סקר:

shani74

New member
סקר:

*באיזה גיל הילד שלך התחיל ללכת? *בן כמה הוא עכשיו, והאם הוא יודע למנות עד 5 (כלומר, לא לדקלם את המספרים, אלא לספור את החפצים שמולו)? אם את גם יודעת באיזה גיל הוא התחיל לעשות זאת - אנא צייני זאת.

shani74

New member
עונה לסקר (איזה סקר מגניב, אגב...)

*הבכורה - עשתה צעדים ראשונים בשנה וחודשיים, אבל רק אחרי חודש חזרה על זה והתחילה ללכת ממש - לכן שנה ו-3 חודשים. הקטנה - בגיל שנה וכמה ימים. *הגדולה - בת 4 ורבע, יודעת למנות עד 5. לא יודעת מתי היא התחילה. הקטנה - בת שנה ו-5 חודשים, לא יודעת למנות

אוקיי...

תומר התחיל את צעדיו הראשונים בגיל 11 חוד'. עכשיו הוא בן שנתיים ועשר. יודע לספור עד עשר.למנות הוא יודע עד שלוש ,נראה לי,וגם בזה אני לא בטוחה שהוא מבין..

מנסה להזכר...

התחלת הליכה: הגדולה בגיל 9 חודשים. הסנדויצ'ית בגיל 10 חודשים. הבן בגיל שנה וחצי. השוודית סביב גיל שנה. אני ממש לא זוכרת באיזה גיל הם התחילו למנות, השוודית בת 3 וחודשיים ומונה יפה עד 5 כבר כמה זמן...

כן ../images/Emo9.gif

ואני לא אשאל את המתבקש... טוב, אשאל, לא יכולה להתאפק
את עוד כאן

לא אני לא כאן, את הוזה

סתם
ברור שאני כאן, טוב לה בבטן, למה לה לצאת? בסך הכול תחילת שבוע 41 בסוף כשהיא תצא היא ישר תדע ללכת

למה? הבייבי חתמה קבע?../images/Emo13.gif

חוצפה שכזאת..
פיצפיץ צאי החוצה,לאמא חם!!!!

עונה../images/Emo13.gif

אמונה התחילה ללכת בגיל שנה וחצי. לא יודעת אם זה נקרא, אבל ממש בימים האחרונים כל פעם שהיא רואה 2 דברים דומים אז היא אומרת "2 X Y Z"

עונה גם

לא אוהבת בכלל סקרים כאלו בדרך כלל, אבל הפעם המטרה נראית לי חשובה (בהתייחס לשרשור הקודם שממנו נולד הסקר) הבנות שלי בנות שנה ועשרה חודשים, הולכות מגיל שנה וחמישה חודשים (שנה ושלושה חודשים מתוקן), יודעות לספור עד 10 (לדקלם את זה כמובן), מונות עד 2/3.

הבלדרית

New member
אז אצלנו זה ככה

הוא בן 2.8 ,התחיל ללכת בגיל 1.7 כן,כן....לא היתה לו שום בעיה מוטורית/אורטופדית,פשוט התחיל ללכת מאוחר וזחל הרבה לפני. יודע לספור עד 10 כולל מנייה של החפצים מולו כבר מזמן....לפני כשנה לדעתי.

mAmA MiSiSiPi

New member
עונה

התחיל ללכת בגיל שנה וחודשיים בן שנתיים ו 10 יודע למנות עד שלוש {לדקלם את הספירה יודע עד 15} לא מזמן הוא התחיל.

mAmA MiSiSiPi

New member
לא רע

אני יודעת למה אני ערה באמצע הלילה אבל מה את עושה פה בשעה כזאת?

למעלה