סקר

itay1010

New member
סקר

האם תקנה את האלבום החדש שייצא?, האם תקנה את הדיסק המקורי או צרוב? אני ייקנה את המקורי.

eranmc

New member
ייקנה?

אני אקנה הוא יקנה היא תיקנה אתם תיקנו........ בכל אופן אני לא בטוח אקנה, אבל סרטים שלה בארור!

J To The Lo

New member
אני לא צריכה לקנות...יש לי...

יום הולדת יומיים אחרי יציאת האלבום זאת אומרת שזאת מתנה מושלמת בשבילי.. אבל ראסמי כולם מורידים שירים וקליפים, ואף אחד לא היה מעדיף לשלם 84.80 בשביל דיסק שאפשר להשיג בחצי שעה גלישה...ורוב הסיכויים שלכולם יש פה את השיר החדש במחשב...

itay1010

New member
כן אבל עדיין...

זה לא כמו המקורי, במקורי יש תמונות ועטיפה ומילות השירים, ובאינטרנט או בצרוב אין.

צודק.. אני אקנה...

את המקורי אך אני מבטיח לכם שכבר בימים הקרובים יתקבלו לאתר העטיפה ואפילו התמונות שבתוך הדיסק
.

BiLlAbOnG2

New member
אני יוריד מהאינטרנט ויצרוב או שיקנה

צרוב כי אני לא מעריץ שלה כל כך רק אוהב את המוזיקה שלה וזהו

חבר´ה תבינו!

אין, אין כמו המקורי! כל הדיסקים הצרובים זה סתם אם אתה מעריץ מישהו או מישהי באמת תעשה טובה, ותקנה ת´מקורי! כי אין כמו המקורי!!!!!!!!!

eranmc

New member
אוריד!!!!! חחח זה מחרפן אותי

את מורידה מהאינטרנט ועוד מיליון כמוך וכך המכירות יורדות וכך הרמה של ג´ניפר יורדת. אמנם זה לא כמו בישראל והיא עדיין תמכור כמה מיליונים אבל זה יהיה מאכזב לעבוד קשה ובסוף גונבים לך את העבודה. במקרה של ג´ניפר היא תקבל את הכסף על הדיסק עם או בלי שתקני כי היא לא מקבלת כסף לפי המכירות אבל עדיין עדיף לקנות מקורי.

למעלה