סקר!

Ophel McNeil

New member
היי, עד כאן!

בלי לרדת על פורומי גאווה....
*מבט נעלב*

אם הוא לא קיים

אז עשינו אותו בלי הומוהים עד שהחמור הזה יכנס לשם............---------->

חמורמור

New member
היי

לא אני זה שמעריץ דמות מתוסבכת עם בעיות בזהות המינית וקשיים חברתיים. חמור הוא חיה נחמדה, נקייה (יחסית) ובלי יומרות. מה שאי אפשר להגיד על אלילכם הדמיוני, הקוסם ה"אפל".

Ophel McNeil

New member
היי, בעיות בזהות המינית זה דבר טוב!

ובקשר לקשיים חברתיים, בבקשה, למי אין?? וחמור זאת גם חיה טיפשה, צייתנית, לא יצירתית שלא מסוגלת לחשוב לבד. (אבל למה אני בשם האלוהים מגנה על רייסטלין?!)

חמורמור

New member
לא בהכרח

אם אתה לא יודע מה אתה, אז זה מבלבל ומתסכל ככל הנראה. ורואים שאף פעם לא ניסית לתפוס חמור כדי לרכב עליו.

Ophel McNeil

New member
כן, אבל ברגע שהם

מחליטים לגבי מי הם נוטים (בנים! בנים!), אז זה אחד הדברים היותר טובים שקיימים בעולם (יחד עם שוקולד).

חמורמור

New member
אני לא מבין

מה בתור בחורה מצאת בהומואים. הרי הומו מצוי ירצה לזיין גבר (וגבר אמיתי לא ירצה הומו). ההומו היחיד שאני מכיר לא מסתובב ומנופף בזה - לא עניינו של אף אחד את מי הוא מזיין, במיוחד לא של אנשים שחושבים שהוא ממתק מגניב או צעצוע - רק בחור מהשורה שלא נמשך לבנות, ולא רוצה שיתערבו בחיי המין שלו.

Ophel McNeil

New member
לא, ספר לי....

רגע, קיימים הומואים שזה לא כתוב להם על המצח? כאילו, באמת?! לא.... דבר שני, בחורה מוצאת בהומואים, מה שבחורים מוצאים בלסביות (והראשון שיביא לי תאוריות כי הוא ראה יותר מדי סדרות טלוויזיה על זה שבחורות מסתכלות על הומואים כאתגר ומנסות להחזיר אותם להיות סטרייטים חוטף מכות רצח. אם אני אוהבת הומואים אני רוצה שהם ישארו כאלה!). מישהו כבר אמר את זה פעם. אם אני נמשך לאוביקט א´ (קרי - בן). הרבה יותר יהיה לי מעניין לראות אותו עם אובייקט א´ אחר, מאשר אם אובייקט ב´ (קרי - בת), אליה אני לא נמשך. אבל פנטזיה לחוד ומציאות לחוד, אם כל החסרונות שלי, אי אפשר לומר שאני לא מודעת, וזאת הסיבה שאני יכולה להימשך כמה שאני רוצה לבי-שנונים בדמיון שלי, וברגע שהמציאות תגיע, הומואים לא יענינו אותי במיוחד.

EverMan

New member
אמממ

למעשה ... רוב הבנים נמשכים ללסביות דווקא בגלל תסביך אדיפוס ... שאומר שכל הילדים נמשכים לאמא שלהם (מלבד אלא שיש להם בעיה אחרת). ואז בעצם , זה מסביר את החשק לשדיים , וזה מסביר את המשיכה לנשים. ואז : בת אחת מצויין , שתיים --> פעמיים כי טוב.

חמורמור

New member
למה אוהבים לסביות

הגבר הממוצע רוצה נשים, והרבה. ולחשוב על עצמו בחברת יותר מאישה אחת משמח אותו מאוד. בתפיסת האסתטיקה הפורנוגרפית הגברית, אישה שמתעסקת עם אישה היא יותר נשית, בעוד שגבר שמתעסק עם בן מינו הוא הרבה פחות גברי, ולפיכך חשוד ומשונה. וכמובן, שלסביות אמיתיות, לא מבוימות לצרכים פורנוגרפיים, הן בדרך כלל מכוערות מכדי שגברים ירצו אותן.

