סקר!

Apikachu L

New member
סקר!

נניח, שני אנשים מתנשקים. באיזה מגדר/ים הם הכי... יעשו לכם/ן את זה?

orald

New member
נשים, כמובן, וכמה שיותר.

והרבה פעמים אני חושבת שיהיה נחמד מאד אם אחת מהן לובשת חליפה או משהו כזה. זה הדליק אותי לפחות מאז הפעם הראשונה שראיתי את http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I , למרות שהסיטואציה שבה זה מתרחש פחות מאופטימלית, בלשון המעטה.

היי, אפיקצ'ו, את לובשת, או מתעתדת ללבוש, בגדים כאלו(את העניבות כבר יש לך), איזה צירוף מקרים נפלא.

ליזי133

New member
אהבתי את הוידאו

אני מכירה את השיר, את הקליפ של זה דווקא לא הכרתי....

orald

New member
פתאום מתחשק לי ללכת לאייקון...

הממ, לא, אני עדיין עצלנית מדי.

Apikachu L

New member
אבל אין נשיקות!

אבל כן, כל המצב שם הוא די מוזר...במיוחד הגברים הקריפים בתחנת הדלק...

orald

New member
לא הבנתי למה הן נותנות לגברבר להיכנס חזרה...

למכונית בסוף הקליפ. הרי הן כבר השיגו את מטרתן, לא? המכנסיים שלו, עם הארנק, אני מניחה, היו ברשותן, והן היו לבדן, מה עוד הן יכולות לרצות?

Apikachu L

New member
אגב...

חליפה ועניבה זה אולי סקסי והכל, אבל זה ממש לא מתאים לארצנו ה"חמימה" והלחה. פשוט חם כאן יותר מידי לבגדים כאלו, ובמקום בחורה סקסית עם עניבה שאפשר למשוך אלייך ולנשק יש לך בחורה עצבנית ומזיעה בעניבה שעדיף למשוך בעניבה בשביל להרחיק מהאנשים שהיא רוצה להרוג מעצבים.
אלא אם הדבר היחיד שהיא לובשת זה עניבה...

אם כי יצא לי ללבוש עניבה מתחת למן גופיה שהיה לה צאוורון מתאים לעניבות...שזה נחמד.

Bell4Ever

New member
אני גם בדרך כלל נדחפת

כשאני רואה שני אנשים ברחוב מתנשקים

באופן לא ברור ממש עושה לי את זה לראות שני בנים מתנשקים (סמי-גבריים\היפסטרים). לכו תבינו....

Apikachu L

New member
בכנות...

אצלי זה לא המגדר של האנשים אלא האנשים עצמם שמתנשקים. אם שני אנשים מושכים מתנשקים זה ממש עושה לי את זה... אבל יש לי איזה קטע עם נשיקות של אנשים מאותו המגדר. זה סקסי בצורה מעניינת... אולי כי לא רואים את זה הרבה.

אוהדאדם

New member
שני גברים

כמעט תמיד.

אם כי זה תלוי בגברים (יש נשיקות שלפעמים נראות לא משהו...) אבל באופן כללי, שני גברים הכי סקסי בעיניי. (אני אציין שהגבלת לשני אנשים בשאלה; שלושה אנשים מתנשקים יותר סקסי משני אנשים מתנשקים...)

גבר ואישה מתנשקים יכול להיות סקסי, ויש לא מעט נשיקות סקסיות, אבל לעתים קרובות יותר מדי זו נשיקה מהסוג של "אני אימס כאן לחלוטין ואתה תכבוש אותי" שלא ממש עושה לי את זה; ושתי נשים מתנשקות זה פשוט לא קשור אליי. כאילו, סחטיין לכן, מקווה שכיף לכן, לא מזדהה עם הנשיקה הזו.

לכן, שני גברים.

Apikachu L

New member
איך 3 אנשים יכולים להתנשק
?

המכאניקה של נשיקה כזו נסתרת מעיניי כרגע.

יש לך הסברים, אפשר גם בתמונות?

וה"אני אימס כאן לחלוטין ואתה תכבוש אותי" הוא לגמרי בעיה של הקולנוע. זו נשיקה שיכולה להיות טובה למשהו, אבל היא כל כך משעממת!

אבל הנה אחת טובה, טוב, לפחות לדעתי. אפילו שהיא מצויירת (טוב, היה קשה לצפות שאני אתקע פה משהו לא מצוייר...אני בקושי רואה סרטים לא כאלו... עם כי בדוקטור הו היו כמה משעשעות...
כמו זו, שאחריה פשוט התפקעתי מצחוק: http://www.youtube.com/watch?v=0xSgqBPfr5s)
אה כן, המצויירת ההטרוסקסואלית הסקסית:
http://youtu.be/GK0hDsIFzbo?t=6m20s
אפשר להתעלם מהמוזיקה...

orald

New member
אני, זוגתי והשותפה שלה התנשקנו בו זמנית.

זו אולי נשיקה יותר "שטחית" אבל עדיין נשיקה.
אני חושבת שגם מספר נשיקות ברצף בין כל המשתתפים בתורם(למשל 1-2, 1-3, 2-3) נחשבות לנשיקות של יותר משני אנשים.

למעלה