סקר!

Moon Stone

New member
אוקיי...

יכול להיות שיש לך נקודה. ואולי אני אתן לך אפילו שתיים (הנה הן באות).. אבל תסתכל על זה ככה, אתה חושב ש"רומח הדרקון" זה ספרות טובה... ברוך הבא לעולם האמיתי. סילאן

Magma99

New member
אני אענה על זה...

רומח הדרקון היא ספרות מהנה אני לא אוהבת ביקורות ספרותיות שקשורות בהגדרות של "ספרות טובה" ואמצעים אומנותיים (כמה שזה מזכיר את הבגרות בספרות) כל אחד יהיה המבקר של עצמו ואם נהנתי מהספר הוא נחשב לספרות טובה כי המטרה הראשונה של ספרים זה לתת לאנשים להנות. יש ספרים שנחשבים "ספרות טובה" ואני לא אקרא או אמליץ לאחרים לקרוא כדי שהם לא ימותו משעמום.

Vilia©

New member
תגידו..אתם בסדר?

מה זו העויינות הזו? אתם מודדים ערך של מישהו לפי הניסיון חיים שלו ולפי כמה ספרים הוא קרא?! אילו שטויות! אז אם אפשר להפסיק עם זה בבקשה? וכן, גם "מבקרים" למיניהם יודעים משהו על ספרות (למרות שאני שונאת את המקצוע הזה!) טלי

The black Bilbu

New member
אני לא אוהבת את רייסטלין!

כי הוא דמות רדודה שכל מטרתה היא להשיג כוח ועוצמה, הוא אגואיסט ולא מתחשב והאופי שלו מסתכם ב2 סעיפים: מיסטורי ועוצמתי. אין לו מטרה ממשית בחיים, אין לו ערכים, אין לו לב ואין בו אנושיות (על אף שהוא אדם). רוצים לדעת את מי אני כן אוהבת? סער בהיר להב! הוא דמות עם ערכים, הוא דמות עם אופי ועקרונות ומטרות. רק חבל שהוא מת בדרך אליהם. :( ליאת- דקה דומיה לזכרו של סער.

למעלה