לסביות לא עושות משהו ששאר הזוגות לא עושים
אצל כולם מתרחש מין אוראלי. נקודה.
אני יכולה לתאר את זה בשפה ישירה. (אזהרת
מיוחדת)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-בזוגות הטרו' והומו' יש מציצות של הפין.
-בזוגות הטרו' ולס' יש ליקוקים של הפות.
-משני האיברים הנ"ל מופרשות הפרשות בעת התעוררות מינית(חומרי סיכה, בעיקרון), קרי, "הירטבות".
-משני האיברים הנ"ל(מצינורית נפרדת, אבל ממוקמת כחלק מהמכלול, במקרה של הפות) מופרשים תוצרי הפסולת של מערכת השתן.
-שני האיברים הנ"ל ממוקמים באזור עשיר בבלוטות זיעה ושיער גס וצפוף שמגביר את ההזעה וגורם להצטברות ריחות לא נעימים(שכמובן ניתן ומולץ לשטוף לפני כן).
-אצל זוגות הומוסקסואליים יש, לפעמים(ואני בטוחה שזה מאד נדיר), גם אקט שמכונה "רימינג", דהיינו ליקוק פי הטבעת, משהו שאני חושבת שכמעט אינו קיים(אם קיים בכלל מחוץ לפורנו, ופורנו אינו מייצג נאמנה מערכת יחסים ו/או אקט מיני) אצל לסביות, ומאד נדיר אצל הטרו', בעיקר כאקט פטישיסטי, כמדומני(למשל בקהילת ה-BDSM ע"י סאבים/נשלטים).
-פי הטבעת, המשמש לקיום יחסים "מלאים" בזוגות הומו'(ולפעמים אצל הטרו', כי יש גברים הטרו' שאוהבים להיחדר ע"י בת זוגם), משמש גם כמוקד ההפרשה של צואה ממערכת העיכול, וחלקו הפנימי הוא החלחולת, קרי, חלק מהמעי הגס. אי לכך הוא זקוק לניקוי יסודי(ע"ע חוקן) על מנת להיות נקי במידה סבירה לצורך חדירה אנאלית, וגם אז מה שיוחדר יצופה בשכבה דקיקה של שאריות צואה וחיידקים.
-הפות, המשמש לקיום יחסי מין "מלאים" בזוגות הטרו' ולס'(לא סתם המציאו דילדו דו-כיווני, וכמובן השימוש הידוע באצבעות), זקוק לכל היותר לשטיפה קלה ו/או ניגוב במגבון, ולכל היותר נשארות שאריות מזעריות של שרידי שתן שאי אפשר לגלות אפילו בחוש הטעם.
-הפין מתפקד כמו הפות, כאמור בסעיף לעיל, רק שהוא ניתן לפחות שטיפה משרידי שתן בשל המבנה המאורך והצר שלו.
ובקיצור, כאחת שקיימה יחסי מין עם שני סוגי מערכות הרבייה הנ"ל אני יכולה לומר לך שבלי להתייחס להעדפות אישיות(נקבות, במקרה שלי, מה שגורם לי להעדיף לקיים מין אוראלי עם פות מאשר עם פין), החוויות דומות למדי, אמיתיות מאד ומקוריות.
~אם התגובה הזו בוטה מדי אתםן מוזמנותים למחוק אותה~