סקר

לא ולא!

בעיניי לסביות זה חיקוי גרוע למערכת זוגית הטרו/גיי, זה גרוע ולא אמיתי ומאוד מזוייף, המין שם דוחה ומחריד בעיניי,

זה לא רק המין שציינתי יש עוד מלא דברים מזעזעים שלסביות עושות

ואין מה לעשות אני נגד לס וזה לא ישתנה, למי שיש בעיה עם זה הוא מוזמן לקפץ ולנטר לעצמו

k500

Active member
מנהל
שלום ספר

נדמה לי שאחרי כל הזמן שבילית בפורום, הצלחת להבין את רוח הדברים שנאמרים כאן, בייחוד בנושאים כמו מגדר, להט"ב וכו'.
אנחנו משתדלים לכבד את האחרים כמו שאנחנו מצפים מאחרים לכבד אותנו וזה לא משנה מה ההעדפה המינית שלהם או מה הם חושבים על העדפות של אחרים.
זה שיש לך דעות לגבי לסביות/הומואים או אחרים, זה בסדר ואנחנו נכבד את זה, אבל לא צריך לשלול את השאר, כלומר מה שאת לא אוהבת, כי בקצה השני ישנם אחרים שכן אוהבים את זה וחושבים קצת אחרת ממך. לכן נשמח אם תמשיכי לכבד אחרים, בדיוק כמו שאחרים מכבדים אותך גם כשאת מצהירה על ההעדפות שלך. את אוהבת X, אחרים אוהבים Y, זה לא אומר שאחד נכון והשני לא ולהיפך.
לכולנו כאן יש העדפות, אהבות למגדרים מסוימים, רצונות כאלה ואחרים ולא כולנו דומים בכל דבר. השונוּת היא המגוון שממנו נרקם הפורום ומחזיק את החברים בו במסגרת הא-מינית ובסביבתה.

לי אין בעיה "אישית" עם האנשים הללו,

אני לא אוהבת בכללי X Y Z זכותי המלאה, אני לא יוצאת פה נגד אנשים, אני מביעה דעתי אחרי שאנשים לא מקבלים אותה ושואלים למה ואיך וכמה,

אולי תרצה לסתום את פי ושאפסיק לספק הסברים גם אחרי שדורשים זאת מימני?

אני יודעת שהפורום הזה יותר חובב לסביות מאשר מגדרים אחרים, זה בסדר, ידוע ומובן, אבל אין צורך לצאת על אחרים רק בגלל שהם ב"נורמה"

ונ.ב, מה אתה נדחף? זה היה דיון ביני לבין אורלד בכלל,

המשך:

זה שאני לא אוהבת לסביות לא אומר שאני לא מכבדת אותם,

אני מכבדת את כלל בני האדם למרות שאני לא "אוהבת" את מעשיהם!

מעדיפה לא להכנס לזה!

אני יודעת שמזמן לא היה אקשן פה בפורום, אבל לא תוציאי זאת מימני, סורי

ברומבית

New member
אבל אמרת עלינו משהו שלדעתי לא נכון

זכותי לקבל הסבר

בכל מקרה, אני לא חושבת שאנשים כאן בפורום מחשיבים/אוהבים מגדר או נטיה מינית כלשהם על פני אחרים/ות.

ויש אקשן בפורום כל הזמן

כל אחד ונקודת מבטו וראייתו!!

אני נתתי פה הסברים ואדון K500 דאג לתקוף אותי! אז איך את רוצה שאמשיך לשתף פעולה בדיוק?!

ברומבית

New member
לא נקודת מבט, זה ויכוח על עובדה

או שאנחנו מעדיפים לסביות, או שאנחנו לא.
-
גם את די תוקפת את הלסביות בזה שאת מגַנה את מה שהן אוהבות לעשות ביחד
יש הבדל בין להגיד "אני לא אוהבת את מה שהן עושות", לבין "זה גרוע ולא אמיתי".

כי זה מה שאני באמת חושבת!

