סקר...

Summer Spirit

New member
סקר...

לפניכם כמה דמויות מדוסון קריק, חשבו טוב וענו: איזה צבע מתאים לכל דמות? דוגמא: לדעתי ללילי (אחותו הקטנה של ה-חתיך, דוסון) מתאים צבע ירוק זית. וכל מיני שטויות כאלה הא? הנה הדמויות: דוסון. ג´ואי. ג´ק. ג´ו. גראמס. גייל (אמא של דוסון. צ´רלי. נא לשתף פעולה.. תודה.

לאנה

New member
או.קיי אז ככה:

דוסון: צהוב קיא. סתם, לא רוצה לפגוע במי שאוהב אותו. אין לי מושג. ג´ואי: סגול או לבן. ג´ק: אדום או כחול. ג´ן: שחור. גראמס: סליחה, אבל לא ממש הסתכלתי עליה בצורה כזאת שאני יודעת איזה צבע מתאים לה....... גייל: כנ"ל. צ´ארלי: אם אנחנו מדברים על צבעים לבגדים, אז עדיף בלי צבעים......, המבין יבין...... סתם!, בצחוק!, או שלא....... ועכשיו אני לא סולחת!, מה עם פייסי?!, הדמות ה-כ-י חשובה בסדרה הזאת? בכל מקרה לפי דעתי הכי מתאים לו ירוק או כחול, בגלל העיניים, וואי איזה עיניים.......

היי לאנה!

מה מצבך? טוב, ובקשר להודעה - לא כל כך איכפת לי חוץ מצ´רלי. דפניטלי כחול! למרות שכמו שלאנה אמרה, באמת עדיף בלי בגדים! *חיוך חולמני*

באמת מה אם פייסי.....

וואו לאנה את צודקת במאה אחוז!!!!!!11 העיניםםםםםםםםםםםםם פשוט מדהימות!!! ונכון גם לפי דעתי כחול וטורקיז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הבן אדם מושלם...... בקשר לשאר... ג´ואי-אדום וכחול (לא בהכרח ביחד) דוסון- ירוק זית ג´ן -שחור צ´רלי-נו שטוב אני לא ממש מכירה אותו... סבתא-גרמס-חום בהיר כי היא זקנה וחביבה וזה מה שהיא לובשת בדר"כ ואמא של דוסון-גייל-לא יודעת ולא ממש אכפת לי!חח זהווווו

למעלה