*********סקר *******

sahr12

New member
*********סקר *******

כזוגות נשואים רצינו לברר...האם אתם חשים שמטלות הבית מחולקים באופן = בין בני הזוג???? ואם לא אז באיזה תחום הייתם רוצים שבן-ת הזוג ישתפר.. אני לדוגמא לעולם לא אקפל כביסה. רעייתי שתחיה לעולם לא תחזיר תמפתחות של הרכב למתקן שעל הקיר.. חחחחחחחחחחחחחח....... שרשרו בעיות נפוצות....

טוב אז הנה..

אני לעולם לא אזרוק את הזבל (זה עבודתו עוד מההתחלה שהיינו חברים שעברנו לגור יחד ישר חינכתי אותו שהגבר זורק את הזבל
) אבל לא יודעת למה כל הזמןןןןןןןןןןןןןןןן אחרי שהוא מתגלח הוא לא שוטף את הכיור ונשאר בצדדים כאלה סימני של הגילוח ואני ממש ממש נחרדת מזה ומתעצבנת כבר שש שנים נבעת לכם אנחנו עוד רבים על זה ועל זה שהוא לא סוגר את משחת השנים בבוקר אחרי שהוא מצחצח שיניים. חוץ מזה אני מאמינה שאישה צריכה לנקות זה לא תפקידו של הגבר (ותאמינו לי שאני לא שפוטה) אבל ככה אני מרגישה, רק אחרי לידות הוא עזר קצת כי הייתי במנוחה באופן כללי בעלי נוח בדרך כלל כל מה שמבקשת ממנו הוא יעשה ... הוא חולה למשל על המטבח כך שרק לפעמים אני נותת לו לבקר ולבשל אוכל הונגרי (מתה על אוכל הונגרי) רק שאחרי שהוא מסיים לבשל עד כמה שהוא מתאמץ לנקות המטבח נראה כמו אחרי מלחמת עולם..לכן מאשרת רק לפעמים.

גיוRא

New member
ת´זבל?,,,מי ביקש ממך לדבר עליי?

חחחחחחח איך הרגשתי שיג של גבר דחפה אותי לפח...

חחחחחחחחחחחח

גם בעלי היה מסכים איתך שלנקות זה תפקידה של האישה.... אבל כמו שכבר דיסו הגדיר את אשתו... אני מאותגרת נקיון וסדר... כך שאין לו ברירה....

Windbluesea

New member
אתה מחליף את אפרסק בסקרים????

אישתי יש לה בעיה עם גיהוץ (תגהץ רק במקרה חרום) ולזרוק את הזבל. אני לעומת זה יש בעיה עם קיפול הכביסה. שיהיה לך יום נפלא (יש קפה????? חחחחחחח)

sahr12

New member
הקפה עליי אחי.....

תן תיאור של חולצה מכופתרת...עם שרוול ארוך שאתה תקפל...חחחחחחח

Windbluesea

New member
עזוב...חולצות זה בעיה

אני די קפדן ואם צריך לקפל אז זה צריך להיות טיפ טופ וזה לא תמיד מסתדר אם זה יוצא קצת עקום אני אפרק ואעשה זאת שוב, אז אני משאיר את העבודה למומחים בדבר. אבל בקיפול במכנסיים אני אלוף (טוב מי לא?? חחחחח

sahr12

New member
ככה אני שוטף כלים...(אם בכלל)

לאחרונה מצאתי את עצמי עושה כמה פעמים כלים......מסיבות אישיות..חחחח וזו השנאה הכי גדולה שלי.....איככככככסססססססססססססססס......זה מגעיל אותי...אז אני שם כפפות עומד....ליד הכיור....שם פלמוליב לעור ידיים רך ועדין........מחזיק תצלחת...ו..מתחיל....."כוס אמומאמו העולם המגעיל הזה בשביל מה ?????למה?????אי אפשר היה לאכול את זה בסנדוויץ´????תתקשרי לאימא שלך שתבוא! מה יש לה לעשות????חחחחחחחחחחח.....קיבינמיאט!!" ובצעקות....... אישתי שתחייה:אתה נודניקקקקקקקקק.......כולה שלוש צלחות וכוסות ששתו בהם קולה......תפסיק לצעוק......מה אני אגיד????? אני: מישהו לחץ אותך להתחתן??? יכולת לבחור לך אחד כמו גיוRא........חחחחחחחח (כמשל) עוד לא מאוחר! אני משאיר לך הכל..... היא:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......איך הגעת מצלחת בכיור לרבנות?? עזוב ,עזוב.....שלא תקבל לחץ דם...... אני: מחייך לעצמי.......שייח´בובו חוזר לראות 5+...חחחחחחחחח

