אבל יש לי בעיה עם: הפעלת מכונת כביסה,קיפול,שטיפת כלים,ניקוי הבית,לשים את הבגדים שלי והנעליים במקום,החלפת מצעים. מאידך... עם תיק ספורט ביד אחת, התיק של העבודה ביד שניה, עוד דוחפים לי את השקית של הזבל ונפרדים לשלום......
אם עשיתם פעם בשבוע כלים.......בשבילכם זה "תמיד" אם צריך לקחת את הילדים כדי שנוכל להתפנות לענייני הבית אז: "רק אחת אני אקח" (שתיים זה קשה מידי) כביסה "לא יודעים איך, לא מתיימרים לדעת" שטיפה..........תמיד ישארו מים על הרצפה. אתם מומחים ב-------------לישון ב------------------------לאכל ב-----------------------להיות חולים ולהתנהג כמו תינוקות ב-----------------------לצאת בימי חמישי עם ה"חברה" ב-----------------------למצוא תירוצים למה לא צריך לצאת לטיולים (זה מעייף אותכם) ב-----------------------בהתכחש להבטחותיכם. שאמשיך???????????????
יום אחד אני שומעת צעקה אמאאאאאאאאאאאאאאאאא מהחדר של הבן רצתי למעלה בטוחה שדבר נורא קרה מה אני רואה.... המ___ק הקטן יושב על הריצפה, מצביע על כדור אבק קטן שהיה מונח מתחת למיטה ואומר "אמא , לש שם אבק שלך".
לפחות שיעשו משהו אף אחד לא משרת , אז קדימה לפחות שיוריד זבל ינקה כלים ואם לא אז יכניס למדיח במידה שיש כזה.... ומה זה הישיבה על הספה שילך לעשות ספורט , בסוף הוא עוד יפתח כרס מאכילת גרעינים וזה לא נראה טוב אחרי שנים .