סקר

X יו יו S

New member
סקר

1)מה אתם מעדיפים שבדו קרב שני מתמודדים ישירו אותו שיר ביחד או שכל מתמודד ישיר שיר אחר בנפרד?
(אבל רק קחו בחשבון שאם באמת כל אחד ישיר בנפרד בטח עכשיו עוד היינו צופים בעונה הראשונה
)
2) אתם מרוצים מבחירות שירים של מנטורים או שהייתם מעדיפים שכל מתמודד יבחר לבד את שיר שלו ?
3) ומה עם תוצאות של מנטורים אתם מרוצים או שהייתם מעדיפים שכבר מהשלב הזה קהל בבית יכריע (שלכל אחד קול אחד
)?
4)שאתם מחליטים אם מגיע למתמודד לעבור לשלב הבא אתה שופטים אותו לפי אותו ביצוע שאתם רואים או מסתמכים גם על ביצועים אחרים שלו ?
5)ממי מעוזרים למנטורים אתם הכי מרוצים (אפרת מוש קובי או עופר) ?
6) נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (בכפוף לחוקים של משחק
מכל נבחרת לבחור מתמודד אחד )?
7)נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (לפי מה שבא לכם
)?

עונה

1)מה אתם מעדיפים שבדו קרב שני מתמודדים ישירו אותו שיר ביחד או שכל מתמודד ישיר שיר אחר בנפרד? שכל מתמודד ישיר אחר בנפרד.
(אבל רק קחו בחשבון שאם באמת כל אחד ישיר בנפרד בטח עכשיו עוד היינו צופים בעונה הראשונה )
2) אתם מרוצים מבחירות שירים של מנטורים או שהייתם מעדיפים שכל מתמודד יבחר לבד את שיר שלו ? אני חושב שזה יותר מאתגר שהמנטרים מציעים למתמודדים שירים מאשר שהמתמודדים יבחרו לעצמם.
3) ומה עם תוצאות של מנטורים אתם מרוצים או שהייתם מעדיפים שכבר מהשלב הזה קהל בבית יכריע (שלכל אחד קול אחד)? לא מרוצה בחלק מהמקרים. כמו סיון, מייקל ודפנה.
4)שאתם מחליטים אם מגיע למתמודד לעבור לשלב הבא אתה שופטים אותו לפי אותו ביצוע שאתם רואים או מסתמכים גם על ביצועים אחרים שלו ? כרגע אני לא יודע לענות על השאלה לא ראיתי מספיק מהם.
5)ממי מעוזרים למנטורים אתם הכי מרוצים (אפרת מוש קובי או עופר) ? יכלו לוותר על השטות הזאת. לא מוסיף ולא מעניין
6) נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (בכפוף לחוקים של משחק מכל נבחרת לבחור מתמודד אחד )? אנאל, עטליה, לוסיל ואופיר
7)נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (לפי מה שבא לכם )? עניתי אצלי זה גם וגם

andre93

New member
אז על מה אתה מסתמך כשאתה בא לשפוט מתמודד

מסויים?

כרגע אף אחד לא אכזב אותי

השאלה מה יקרה בהופעות החיות. אני מניח שאיפשהו כולנו מסתמכים על קסם האודישן הראשון שכבש אותנו. אני בחרתי באמת במתמודדים חזקים שלא נראה לי שיאכזבו כי אני באמת חושב שהם ענקים כמו עטליה, אנאל , לוסיל, ואופיר הזוכה שלי.. אני חושב שאיכשהו זיהיתי בהם פוטנציאל מעבר לאודישן הראשון ומההתחלה ראיתי שהם יהיו ענקים וצדקתי הם לדעתי בין החזקים (אם כי יש לי ברביעייה רק נשים
) שם.

andre93

New member
אז הנה ענית לעצמך

גם אני קלטתי את הפוטנציאל של הפייבוריטים שלי עוד מהאודישן

X יו יו S

New member
בקשר לשאלה 4

באמת התלבטתי אם לרשום שלא מדובר בפייבוריטים שלכם
כי ברור שלרוב אנחנו בעד הפייבוריטים שלנו לא משנה מה

אז בכלל אם אתה רואה דו קרב שבו ששני מתמודדים שלא נמצאים בנבחרת שלך ואהבת ביצוע של אחד מהם באודישן ואת ביצוע של שני לא אהבת באודישן
אבל בדו קרב אהבת את ביצוע של מתמודד שלא אהבת את ביצוע שלו באודישן ראשון שלו (מקווה שהבנת משהו מסלט שיצא לי
)
אז בעד מי אתה תהיי? זה שהרשים אותך בעבר או זה שמרשים אותך עכשיו?