אני לא טיפוס צבוע שידבר ככה ויעשה ככה, אני אומרת את האמת שלי, למי שזה לא מתאים זה בעיה רק שלו,

וזה שאת כה מחפה ונדבקת על הלס זה מראה משהו..... ולא הכי טוב,

מעכשיו את מוזמנת לדבר לקיר, אני לא ממשיכה את הדיון הזה!!!

orald

New member
זה לא יפה לצאת ככה, בעיקר על ברומבית.

מהאנשים בפורום שיצא לי להכיר ברומבית היא בהחלט לא מישהי שזה מגיע לה.

ואני ממש לא אוהבת את הטיעונים של "אה, את/ה מגן/ה על X? סימן שאת/ה X בעצמך!", בייחוד כשהם באים בסוג של גינוי("אני לא אוהבת לסביות, ואם את מגנה על לסביות את בטח לסבית"). הם שגויים מבחינה לוגית.

היא רק שאלה מה גרם לך לחשוב שהפורום תומך באופן מיוחד בלסביות דווקא, ולא באופן כללי בקהילה הגאה, שיוויון זכויות וכו'.

ואני אשאל, באותו הנושא...האם זה קשור לפמיניזם? כי הטענה שפמיניסטיות הן לסביות מתחילה להתיישן, ובעיקר נשמעת מגוחכת אם תבוא מפיה של מי שמגדירה עצמה כאישה עצמאית וחזקה, אז מקווה שזה לא זה.

זה לא יפה נכון, ולא רציתי להגיע לזה היא

הובילה לכך, זה לא אשמתי,

לא הדעה שלי לא באה מפמיניזם בכלל לא, יש לי פטיש אישי שאני לא אוהבת בכללי דברים יוצאי דופן בייחוד בפאן המיני, אז זה גם יכול להיות דברים שהטרו עושים ואני נגד זה, לא רק דברים של לס(ויש מלא דברים שהטרו עושים ואני נגדם ) אין פה קשר ישיר לפגיעה בקהילה הגאה, אני מקבלת ומכבדת את כולם, מעשים לא ממש, מעשים אפילו של אנשים שקרובים אליי אני לא מקבלת מדי פעם,

אני בכלל שוביניסטית מאוד כבדה, אבל גם זה לא קשור אחד לשני,

הפורום לא תומך ישירות בלסביות, אלא בקהילה הגאה בכללי, והוא תומך שרק לאשה צריך שיהיה טוב ולגבר לא ממש וכו', לא רוצה להכנס לזה למה אין לזה סוף בחייאת אורלד ואת יודעת את זה, אני טיפוס הטרו בלב בנשמה במנטליות, אני טיפוס קשה נורא לא רק כלפיי האנשים פה אלא בכללי, ואני לא מתכוונת לשנות את זה כי ככה נולדתי אין מה לעשות

orald

New member
תאמיני לי, רוב האנושות בעד שגברים יהנו...

ונשים יגרמו להם להנאה וישתקו. לא לחינם ישנה הקללה "שרמוטה" למי שמעזה להנות לעומת העידוד והגבורה שבעניין כל עוד אתה גבר(ואז יוצא גבר-גבר).
ואת בוודאי יודעת כמה שמעודדים גברים לצאת, לכבוש ולהצליח, ונשים לתמוך בהם מאחור או למצוא בעל עשיר ומצליח וללדת את ילדיו(ובתקווה שיהיו בנים, כמובן).

אני לא מאמינה שיש כאן מישהו שאי פעם התבטא בצורה שמשתמעת כהעדפה של הנאה נשית על פני הנאה גברית. גם אני, שיודעת שאני מתבטאת לא אחת ביותר ממעט מרירות וכעס על גברים בכללותם, לא חושבת כך.
אני למשל חושבת שברית מילה היא פשע נוראי נגד האנושות שפוגע אנושות בהנאה המינית של זכרים.

ההבדל החברתי הוא שגברים מעודדים לחיות חיים מוצלחים בשביל עצמם, ונשים מעודדות לחיות את חייהן בצל הבעל.

אני מאמינה ש...

