סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נאס

New member
אלבום חמוד אבל בוא לא נגזים..

אפילו לא ב10 הגדולים לדעתי - אתה פשוט מעריץ של הוו טאנג הדיסק (לדעתי) לא מתקרב ל illmatic doggystyle the chronic ready to die all eyes on me me against the world

Grandmaster KC

New member
חמוד?אני לא חושב

קודם כל, בעניין האלבומים שדיברת עליהם (חוץ מ-Illmatic), נכון אלה אלבומים מצוינים.אבל כולם באותו סגנון Gangsta Rap.היפ הופ לא התחיל ב-nas ו-2pac.ויש אלבומים גדולים שיצאו בסוף שנות השמונים ותחילת שנות ה-90. אחד מהם הוא אלבום שיצא בנובמבר 93. Enter The Wu-Tang זה אלבום גדול!לא רק שבאלבום הזה הם הביאו סגנון חדש (בעיקרון זה The Rza), גם הליריקס באלבום הם ברמה אחת מעל כולם, הביטים בדיסק הם פשוט גאוניים. האלבום עצמו בכלל מושלם. Wu-Tang is For The Children

Bracker Bracker

New member
אני אוהב את הסאונד

יש לו הרגשה "מחוספסת" , סאונד "נקי" לא היה נשמע טוב בדיסק ...

Grandmaster KC

New member
אני אוהב את הסאונד הזה

חוץ מהליריקס ענקיים שיש שם, יש את הביטים והסאונד שפשוט עושים את האלבום למה שהוא. בגלל הסאונד הזה אני אוהב את האלבום הזה, זה הסגנון שלי.האלבום הזה שינה לי את כל המבט על היפ הופ (לא יודע איך פשוט להסביר את זה) והזכיר לי למה אני אוהב את המוזיקה הזו כל כך. לא לחסל אותי עכשיו

נאס

New member
wu tang זה לא gangsta rap??

זה חידוש בשבילי וסתם הערה - הRZA הוא אולי אחלה מפיק אבל צריך להוציא חוק שיאסור עליו לשיר - לא מעניין אותי במיוחד הליריקס שלו אבל הוא פשוט מעפן (לא מדבר על הפקה)

Grandmaster KC

New member
Wu-Tang Is Hardcore

אבל הם משלבים כמה סגנונות. בקשר ל-Rza,הדיסקים שלו לא משהו,קצת מוזרים. למרות שהוא ראפר טוב הדיסקים שלו לא בסגנון Wu-Tang.בקיצור אני לא אוהבת את Bobby. Digi Digi

Wicked Spliff

New member
Jamaica Rulez

BoB - Marley one love,confrontation,legend´rebel music,survival אלבומים מעולים... אהה כמעט שחכתי את talkin´ blues עם הדיבורים...

GISmo

New member
יש מלא אבל...

אני שמעתי בזמן האחרון הרבה את my life-pharoahe monch ועוד שיר שלו- the light יש עוד הרבה אחרים שאני דבוק אליהם כרגע פשוט לא עולים לי בראש או שפשוט אין לי כח לזיין תשכל

**yoav**

New member
Westside Connection - Bow Down

ה-שיר בשבילי לא משנה מה לא יימאס לי מזה בחיים, וכן אני יודע שזה גנגסטראפ וזה טיפשי לאללה אבל מה אני יעשה אני כלכך אוהב ת´שיר הזה.....

BiG D

New member
לא עונים כ"כ להגדרה

אבל עדיין שני שירים מומלצים לאללללה Everlast & Mobb Deep - Shook Ones Part2 מי שלא מוצא, שישלח לי מסר ואני אשלח לו.. שיר חובה Guru - War Tactics מיליון דולר למי שמוצא לי לזה אינסטרומנטל ::) ההפקה אולי הכי טובה ששמעתי

Bracker Bracker

New member
אממ...

בזמן האחרון אני חורש על הדיסקים : Dead Prez - let´s get free Genelec n´ Memphis reigns - scorpion rings Mos Def n´ Talib Kweli Are Blackstar על הדיסק Killah Priest - Heavy Mental חרשתי עד כדי כך שאני לא מסוגל לשמוע אותו יותר ...

Chomp on this

New member
אופס

הנה לחדילחדשיעלךי\לדידלךילךריעחעידגלחיכיעןשרדעןויבהנפ´\ד]כ

למעלה