סקר

MARCKO POLO

New member
סקר

מזמן לא היה סקר...אז איזה מהמשפטים הבאים נכון לגביכם: (מי שממש רוצה מוזמן להביא דוגמאו! כל המרבה הרי זה משובח) 1. אני עובד במשרה שמעניינת אותי. 2. חברים שלי לא היו מאמינים לאיזה חוויות התגלגלתי כתוצאה מהגלישה באינטרנט. 3. לא מוכן לוותר על החלקים הסודיים בחיי. 4. יש לי סודות שאני חולק עם מישהו שאינו בן משפחה. 5. אני אוהב להפתיע אבל גם אוהב הפתעות 6. הרפתקאות סקרנות ריגושים ו...הצד היפה של החיים : זה אני! 7. יותר מפעם אחת לקחתי סיכון גדול מידי. 8. אני ספונטני. 9. התחום שאותו אני רוצה להספיק ללמוד הוא? 10. סך הכל אני מאושר!

ben 911

New member
אני ברשותך מדלג מ- 1 עד 6.

זה בטח לא מעניין אף אחד אם יש לי סודות כי אני במילא לא הולך לפתוח אותם כאן. מה אני....■■■■■■■■? 6. אני בטוח שיש אנשים אשר יותר מסקרנים ומרגשים ממני נתקלתי כאן בכמה מהם.
7. לקחתי סיכונים גדולים אבל לא בתחום הפיננסי. זה היה יותר בתחום האישי. למשל מישהי שהיכרתי באינטרנט שידעתי בוודאות גמורה שהיא פסיכית על כל הראש..בכל זאת יצאתי לדייט איתה. 8. ספונטני? ממש לא. למעט מקרים שהמעלית תפוסה ואז אני מחליט בן רגע לטפס ברגל. 9. התחום שאני רוצה להספיק ללמוד הוא פיסול, ציור. 10 כל עוד מצליח הנני לדרוך על הרצפה בעזרת הרגליים וגם זוכר את מספרי הטלפון של הילדים שלי בע"פ. כן, אני מאושר תודה לאל.

שירקאן12

New member
מה אני....■■■■■■■■?../images/Emo13.gif

בן אתא יכול להתחיל לצייר לי איך ניראה כבד אווז על האש...

ben 911

New member
שירקאן, אני מכיר אותך כבר הרבה שנים../images/Emo9.gif

אתה לא מחפש כבד אווז.. אתה מחפש עור אווז.

שירקאן12

New member
אכן עור אווזה...../images/Emo9.gif

אבל לא ניתן לאכילה...
ואם כבר אז אווזה...

ben 911

New member
שירקאן...נראה לך שהמנהלת תסכים..

שאנחנו תולים תמונות כאלה?
יש לי צמרמורת בכל הגוף רק מלחשוב מה היא מסוגלת לעשות לנו.
או אולי הצמרמורות בגין תמונת הלחמניות שלך.
ואקשה, בנאדם בן 58 סבא לשתי נכדות מתרגש מתמונת עירום כמו ילד קטן ומחוצ'קן.

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gifמה יש לך עם הכבד אווז,מוישלה?

על משקל האורנג'דה כמובן.

למעלה