אם שניהם לא בנבחרת שלי

אז הם כנראה לא היו כאלה חשובים לי באופן אישי אז כן אני אשפוט רק לפי אותו אודישן.

andre93

New member
אני למשל במקרה כזה מסתכל על הדואט

ופחות על האודישן...

andre93

New member
עונה

1) מה אתם מעדיפים שבדו קרב שני מתמודדים ישירו אותו שיר ביחד או שכל מתמודד ישיר שיר אחר בנפרד? מעדיף שיהיה דואט כי בכל זאת צריך לבדוק איך המתמודדים משתפים פעולה אחד עם השני.
2) אתם מרוצים מבחירות שירים של מנטורים או שהייתם מעדיפים שכל מתמודד יבחר לבד את שיר שלו ? יש מקרים שבהם עדיף שהמנטורים יבחרו את השירים בשל נסיונם הרב. אני מרוצה בעיקר מבחירות השירים של אביב שהיו פשוט אדירות העונה! לעומת זאת שרית איכזבה לחלוטין עם בחירות השירים שלה

3) ומה עם תוצאות של מנטורים אתם מרוצים או שהייתם מעדיפים שכבר מהשלב הזה קהל בבית יכריע (שלכל אחד קול אחד)?אני דווקא ממש מרוצה מהבחירות הכלליות של המנטורים( גם כי הנבחרת שלי נותרה שלמה
)
4) שאתם מחליטים אם מגיע למתמודד לעבור לשלב הבא אתה שופטים אותו לפי אותו ביצוע שאתם רואים או מסתמכים גם על ביצועים אחרים שלו ? אני תמיד שומר חסד נעורים עד כמה שאפשר, זאת אומרת שופט בעיקר על פי האודישנים
אם אותו מתמודד יאכזב אותי בשלבים הבאים אז זה תלוי עד כמה הוא פייבוריט שלי כדי שאפסיק לתמוך בו

5) ממי מעוזרים למנטורים אתם הכי מרוצים (אפרת מוש קובי או עופר) ? אני חושב שעופר עושה את עבודתו בשקט אבל במלוא המקצועיות, מה גם שהוא גאון מוסיקה בפני עצמו( הרים את "מטרופולין"
)
6) נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (בכפוף לחוקים של משחק מכל נבחרת לבחור מתמודד אחד )?
רוני פרי
אנאל ולנזי
מישה סוחינין
רודי ביינסין
7) נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (לפי מה שבא לכם )?
רוני פרי
רודי ביינסין
מישה סוחינין
אופיר בן שטרית

(לא כל כך רחוק מהסעיף הקודם
)

andre93

New member
בתוכנית שירה אני תמיד רוצה לשמוע משהו

נוסף מהמתמודדים, לא רק סולואים לצורך העניין. אז הדואטים הם אמצעי שבעזרתו אפשר לקבל עוד מבט על המתמודדים

Guy M1

New member
עונה

1)מה אתם מעדיפים שבדו קרב שני מתמודדים ישירו אותו שיר ביחד או שכל מתמודד ישיר שיר אחר בנפרד?
(אבל רק קחו בחשבון שאם באמת כל אחד ישיר בנפרד בטח עכשיו עוד היינו צופים בעונה הראשונה )

כל מתמודד בנפרד.

2) אתם מרוצים מבחירות שירים של מנטורים או שהייתם מעדיפים שכל מתמודד יבחר לבד את שיר שלו ?

חרא בחירות. מעדיף שיבחרו לבד.

3) ומה עם תוצאות של מנטורים אתם מרוצים או שהייתם מעדיפים שכבר מהשלב הזה קהל בבית יכריע (שלכל אחד קול אחד)?

המנטורים סתומים בשכל. הבחירה צריכה להיות רק של הקהל בבית.

4)שאתם מחליטים אם מגיע למתמודד לעבור לשלב הבא אתה שופטים אותו לפי אותו ביצוע שאתם רואים או מסתמכים גם על ביצועים אחרים שלו ?

לפי כל הביצועים

5)ממי מעוזרים למנטורים אתם הכי מרוצים (אפרת מוש קובי או עופר) ?

לא רואה את החלק הזה

6) נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (בכפוף לחוקים של משחק מכל נבחרת לבחור מתמודד אחד )?

אין לי מושג מי נמצא באיזו נבחרת

7)נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (לפי מה שבא לכם )?

אופיר בן שטרית
מאי כהן
רודי ביינסין
לינה מחול

Guy M1

New member
הממ...

שלומי: לינה מחול
שרית: מישה סוחינין
משינה: רודי ביינסין
אביב: אופיר בן שטרית

kobyz21

New member
עונה על הסקר שלך:

1. מעדיף שכל מתמודד ישיר בנפרד, הרבה יותר הוגן ומעניין לשמוע.
2. באופן כללי לדעתי בעולם מתוקן מלאכת בחירת השיר והמילה האחרונה צריכים להיות בידי המתמודדים, אבל אז חלק מהותי בפורמט היה מאבד משמעות ככה שלדעתי השאלה לא רלוונטית, פשוט פורמט מפגר.
3. לא מעניין אותי מי יכריע בכל מקרה פורמט מפגר.
4. שקלול של שניהם פלוס פרשנות שלי על פוטנציאל.
5. אפרת ומוש, העוזרים היחידים שמרגישים את ההשפעה שלהם ושהמנטורים נותנים להם במה, שרית ואביב בכלל לא מתייחסים לעוזרים שלהם.
6. אנאל, רודי, רוני, עתליה
7. אנאל, רודי, רוני, צחי/דניאלה(יש עוד כמה שיכולים להוכיח את עצמם בהמשך ולהיכנס למשבצת הזאת.

רוב הזמרים הם סוליסטים

ומרגישים בביצוע שהם מתחרים אחד בשני וזה גורע בביצוע. למשל בכוכב שהיה דואטים השירים היו מבוצעים פחות טוב. אני רוצה לפחות בשלב ראשון לדעת איך הם נשמעים עד עכשיו שמעתי אותם בדואט עכשיו מאוד מתחשק לי לשמוע אותם בסולו. ואם נחזור רגע לכוכב חוץ מזהבית ומאור לא היה באמת דואט ששווה משהו.

למעלה