Ophel McNeil

New member
ולמה בנות אוהבות הומוסקסואלים?

ומה שאתה אמרת לגבי לסביות, זה הדבר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי. כמובן שאישה שלא נמשכת לחבורת מזויעים אובר טרוסטרונים אם נטייה להרס עצמי וסביבתי, חייבת להיות מכוערת. (עזבו, מעצבנים אותי משפטים כאלה, אז גם אני מתחילה לעשות הכללות).

EverMan

New member
הסיבה המדעית רשומה למעלה

מה עוד , אתה בטח לא מכיר כמה מהלסביות שאני מכיר (וואו!) , שהן ממש ממש יפות. לא לעשות הכללות. לא כל ההומואים יפים והלסביות מכוערות.

Magma99

New member
אני אוהבת את רייסטלין וגדיל

כי הם דמויות שונות מיוחדות הם לא גיבורים מדהימים שיצילו את העולם מהאופל ויספיקו לחזור לפני ארוחת הערב. רייסט הוא אנטרסנט וסובל מבעיות נפשיות קשות ביותר אבל יש לו חוש הומור הוא לא צדיק מתייסר כמו תניס ולאורנה.

Vilia©

New member
טוב טוב..הבנתי אתכם!

אתם לא צריכים להיות כאלו רעים כן? אוקיי, התלהבתי קצת, קורה! רייסטלין הרבה פעמים נתן יד בדברים אפילם ואפילו בהריסת העולם. אבל יש הרבה מקרים שאם רייסטלין לא היה עוזר בהם, לא היה נשאר מהחבורה הנחמדת כלום חוץ מאשר אפר!!! אבל כמו כן, גם השאר היו דמויות שעזרו המון, אני לא אמרתי שלא!!! אז בבקשה, אל תקטלו אותי ישר... וזה שם למעלה עם השטויות שהוא כתב על "מעריצי רייסטלין". יש לך בעיה עם בני נוער?! גם אתה הייתה או הינך כזה! אז תסתום את פיך ואם זה לא מוצא חן בעינייך שאנחנו אוהבים דמות שהיא קצת "חריגה" מהדמויות האחרות הטובות והטהורות אז אתה יכול פשוט לעבר לשרשור הבא! ואלדר, אתה מוכן להפסיק עם השטויות שלך?! מה הבעיה שלך?! אתה רוצה שאני יצא מהפורום?! אתה מתנהג כמו ילד בן שנה! ואתה לא צריך להכניס את השטויות שלך לפורום הזה..זה לא קשור לפה!!! עכשיו, תעזוב אותי בשקט אוקיי? גם ככה נמאס לי מילדים תינוקיים ובכיניים כמוך! אז אם אין לך משהו טוב להגיד תסתום את הפה כבר!!! טלי

חמורמור

New member
נו, נו..

> וזה שם למעלה עם השטויות שהוא כתב על "מעריצי רייסטלין". כן זה אני, וזה לא שטויות. קשה להטעות מראה עיניים והגיון. מי שמעריץ דמויות דפוקות, לרוב נוטה להיות דפוק בעצמו. > יש לך בעיה עם בני נוער?! גם אתה הייתה או הינך כזה! הבעייה היא עם אנשים מגעילים ומוזרים. שמתנהגים בצורה משונה, ואח"כ מתפלאים למה שונאים ומנדים אותם. בואו תשמעו סוד: זה בדרך כלל מגיע להם. > אז תסתום את פיך האמת כואבת, מה? נו, אני בטח לא הראשון שאמר את זה. > ואם זה לא מוצא חן בעינייך שאנחנו אוהבים דמות שהיא קצת "חריגה" מהדמויות האחרות הטובות והטהורות אז אתה יכול פשוט לעבר לשרשור הבא! היא לא "קצת חריגה", היא דמות של אדם מכוער, סוטה ופסיכופט. זה שלדמויות האחרות אין אישיות זו בעייה של הכותבים. אבל מה לעשות, פסיכים זה דבר שמוכר טוב (ואתם רק טיפה קטנה לעומת הסוטים שמעריצים את חניבעל הקניבל לקטר, למשל) ככה שמסחרית שווה להשקיע בדמות כזו - יהיו תמיד מי שיקנו סיפורים על עלילותיה המוזרות והדוחות.

