוקה מזה... שהוא כל יום מריץ אתכם לפורום הזה להריח קצת ישראל... יש ריח ויש ריח, יש את ישראל המסריחה שמורכבת מפטריוטים עם עקרונות טפשיים והצהרות של סטיקר פוליטי, ויש את ישראל כמו שאנחנו התרגלנו לקבל אותה, ספונטנית, חברותית... אני חושב שבאים לפה בשביל השנייה... אותנו בכל אופן אתם לא מצליחים! אם אני לא טועה, ירון לונדון אמר שנהיינו מדינה של שני שלישים, תמיד בכל סקר, יש תמיכה של שני שלישים במשהו/מישהו, כשאתה אומר "אותנו" למי בדיוק אתה מתכוון?

חחחח כמה זה מוכר....

דיוק כמו בפורום ישראלים בחו"ל, תמיד יהיו את אלה שיכנסו וינסו להסביר לנו שאנחנו יכולים להשאר בחו"ל כי לא רוצים אותנו בארץ. פשוט תתעלמו, היא אולי הראשונה- אבל יהיו עוד הרבה כאלה.

זה מתוסבך לאללה...

ואני לא יכולה להחליט. אני אוהבת את שניהם, גם את הארץ וגם את פריז, כל מקום והיתרונות שלו.

FriendlyFriend

New member
בואו נעשה מזה משהו!

בואו נספור את כל הפעמים שמישהו בא ואמר דבר כזה! תשימו במאמרים, או בלוח האירועים......חחחחחח יש המון פורומים שעושים דברים כאלה מקוריים

nicky28180

New member
אם המצב שלנו עדיף לברוח מהארץ

אתמול היה שוב פעם פיגוע עם 10 הרוגים
. עם העם שלנו לא יתאחד המצב לא ישתפר בכלל. אם הייתה לי את ההזדמנות לעבור לחול הייתי עוברת (למרות שהמקום אליו אעבור לא יהיה כמו בארץ- אחרי הכל זו מדינה שלנו). אני לא יודעת אם זה רציני, אבל המשפחה שלי מדברת על לעבור מהארץ די הרבה בזמן האחרון וגם כמה אחים מצד אבא שלי.

למעלה