סקר

prince01

New member
סקר

האם אתם חושבים שכדי להחליף את דרור קשטן??? 1. בהחלט
2. רצוי
3. עדיף שלא
4. קשטן שולט !!!
*נ.ב : אם אתם רוצים להשתתף תשאירו הודעה עם המספר ולמה בחרתם כך*

3.

אני חושבת שאם המועדון לקח החלטה צריך ללכת איתה עד הסוף. אני גם סומכת על קשטן, ואני באמת מעריכה אותו בתור מאמן, כך שאין לי שום צל של בעיה שהוא יישאר, אפילו לתקופה ארוכה.

על האש

New member
קשטן רולזזז ! ../images/Emo127.gif

אתה מכיר בשוק המאמנים,מאמנים טובים יותר?! המאמן הזה הביא אותך להשגים שלא חלמת,כמו דאבל ושניי גביעים רצופים. ושנה חמישית רצופה בארופה. אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו?! יש לכם בעייה עם הסכום שהוא מקבל?! תאמין לי ששחקנים בקבוצות אחרות,מקבלים כאלה סכומים מפוצצים,והם לא שווים את זה
. אז בטח שדרור שווה את זה. מה שאומר שהבחירה שלי שקשטן שולט ! .

Skate is Back

New member
אולי תשים את זה בסקר פורום?

הוא הרבה זמן לא יתעדכן. יש לי עוד כמה הצעות לשאלות,אבל אני אשמור אותם לפעם אחרת...

pentagon89

New member
4

קשטן המאמן הכי טוב בישראל! תמצאו לי מאמן יותר טוב מקשטן (בארץ)

voguemaster

New member
עופר, אתה צודק

אבי נמני האפס הזה מקבל 600 אלף דולר בחוזה החדש שלו במכבי ת"א, ובשביל מה ??? הוא אפילו לא רץ על המגרש! בושה וחרפה!

על האש

New member
הסקר החדש עלה ../images/Emo70.gif

בעד ונגד קשטן...(גשו בהמוניכם להצביע
). ואלו הן תוצאות הסקר האחרון מתוך 20 מצביעים
: 20% סבורים שהקבוצה תזכה בדאבל (4 מצביעים). 5% (מצביע בודד) חושב על אליפות. 15% חושבים על גביע (3 מצביעים). 35% חושבים על מקום בין שלושת הראשונות (7 מצביעים). 25% חושבים על עונת דישדוש באמצע הטבלה נטולת תארים. (5 מצביעים).

על האש...

בקשר לסקר החדש, אמממ....צריך יותר אופציות. יש כאלה שהם יותר באמצע...אין רק שחור ולבן. -העיצוב החדש מזעזעעעעעעעעעעע, אבל לפחות יש בו אדום
-

itayab1

New member
1 - בהחלט!

נגמר זמנו בהפועל, הוא עשה את שלו. אם לא עלינו לחצי-גמר גביע אופ"א שנה שעברה זה רק בגללו, כי הוא לא עשה רוטציה בין כל הקבוצה.

למעלה