סקר

andre93

New member
אהמממ...

כנראה לא ראית את עונה 5

מארינה מקסימיליאן בלומין ואדיר אוחיון- "גיטרה וכינור"- http://www.youtube.com/watch?v=JjKKVzx6rps
דורון רוקח ואליסה שפרגה- "כלוב של זהב"- http://www.youtube.com/watch?v=11n1NwONNwU
מרינה מקסימיליאן בלומין וחן אהרוני- "שיר לערב חג"- http://www.youtube.com/watch?v=1_oMSZa2KvQ

יכול להיות שהיו עוד כמה ביצועים מדהימים

אבל באופן כללי זמרים הם סוליסטים ולסוליסטים מאוד קשה להתחלק בשיר וזה ניקר מאוד בשירה. זמר צריך להיות מאוד מיוחד בשביל לתת לפאטנר שלו את מקומו ולהיות שווה איתו. זו עבודה מאוד קשה. לכן אני מעדיף כרגע לדעת בשלב ראשון מיהם הזמרים האלה ושיביאו את עצמם טואאלית לבמה ושאני אדע מיהם כזמרים. אבל בהמשך אם וכאשר יהיה אין לי בעיה.

andre93

New member
אהה סבבה

אני תמיד רוצה לשמוע מהמתמודדים משהו שונה ודואטים נותנים את האפשרות הזו. כמובן שלא תמיד שילוב הקולות עובד אבל במקרים שבהם זה כן עובד, זה יוצא מדהים

kobyz21

New member
אני אוהב דואטים

אבל לא כשזה בדו קרב, הקטע הזה לא מחזיק.

andre93

New member
אבל באספקט הביצוע אני לא רואה הבדל...

תלוי גם איך כל אחד מפרש חיבור

shaharEB

New member
עונה

1)מה אתם מעדיפים שבדו קרב שני מתמודדים ישירו אותו שיר ביחד או שכל מתמודד ישיר שיר אחר בנפרד? שני מתמודדים אותו שיר ביחד.
(אבל רק קחו בחשבון שאם באמת כל אחד ישיר בנפרד בטח עכשיו עוד היינו צופים בעונה הראשונה - נכון
)
2) אתם מרוצים מבחירות שירים של מנטורים או שהייתם מעדיפים שכל מתמודד יבחר לבד את שיר שלו ? בינתיים היו בחירות שירים סבבה + , היו כמה שהפריעו לי אני חושבת..
אבל בעיקרון, אולי יהיה גם קצת קשה למתמודדים לבחור שיר שיתאים לשניהם..תמיד יהיה אחד שיהיה יותר מבואס

3) ומה עם תוצאות של מנטורים אתם מרוצים או שהייתם מעדיפים שכבר מהשלב הזה קהל בבית יכריע (שלכל אחד קול אחד)? בשלב הזה עדיין עדיף לדעתי שהמנטורים יבחרו..
מבחירות כמו להעיף את הצמד ממש לא הייתי מרוצה

4)שאתם מחליטים אם מגיע למתמודד לעבור לשלב הבא אתה שופטים אותו לפי אותו ביצוע שאתם רואים או מסתמכים גם על ביצועים אחרים שלו ? גם על ביצועים אחרים שלו, אי אפשר להתעלם מהאודישן של אותו מתמודד לדעתי..
5)ממי מעוזרים למנטורים אתם הכי מרוצים (אפרת מוש קובי או עופר) ? מוש בן ארי אני חושבת :)
6) נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (בכפוף לחוקים של משחק מכל נבחרת לבחור מתמודד אחד )? I dont know
7)נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (לפי מה שבא לכם )? אממ..אני לא יודעת
התלהבתי ממש ממייק סלע וסהר שרב- שלא נמצאים בנבחרת שלי- אחרי הביצוןעים האחרונים שלהם.. אולי לוסיל, אופיר, אנאל,אדם..הרבה

עונהההההה

1)מה אתם מעדיפים שבדו קרב שני מתמודדים ישירו אותו שיר ביחד או שכל מתמודד ישיר שיר אחר בנפרד? בנפרד

2) אתם מרוצים מבחירות שירים של מנטורים או שהייתם מעדיפים שכל מתמודד יבחר לבד את שיר שלו ?
לא יודעת, אין דעה.