ללדת זה לא דבר נכון, האנושות בכל מקרה צריכה להכחד מתישהו, אז יאללה, כלומר אני לא נגד ילודה בכללי אני נגד הפריצות שיש בנושא, כל נרקומנית וכל בנאדם חסר אמצעים מביא ילד. ומה אז? הילד גודל להיות פושע עבריין פורע חוק וכד', וחבל אנחנו רוצים לחיות בעולם יותר טוב,

אני אישית בעד החוק שיש בסין ללדת 2 ילדים, וגם זה לפעמים יותר מדי,

אני לא בעד שיהיו הבדלים בין הנאה נשית לגברית, אבל אני כן בעד שיש את המקום של הגבר ויש את המקום של האשה, שצריך לדעת לכבד את הגבר כמובן כל עוד הוא מכבד אותה, נשים היום עסוקות רק בעצמם ולא אכפת להם מהתא המשפחתי שלהם, אני רואה את זה ביום יום וליבי נקרע כי אני יודעת שאולי עדיין אני לא נשואה אבל אני יודעת לדאוג היטב לבנאדם שאיתי, ועושה הכל שיהיה לו טוב, כי בתכל'ס גם הוא מתנהג בכבוד והערכה כלפיי, אז יש פה קטע לא כולם מחזירים באותו מטבע וזה בעיה, אבל לכאלה שכן אז כן מגיע להם, אמא שלי... דוגמא עשתה מעל ומעבר עבורי אבי. אבל הוא לא ידע להעריך ולכבד אותה, יכלתי לקחת את החלק הרע מהסיפור ולהיות ביץ' כלפיי בני זוגי ואישי, אבל לא, ידעתי שאני בסוף אמצא בנאדם שיודע להעריך ולכבד אותי ולדעת מה עושה לי טוב ולדעת להפתיע אותי כשצריך, ובעיקר לאהוב אותי כמו שאני(וזה לא קל....תאמיני לי) אז אני מלאת רבדים שום דבר לא מושלם אצלי אבל לפחות אני מנסה להסביר ככל יכולתי ומקווה שזה עובד, זהו חפרתי, מספיק

orald

New member
לסביות לא עושות משהו ששאר הזוגות לא עושים

אצל כולם מתרחש מין אוראלי. נקודה.
אני יכולה לתאר את זה בשפה ישירה. (אזהרת
מיוחדת)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-בזוגות הטרו' והומו' יש מציצות של הפין.
-בזוגות הטרו' ולס' יש ליקוקים של הפות.
-משני האיברים הנ"ל מופרשות הפרשות בעת התעוררות מינית(חומרי סיכה, בעיקרון), קרי, "הירטבות".
-משני האיברים הנ"ל(מצינורית נפרדת, אבל ממוקמת כחלק מהמכלול, במקרה של הפות) מופרשים תוצרי הפסולת של מערכת השתן.
-שני האיברים הנ"ל ממוקמים באזור עשיר בבלוטות זיעה ושיער גס וצפוף שמגביר את ההזעה וגורם להצטברות ריחות לא נעימים(שכמובן ניתן ומולץ לשטוף לפני כן).
-אצל זוגות הומוסקסואליים יש, לפעמים(ואני בטוחה שזה מאד נדיר), גם אקט שמכונה "רימינג", דהיינו ליקוק פי הטבעת, משהו שאני חושבת שכמעט אינו קיים(אם קיים בכלל מחוץ לפורנו, ופורנו אינו מייצג נאמנה מערכת יחסים ו/או אקט מיני) אצל לסביות, ומאד נדיר אצל הטרו', בעיקר כאקט פטישיסטי, כמדומני(למשל בקהילת ה-BDSM ע"י סאבים/נשלטים).
-פי הטבעת, המשמש לקיום יחסים "מלאים" בזוגות הומו'(ולפעמים אצל הטרו', כי יש גברים הטרו' שאוהבים להיחדר ע"י בת זוגם), משמש גם כמוקד ההפרשה של צואה ממערכת העיכול, וחלקו הפנימי הוא החלחולת, קרי, חלק מהמעי הגס. אי לכך הוא זקוק לניקוי יסודי(ע"ע חוקן) על מנת להיות נקי במידה סבירה לצורך חדירה אנאלית, וגם אז מה שיוחדר יצופה בשכבה דקיקה של שאריות צואה וחיידקים.
-הפות, המשמש לקיום יחסי מין "מלאים" בזוגות הטרו' ולס'(לא סתם המציאו דילדו דו-כיווני, וכמובן השימוש הידוע באצבעות), זקוק לכל היותר לשטיפה קלה ו/או ניגוב במגבון, ולכל היותר נשארות שאריות מזעריות של שרידי שתן שאי אפשר לגלות אפילו בחוש הטעם.
-הפין מתפקד כמו הפות, כאמור בסעיף לעיל, רק שהוא ניתן לפחות שטיפה משרידי שתן בשל המבנה המאורך והצר שלו.

