מעשי סדום? ממש תודה.
גבירתי, אני הבלגתי כשפנית וזרקת הערות להט"בפוביות, וטרנספוביות בפרט(תוך כדי הפגנת קנאת פין אדירה, המקור לדעתך שגבר>אישה ובעצם לכל תפיסת עולמך ה"קשוחה" ומתעבת הפגנות החולשה).
הבלגתי כי הפגנת לפחות רצון קלוש להשתפר(לא לשנות את דעותייך, אותן עדיין אינך מוצאת כפגומות וחסרות סובלנות) בהתבאוטיותיך, אפילו כשסירבת להפסיק להשתמש ב"קוקס" כמילת גנאי, או להבין שאת משתמשת בה כמילת גנאי.
היה נדמה שיש לפחות עם מי לדבר, ולו בכדי שתלמדי לעדן מעט את דרך מחשבתך ודיבורך.
היה נדמה כמעט שהבנת שהשנאה היוקדת שלך ללסביות עומדת בניגוד לסובלנות חלקית להומואים(אבל הם "נשיים" כי הם אוהבים גברים, לא?), אבל אז נדמה לי שזה התחלף ב"הבנה" שגם הומואים צריכים לסבול מהבוז והשנאה שלך.
התעלמתי מההתעלמות שלך לנוכח מצב העניינים והשליטה הגברית בעולם ודיכוי הנשים הרווח כי ידעתי שאת פשוט מתה להיות גבר בעצמך, ומנסה לאמץ אפילו תפיסות שוביניסטיות שתוקפות אותך אישית ודורשות שתהיי יצור חלשלוש ותלוי בחסדי בעלך, כמו שאת מסרבת להיות(ומכאן הסתירה והצביעות בין דרך חייך לשוביניזם).
לא הוכחתי אותך מספיק כשלעגת וקיללת את כלל ציבור הדו-מיניים עליו אני נמנית, כי ראיתי שדמותו של אביך השנוא עליך מוציאה זאת ממך ומעוורת אותך לכל אפשרות אחרת.
אז תודה על המחמאה החדשה, אותה את זורקת בגאווה סטייל "אני חזקה, לא איכנע ואומר את דעתי!", אבל אני כבר לא מאמינה בשום צורה שאת מסוגלת להינצל מראיית העולם הצרה, מלאת השנאה והדוחה הזו.
את אבודה לאנושות האנושית.