3) ומה עם תוצאות של מנטורים אתם מרוצים או שהייתם מעדיפים שכבר מהשלב הזה קהל בבית יכריע (שלכל אחד קול אחד)? בבית

4)שאתם מחליטים אם מגיע למתמודד לעבור לשלב הבא אתה שופטים אותו לפי אותו ביצוע שאתם רואים או מסתמכים גם על ביצועים אחרים שלו ? על כך ביצועיו

5)ממי מעוזרים למנטורים אתם הכי מרוצים (אפרת מוש קובי או עופר) ? לא ממש משנה לי, לדעתי הם מיותרים

6) נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (בכפוף לחוקים של משחק מכל נבחרת לבחור מתמודד אחד)?
יעל שושנה כהן/עתליה/אדם/לוסיל

7)נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (לפי מה שבא לכם )?
כנ"ל....

andre93

New member
ואו אני רואה שהרבה שמו את עתליה בגמר

שלהם. מדוע אם אפשר לשאול?

andre93

New member
מאז שהיא זייפה באודישן שלה אני לא מתייחס

אליה ברצינות
כי אני לא אוהב כשמזייפים

lakilaki12

New member

1)מה אתם מעדיפים שבדו קרב שני מתמודדים ישירו אותו שיר ביחד או שכל מתמודד ישיר שיר אחר בנפרד?
(אבל רק קחו בחשבון שאם באמת כל אחד ישיר בנפרד בטח עכשיו עוד היינו צופים בעונה הראשונה ) כל אחד ישיר לבד
2) אתם מרוצים מבחירות שירים של מנטורים או שהייתם מעדיפים שכל מתמודד יבחר לבד את שיר שלו ? כל אחד יבחר את השיר שלו. בכללי אני חושב שבתוכניות כאלו צריכים לתת חופש למתמודדים.
3) ומה עם תוצאות של מנטורים אתם מרוצים או שהייתם מעדיפים שכבר מהשלב הזה קהל בבית יכריע (שלכל אחד קול אחד)? שהקהל יצביע... למנטורים יש לפעמים בחירות מזעזעות (יאיר
, לינה
)

4)שאתם מחליטים אם מגיע למתמודד לעבור לשלב הבא אתה שופטים אותו לפי אותו ביצוע שאתם רואים או מסתמכים גם על ביצועים אחרים שלו ? ברור שביצועים אחרים. אי אפשר להחליף פייבוריט כל שבוע

5)ממי מעוזרים למנטורים אתם הכי מרוצים (אפרת מוש קובי או עופר) ? מוש. ממש חשב בדיוק את מה שאני חשבתי כמעט על כל מתמודד. אישית אני רוצה לראות אותו עונה הבאה מחליף את אביב גפן

6) נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (בכפוף לחוקים של משחק מכל נבחרת לבחור מתמודד אחד )? רודי, דנה , אנאל , ואצל אביב זה יותר בעייתי, כי אין לי פייבוריט ממשי אצלו, המקום שלי מאביב ייקבע לפי ההופעות החיות. כרגע זה בין מאי,רוני,אופיר
7)נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (לפי מה שבא לכם )? דנה,מישה,רודי,דניאלה\לוסיל ( עוד פעם, לפי ההופעות החיות)

andre93

New member
מוש? להחליף את אביב גפן?

איך מישהו שלא יכול לבחור צד יכול להחליף את אביב?

הכי מתאים להחליף את אביב

הוא הזמר ירמי קפלן הם ממש דומים ועל אותו משבצת. הוא בהחלט מועמד ראוי.

andre93

New member
אבל מצד שני שמעתי שהוא אסר שישירו

קאברים לשירים שלו בכוכב נולד ככה ש...

למעלה