ובקיצור, כאחת שקיימה יחסי מין עם שני סוגי מערכות הרבייה הנ"ל אני יכולה לומר לך שבלי להתייחס להעדפות אישיות(נקבות, במקרה שלי, מה שגורם לי להעדיף לקיים מין אוראלי עם פות מאשר עם פין), החוויות דומות למדי, אמיתיות מאד ומקוריות.

~אם התגובה הזו בוטה מדי אתםן מוזמנותים למחוק אותה~

אממ........ OMFG

טוב לא ממש התרגשתי מהמידע שעלה כאן, אבל כן הוא הצליח להחזיר אותי שוב לאותו מקום של "גועל" וכד', חבל עד שהצלחתי להעלים עין ולנסות להיות קצת יותר פתוחה ופחות מקובעת....... וואטבר,

אני מבינה אותך, אולי יש לי בעצם...... בעיה בכללי עם מין שהוא חורג מהרגיל(כגון מה שציינת כאן) וזה מתחבר לכולם הטרו לס גיי, עכשיו אני מבינה שהכל אותו חרא בעצם, הכל אותו דבר רק כשהסתכלתי ...........על זה מהצד הנשי זה הגעיל אותי יותר,

יש לי בעיה עם כל דבר כמעט שחורג מדברים רגילים, אין מה לעשות, אני טיפוס מקובע וכבד ולא אוהבת את הדברים האלה, אבל כמו שאני מקבלת את הכלל ככה גם צריכים לקבל אותי, זה לא הופך אותי לבנאדם רע או מעוות אם אני חושבת שרק מין רגיל הוא טוב וכל השאר לא, כי זה דעה אישית שלי אני לא שופטת אחרים אם הם בוחרים בדרך השונה, פשוט שאלתם ועניתי למה אני חושבת ככה וככה, זהו

נ.ב, גילוי נאות לא ביצעתי שום דבר מימה שתיארת פה,

orald

New member
גילוי נאות: ביצעתי את רוב הרשימה.

הכוונה היא לא לשפוט אותך ולומר שאת חייבת לאהוב אקט מסויים.
שיט, אני הייתי במערכות יחסים עם גברים ואני כמעט ולא סובלת אנאלי כאקטיבית או כפאסיבית!

הכוונה היא רק להבהיר שאין לך צורך להתמקד בתחושת הגועל כלפיי לסביות, או לתת לה להוביל אותך ממקום של "אני לא רוצה לעסוק בכך/לחשוב על זה" למקום של "צריך לאסור על זוגות לסביים להתקיים/להתחתן".

אני לא סובלת עקרבים(יצורים מרתקים, אני מודה, אבל מפחידים ודוחים אותי), אבל אני לא אומרת לסיני כזה או אחר לא לשים אותם על שיפוד, לצלות ולאכול אותם, כמה שאני נגעלת מעצם המחשבה.

מה שאת צריכה להביא את עצמך זה לעמדה שלכולם מותר לעשות מה שהם רוצים כל עוד זה לא פוגע באחרים וכל עוד הם לא כופים את זה עליך בניגוד לרצונך(ואת זה ספציפית יש לך סיכוי למצוא בכלא, מקסימום), וכך גם לא תתעמקי ותיגעלי עוד יותר ממה שהולך בחדר המיטות שלהם.

עכשיו זה באמת מה שקורה בתוכי...

