סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

icecafe

New member
שיר ישן וכל זה אבל...

bone thug n armory-the crossroads השיר ממכררררררררררר

Rapid נאור

New member
אוקיי אז ככה

מה שיוצא לי לשמוע בזמן האחרון ממש המון זה לא ממש היפ הופ אבל Sting - After The Rain Has Fallen בהופעה חיה. איזה שיר מדהים... וגם Twinz של ביג פאן, שיר מצויין השיר שחרשתי עליו הכי הרבה לדעתי זה Like Today של אטמוספיר...

icecafe

New member
והשיר שהכי חרשתי עליו...

ובגלל זה אני יודע לשיר אותו בע"פ(השיר היחידי...) הוא 2pac - life goes on

נאס

New member
השירים שלי

עכשיו אני שומע הכי הרבה את xzibit - foundation ובכללי- 2pac - dear mama או 2pac - so many לא בטוח מה יותר.. נראה לי dear mama אחלה סקר..

לא יוצא לי מהדיסקמן...

בשבוע\חודש האחרון - הדיסק של סאב, לפני זה זה היה how high, לפני זה? כנראה בויאקה. השיר ששמעתי הכי הרבה פעמים? בחצי שנה האחרונה זה America´s most של מת´ ורדמן, ולו רק בגלל הקטע חסר הפשר: what the bomba - clut mommy like ay caramba.

מה זאת אומרת?

קודם כל- החדש של סאב והצל, אלוהים ישמווווורררר כל שיר- חובלו"ז, כמו ששאג אמרה- גליייייםםםםם אבל ממש... בכלל הקטע של אדי סומירן- איזה לייריקס!! שחבל"ז אבל לפני הדיסק- ראשון אצלי בפלייליסט- איך לא? 911 (שכמובן נכתב עקב אירועי ה-11 בספטמבר. בוודאיייייייייייי) ויש שיר חובל"וזי לג´ה ומרי ג´יי- rainy days, אמאאאאאאא, סוף הדרך. לא צריך להזכיר את קרייג דייויד, אח שלנו שכל שיר שלו גורם לנו להיזכר במגוון מרקי הבית של קנור. וד"ר אלבן שמאז ששמעתי עליו (בערך בגיל 10) אני לא מפסיקה לשמוע אותו. ברור שזה לא הכל, אבל היה בא לי לכתוב. שנה טובה, כפרות!! :)

ממררבב

New member
The next apisode

על ההתחלה לשים את 2001 של דר. דרה על שיר 11... ולא צריך יותר

Chomp on this

New member
הקפצה!!!!!!!!!!

וד"א- מישהו שמע את השיר שרשמתי (jurrasic 5 - quality control) ובכלל על הלהקה, כי נראה שהם מוכרים רק בארה"ב. אם כן מה היא דעתכם?

Bruce L

New member
קודם כל בטח ששמענו לפחות אני

דבר שני jurrasic 5 הם ענקיים ...השירים ממש טובים והפשטות של השירים היא הכי יפה אצלהם.

RabidCat

New member
../images/Emo106.gifKrayzie Bone - Thug Mentality

שששששששששייייייייייירררררררררררר עננננננננננננננקקקקקקק!!!!

Gershenman

New member
אוקיי.

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי חורש על השיר Bring Da Ruckus של הוו.. ואני מניח שנאור יוכל להעיד על זה...:) i´m more ruggid than....

Grandmaster KC

New member
אולי אתה באמת צודק...

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

2PAC4EVER

New member
באמת קלאסיקה! אבל יש מרחק

קטן בין קלאסיקה לבין האלבום הכי טוב שהיה...

למעלה