איתי: התחיל ללכת בגיל שנה וחמישה חודשים יודע למנות עד חמש (כבר כמה חודשים, לא המון), בן שנתיים ושבעה חודשים. ארז: התחיל ללכת סביב גיל שנה. לא יודע לספור ולר למנות. בן שנה וארבעה חודשים.
הילדה התחילה ללכת בגיל שנה וחודש. עכשיו היא בת שנתיים ותשעה חודשים ויודעת לספור עד 5 (ממש לספור את החפצים, לא רק לדקלם) מגיל שנתיים. עכשיו היא גם למדה לספור באנגלית (תודה לדורה!
1) שירה התחילה ללכת מסביב לרהיטים בגיל 7 חודשים, הליכה עצמאית בגיל 11 חודשים 2) שירה בת שנתיים וחודש. יודעת לדקלם את המספרים כבר ממזמן, לפעמים אם מתרכזת ולא ממהרת יכולה למנות עד 4-5 (יודעת למנות כ-3 חודשים.)
התחיל ללכת בגיל שנה וחודשיים בערך, משהו כזה.. בן שנתיים וחצי כיום, יודע לספור ולקרוא מספרים עד 10 מגיל שנה וחצי, יודע למנות עד 5 (כשהוא מתרכז) מגיל שנתיים בערך.
עכשיו שראיתי את כל התשובות , אני רואה שהבן שלי (הבכור) הוא מהמאחרים במניה , למרות שעכשיו בגיל 4 וחצי הוא ממש מתמטיקאי מצטיין בגן - יודע לכתוב את כל הספרות , לחבר מספרים עד 20 , לחסר מספרים עד 10 ולכן נראה לי שזה לא אומר כלום .
התחיל ללכת בגיל 11 חודש... בן שלוש ו- 8 חודשים מונה עד 10 , סופר יותר .... לא זוכרת מתי בדיוק התחיל אבל בבדיקה שעשינו בגיל שלוש ו- 5 במכון להתפתחות הילד כבר הצליח שם למנות .