פעם הייתי מאוד ביקורתית, כלומר ביקורתית כלפיי עצמי וכלפיי אחרים בחוץ. סתם אנשים,

היום פתאום בשנה וחצי האחרונה הפכתי לאדישה כלום כמעט לא מזיז לי, עכשיו גם מין של אחרים לא מזיז לי! כל אחד.... יחיה ..את חייו, זכותו של כל אחד אפילו אם הוא מבצע דברים מגעילים(בעיניי) לחיות, זהו אני המילים שלך בהחלט תורמות, אני חושבת שאולי זה יעזור לי בעתיד להיות פחות קרציה ויותר ליברלית(מה שאני לא ממש...) אז.... האמת שקל יחסית לשנות את דעתי תלוי כמה מתאמצים כי יש דברים שאי אפשר לשנות שזה תכונות אופי מולדות, ויש דברים שרכשתי עם השנים שגרמו לי לחשוב X Y Z על דברים מסויימים. אז כן

חייבת לומר לך כמה דברים כללים בלי קשר לעצם

הדיון עצמו:

1. אין דבר כזה: ככה אני תמודדו. את רואה בעל שמכה את אישתו אומר את זה ואת החברה מקבלת את זה?
אני מניחה שלא.
אותו הדבר לגבי כל דבר אחר.
אם אומרים לך שמה שאת עושה פוגע, תבקשי סליחה, תתנצלי ותחפשי את הדרך להשתנות כדי שלא תפגעי בפעם הבאה.
אנחנו לא מצפים ממך שביום תהפכי למשהו אחר, גם לי יש את התכונות הרעות שלי שפוגעות באחרים ואני מקווה שמי שמכיר אותי לפחות לא יקח את זה אישית, אבל לא מסירה אחריות מהמעשים שלי.

2. את יכולה להחזיק בכל דיעה שנראת לך. אף אחד לא יכול לחדור לך למוח ולהגיד לך מה לחשוב. אבל את צריכה לדעת שיש דיעות שהן לא מקובלות, כי עצם הדיעה עצמה פוגעת בזולת.

3. את יכולה לחשוב שמשהו X הוא דוחה/מגעיל/מזעזע ועדיין אם מישהו אחר עושה את זה מרצון ולא פוגע באחרים - זו זכותו.
אל תעשי מין אורלי או מין בכלל אם את לא רוצה, אבל מה זה בכלל עניינך מה אחרים עושים במיטה? ויותר מזה - איך זה קשור לשאלה האם מותר להן להתחתן או לא? אם הן לא יתחתנו הן לא יקיימו סקס?
[גלישה קטנה לדיון עצמו. את לא צריכה לענות על זה ולפתח את זה. פשוט תחשבי על הדברים]

4. K500 היה רחוק שנות אור מלתקוף אותך. הוא פנה אליך בצורה מכובדת ויפה וניסה להסביר לך שמה שאת עושה פוגע באחרים ועובר על כללי הפורום שאמור לשמש מרחב נעים לכל אדם תהיה נטיותו המיני או הרומנטית או המגדרית אשר תהא.

5. קצת מצחיק שאת כל הזמן חוזרת על כמה את שמרנית ולא ליברלית ונגד דברים שחורגים מהנורמה ובאותה נשימה את חורגת ממנה בצורה קיצונית: את נגד ילודה שזה מאוד קיצוני לאנושות בכלל ובמיוחד כאן בארץ הקודש שמעודדת ילודה.
את נגד מיניות (מעבר לעצם היותך א-מינית) שזה גם משהו מאוד חריג במיוחד בתקופתנו המאודמינית. ואני די משוכנעת מכל ההודעות שכתבת בעבר שישנם עוד הרבה צדדים חריגים באישיותך.
אז איך זה מסתדר עם היותך נגד דברים שחורגים מהנורמה?

את לא צריכה להגיב להודעה הזו. היא בעיקר נועדה כדי להעלות נקודות מסויימות למחשבה.
עדיף גם שתחשבי עליהם מבלי לענות בניך לבין עצמך ולא בקלות דעת.

למעלה