Ophel McNeil

New member
האמת הכואבת היא שבגלל

אנשים כמוך, אנשים כמו רייסטלין נהיים הם עצמם, קרי - אנשים עם שנאה עזה לסביבה, והערכה עצמית גבוהה (מה לעשות, כשכולם מסביבך טיפשים, אתה מתישהו מבין שאתה חכם). ולנושא אחר, אני רק רוצה להגיד - מה?! לשאר הדמויות אין אופי?! אמנם רייסטלין הוא לא יותר מרוצח פסיכופט אם נטיות הומוסקסואליות שלא מושכות אפילו אותי (וזה קשה!), ובכל זאת, גם שאר בני החבורה הם דמויות עמוקות, מורכבות, ומלאות אופי. ואגב, אם מי שמעריץ דמויות דפוקות יוצא דפוק, אז מי שמעריץ את בריטני ספירס נהפך לאמריקאי בלונדיני?
תמהני.

חמורמור

New member
האמת הכואבת

> אנשים כמוך, אנשים כמו רייסטלין נהיים הם עצמם, קרי - אנשים עם שנאה >עזה לסביבה, והערכה עצמית גבוהה איזה בעסה להעריך את עצמך כשאף אחד אחר לא עושה את זה... >(מה לעשות, כשכולם מסביבך טיפשים, אתה מתישהו מבין שאתה חכם). להיות הכי פחות טיפש, לא הופך אותך לחכם. להיות מוזר, הופך אותך לסתם מוזר, לא לחכם. ומי שמסתדר גם עם חכמים יותר וגם עם חכמים פחות, לא מתנשא סתם ולא מתנהג כמו יצור חריג ודוחה, מגיע רחוק. > שאר בני החבורה הם דמויות עמוקות, מורכבות, ומלאות אופי חלמיש, אולי. לשאר יש איזה שני קווי אופי פלאקטיים. > אם מי שמעריץ דמויות דפוקות יוצא דפוק, אז מי שמעריץ את בריטני ספירס > נהפך לאמריקאי בלונדיני? הערצת דמויות דפוקות לא הופכת אותך לדפוק, היא מעידה על דפיקותך. ומעריצי בריטני ספירס עושים זאת בגלל שהיא משדרת כסף וסקס.

Ophel McNeil

New member
זה באמת חבל כשאתה היחיד

שמעריץ את עצמך... אבל למה יש לי הרגשה שלא אתה ולא הפורום הזה רוצים לשמוע את תולדות חיי, או לנתח את יחסי הסביבה במאה העשרים? בוא בבקשה נחזור לנושא. אמרת שאנשים מעריצים את בריטני ספירס כי היא משדרת סקס וכסף, אז באותה מידה אנשים מעריצים את רייסטלין כי הוא משדר כוח. מתי לא רצית להיות עוצמתי ושתוכל להעניש את אלה שירדו עליך? המשפט שהכי אהבתי בכבשן הנשמה, היה כשרייסטלין אומר שהוא ילמד ויהיה עוצמתי וחזק, ואז מוסיף "בשביל לתת כסף לעניים, להציל חולים, ולעשות צדק עם הפושעים, כמובן". משפט שכמעט וגרם לי לשניה אחת לכבד את רייסטלין. כי הרי זה מה שבסך הכל אנשים רוצים לעשות עם כוח. לא ללכת ולרצוח כל מי שזז, אלא לגרום לעצמם ולסביבה טוב (בדרכם המעוותת במקצת), ולהעניש את מי שרע. ובקשר לעומק הדמויות ברומח הדרקון - מצטערת, אם לא מצאת, זה באמת לא הספר בשבילך.

למעלה