Windbluesea

New member
חחחחחח.....תעברו לכלים

חד פעמיים. שייח´בובו הרגת אותי...... איפה אתה גר אני אצטרף אליך, יש תקן לשייח´ נוסף אצלך?????? (מניות לנפט עליי) ורבנות??? אישתי מוכנה ללכת לשם רק ביום שבת.

sahr12

New member
הלו,הלו.......חמותי רצתה לחנך אותי

כשהיא שמעה שהחתן שלה לא נוגע בכיור...אז ערב אחד ישבנו אצלה... ופתאום היא העלתה הצעה גאונית.....חחחח(ואני משחק אותה מטומטם יענו לא מבין שהיא רוצה לעשות עליי קומבינה..חחחחחחח) "נעשה סבב בשטיפת כלים" חחחחחחחחחחחחחחחחחח........ממש המציאה תגלגל של הטרקטור הטוניסאית הזו גאון,גאון......ואתה אחרון בתור טוב?????????היא אומרת לי בטון כזה כאילו אני התינוק של רמדיה....חחחחחחחחח אין בעיות אמרתי! הגיעה תורי ערב שבת הם באו אלינו....אחיך הלך לסופר קנה ניילון חד פעמי כוסות צהובים,צלחות אדומות,סכו"ם לבן...וערכתי תשולחן...חחחחחחחחח אישתי ניסתה להגיד משהו......מייד הרמתי תווליום של המערכת...ל900 דציבל חמותי באה בערב.....כולה חיוכים כבר באינטרקום..חחחחחחח..חושבת שהיא "מחנכת" אותי.........נכנסה בדלת.......כמעט התעלפה!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..........

אני הייתי רומזת לה בחזרה ש...

בבתים נורמאלים, החמה קונה מתנה מדיח כלים.... חמותי לדוגמה, הלכה איתנו למבטבחי טופז ובזמן שהם תכננו לנו על המחשב איך יראה המטבח, היא ישר קפצה ושאלה, יש מקום למדיח? ואני עניתי: כן! הוא ישן לידי בחדר שינה.

אפרסק 28

New member
הוא קיבל אישור...

לשבוע..... אני עושה כביסה..שפונזה...אבק....כלים....שואב שטיחים...מקפל כביסה... מגהץ......מס"ז...וכ´ו.....היא מביאה כסף..... ומטפל בילדים.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גיוRא

New member
שעה ביום יושב עם המלאך הקטן..

בגן שעשועים.. עם כל האמהות {לא לא לא השאפות האלה} אלה עם המקל כביסה בשיער..הסנדביצ´ים ושקיות הביסלי שברור לך שאני אחר כך אוסף מהרצפה... זה....כל האר ..זו היא... = או לא =? חחחחח... ורק בלילה בלילה כשכולם נרדמים.. גיורא קם לעשות כלים.. וכביסה---(לא להתלהב בנות)..רק מעביר למייבש..לפעמים מרים ת´שטיחים..ומכין לי ת´דלי והסמרטוט לשטיפה של הבוקר.. כן כן לא טעיתם..גם אותה זה אני... אה...כמעט שכחתי.. בדרך מהעבודה... היה לי קצת קניות..סידור קטן בבנק..יום הורים... רבאקקקקקקק..........הצילווווווווווווווווווווווו

sahr12

New member
בחיי, אתה ממש קיRבי!חחחחחח

עושה הכלללללללללללל.......

גיוRא

New member
בחיאאתת רבאק...אחי...תמצא מי

שתשלם עליי 7000 שקל..... אני חותך... כך וכך עם סדר יום כזה אין כוח להשתמש..

sahr12

New member
איזו יד אתה???חחחחחחח...

טסט יש?? אין נזילות שמן?? אני אמצא לך קונה!חחחחחח.......

גיוRא

New member
חח היה מוסיף עוד כמה דברים..ומזהה

בחיי הכל אמת... וגם לי יש נסיך..קטן..{לא רק לך}

יוווווווווו

הוא מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בן כמה הוא? אגב, מעניין לאיזה אבא הוא דומה.....

למעלה