*********סקר *******

גיוRא

New member
בן ארבע וחצי...ובעניין הדמיון....

Y Y Y...ואללה עלית על נקודה מעניינת....

גיוRא

New member
יש לך גם נסיך...לנסיכה´שלי....

מקווה ומקווה וומקווה ווומקווה........ יווו כמה זמן צריך לקוות...?

יש לי שני נסיכים ונסיכה אחת.....

חחחחחחחח תחשוב טוב אם אתה רוצה לקוות.... הנסיכים והנסיכה שלי מגיעים עסקת חוילה איתי!!!

גיוRא

New member
נסיך אחד שלי ואחד שלך..ישארו..

רווקים.... בעניין החבילה......היא באה עם וילה?

נשבע שאני שיוויוניסט

אבל יש לי בעיה עם: הפעלת מכונת כביסה,קיפול,שטיפת כלים,ניקוי הבית,לשים את הבגדים שלי והנעליים במקום,החלפת מצעים. מאידך... עם תיק ספורט ביד אחת, התיק של העבודה ביד שניה, עוד דוחפים לי את השקית של הזבל ונפרדים לשלום......

מרי-לו

New member
רק אתמול דיברתי איתו על זה

הוא טען שאם הוא לא מוריד את הכביסה מהחבלים ותולה חדשה, אז אף אחד לא יעשה את זה... אני הסכמתי איתו
אני טענתי שאם אני לא מנקה את האמבטיה אחריו הוא לעולם לא יעשה את זה ... הוא הסכים איתי...
אבל האמת... הוא אחלה! עוזר בהכל... מעבודות הבית ועד הטיפול בילדים... יש לו סבלנות בלי סוף... ומי שחי איתי בהחלט זקוק לזה

נשית~37

New member
ספרי לי על זה...../images/Emo46.gif

ואני עוד מרחוק...בלי ה"עונג" לחיות איתך חחחחחח

קסומה

New member
אתם לא עושים מספיק. נקודה

אם עשיתם פעם בשבוע כלים.......בשבילכם זה "תמיד" אם צריך לקחת את הילדים כדי שנוכל להתפנות לענייני הבית אז: "רק אחת אני אקח" (שתיים זה קשה מידי) כביסה "לא יודעים איך, לא מתיימרים לדעת" שטיפה..........תמיד ישארו מים על הרצפה. אתם מומחים ב-------------לישון ב------------------------לאכל ב-----------------------להיות חולים ולהתנהג כמו תינוקות ב-----------------------לצאת בימי חמישי עם ה"חברה" ב-----------------------למצוא תירוצים למה לא צריך לצאת לטיולים (זה מעייף אותכם) ב-----------------------בהתכחש להבטחותיכם. שאמשיך???????????????

אצלי הוא מומחה

ב------------------ישיבה על הספה, הרמת רגליים על השולחן ו...טלויזיה כבר נהיה לו תחת מרובע!!!!!!!!!

נשית~37

New member
יאללה קוראת אתכן ומשתגעת..

חחחחח אצלי הוא עושה ה-כ-ל! לא שאני יושבת בלי לעשות כלום...אבל עם השנים הגענו לאיזון במטלות ועכשיו הכל מושלם.

גיוRא

New member
עיזבי אותך..אלו מצאו להן...

ת´בעלים בקופידון....... או בפיקוס בפתח תקווה..{מועדון דחויים דחויות}

עדילוש

New member
זה הכל עניין של חינוך מהבית

יום אחד אני שומעת צעקה אמאאאאאאאאאאאאאאאאא מהחדר של הבן רצתי למעלה בטוחה שדבר נורא קרה מה אני רואה.... המ___ק הקטן יושב על הריצפה, מצביע על כדור אבק קטן שהיה מונח מתחת למיטה ואומר "אמא , לש שם אבק שלך".

קסומה

New member
כיף לך............

אני כרגע בשביתה............לא עושה כלום, נראה איך הבית יראה בעוד שבוע... יש גבול לכל תעלול.......חחחחחח

לא צריך להיות ככה

לפחות שיעשו משהו אף אחד לא משרת , אז קדימה לפחות שיוריד זבל ינקה כלים ואם לא אז יכניס למדיח במידה שיש כזה.... ומה זה הישיבה על הספה שילך לעשות ספורט , בסוף הוא עוד יפתח כרס מאכילת גרעינים וזה לא נראה טוב אחרי שנים .

למעלה