סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chomp on this

New member
סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה השיר שאתם שומעים הכי הרבה, יענו פותחים את הוינאמפ\דיסק, ושומעים אותו ישר? מה כיום? ומה לדעתם שמעתם הכי הרבה אי פעם.

MooN aka asdfgh

New member
לא יודע מה הכי הרבה,

אבל כבר די הרבה זמן שני השירים שאני הכי שומע הם smash something של רדמן ואדאם F, ותן לפה ת´מיקרופון של מוקי והשבאב. הכי הרבה פעמים בחיים... לא יודע... או משהו מ"כנען 2000" שזה הדיסק שהכי חרשתי עליו, או "תן לזמן לנצח" שגם עליו חרשתי לאלללה (יחד עם גוד וויבריישן)....

The EmineM ShoW

New member
אממ... שלי:

לא נעים אבל... היום אני דיי חורש על רמיקס שהכנתי לטי איי לאל איי של סאב... והכי הרבה איי פעם שמעתי את... זה לא הכי הרבה איי פעם אבל עולה לי לראש כרגע שחרשתי כל כך על "ילד רחוב" של סאב עד כדי כך שהתחלתי לשנוא אותו כמעט
אם אני יזכר במשהו באנגלית אני יכתוב פה שוב...

Psycho MC

New member
האמת יש שני שירים:

"Sicky Fingaz & Eminem - "If I Was White וגם "Eminem & Nate Dogg - "Till I Collapse בדרך כלל את אלה...

Sparkie Dee

New member
אממ בוא נראה..

יש לי תקופות כאלה.. שיש שיר אחד שאני כל הזמן שומע ממש ממש כל הזמן.. עכשיו זה.. The Last Emperor - One Life בכלל כל השירים שלהם שירים ממכרים..

Grandmaster KC

New member
Wu-Tang & Dr. Dre

Triumph - השיר הכי גדול שיש (השיר עם ה-Lyrics הכי טובים שיהיו אי פעם) & Nuting But A G Thang - פשוט שיר ענק

Pace

New member
טוב שלא נסחפנו...

Triumph הוא שיר מצויין, נכון, אבל להגיד שיש בו את הליריקס הכי טובים אי פעם זו הגזמה פרועה... אז נכון שהבית הראשון של Inspectah deck הוא מצויין, אבל שאר הבתים הם סבירים או פשוט קשים לפענוח, כמו הרבה שירים של ה-Wu. אם הליריקס כל כך טובים, אולי תפענח לי כל ומשפט ומשפט בשיר? דחילק, עד כמה שאני אוהב את ה-Wu, בהרבה מהשירים שלהם הם נוטים לקשקש שטויות (בעיקר Cappadonna & Ghostface). רוצה ליריקס טובים? תקשיב ל-Ras Kass שפשוט -אוכל- את כל שאר הראפרים היום.

Grandmaster KC

New member
טוב שלא נסחפתי...

לדעתי Triumph נכנס ל- 5 השירים הכי טובים אי פעם.כל אחד מהם פשוט נתן בית ענק (חוץ מ-ODB שלא נותן ממש בית שם). רוב השירים מדברים על שטויות?Wu-Tang הם ההרכב הכי מקורי שיש בכל מה שקשור ל-Lyrics.בקשר לשטויות לכאורה, אני חושב שזה נכון רק לאלבום האחרון של Ghostface ו-Cappadonna. אבל כל השאר שומרים על הסגנון ולא מנסים להתאים את עצמם לראפ המסחרי שהולך היום (ובבקשה לא לקפוץ על עוד ויכוח על ראפ מסחרי). אני מאמין שמי יחזיר את Wu למקום שלו זה Masta Killa, תחכה לאלבום הקרוב (והראשון) שלו.

Pace

New member
טוב שלא נסחפנו...

Triumph הוא שיר מצויין, נכון, אבל להגיד שיש בו את הליריקס הכי טובים אי פעם זו הגזמה פרועה... אז נכון שהבית הראשון של Inspectah deck הוא מצויין, אבל שאר הבתים הם סבירים או פשוט קשים לפענוח, כמו הרבה שירים של ה-Wu. אם הליריקס כל כך טובים, אולי תפענח לי כל ומשפט ומשפט בשיר? דחילק, עד כמה שאני אוהב את ה-Wu, בהרבה מהשירים שלהם הם נוטים לקשקש שטויות (בעיקר Cappadonna & Ghostface). רוצה ליריקס טובים? תקשיב ל-Ras Kass שפשוט -אוכל- את כל שאר הראפרים היום.

TIK TAK

New member
בזמן האחרון

בעיקר את זמן שנקום ואת Saian Super Crew - Darkness אי פעם נראה לי שאת under the bridge של הצילי פפרס או Everybody Hurts או Losing My Religion של אר אי אם ואולי גם את No woman no cry של בוב מארלי

ק ר ח

New member
קצת לא היפ הופ אבל

עונה לך על הסקר: 1.אביב גפן-אולי 2.אביב גפן-מלאך 3.סאבלימינל והצל-האור והצל 4.פישי הגדול-מים רבים(למישהו יש אותו על המחשב?) 5.סילברדון ופישי-ישראל(כנ"ל-מה שכתוב בסוגריים מעל)
6.DRE&SHADY-FORGOT ABOUT DRE 7.REMEDY-NEVER AGAIN 8.TUPAC&SNOOP-2 MOST WANTED GANGSTA 9.DRE&SNOOP-NUTHIN BUT A G´ THANG 10.אביב גפן-המכתב 11.היא התווכחה איתו שעות-משינה! ק.ר.ח.

The EmineM ShoW

New member
יש לי את "ישראל"...

אם בא למישהו להחליף אותו על "מים רבים" אז סבבה... אני צריך את "מים רבים" תשאירו מס´ איי סי קיו בפרטי תודה

Chomp on this

New member
אני פעם הייתי שומע מלא את

jurrasic 5 - quality control אבל זה התחיל להמאס עליי קצת

2PAC4EVER

New member
כרגע 2 שירים

SCARFACE-HEAVEN ממש התלהבתי ממנו ANT BANKS feat MC REN-GOT THE HUSTLE שיר מגניב לאללה, שמעתי אותו באתר שהמליצו כאן (שלשום נדמה לי...) על הסיפור של שלושלת החזירים מתוך ה2 COMPLITATION של NWA ואי פעם...IT´S DARK & HELL IS HOT ישב אצלי חזק במערכת.... ובמיוחד(?)... HOW´S IT GOIN´ DOWN או שAIN´T NOBODY של LL...(?)

למעלה