סקר----

אני גרה בצפון

בקרית ביאליק, והתחלתי לקרוא את הבלוג שלך שהוא משעשע , טוב הספקתי לקרוא את הרשומה על הבחורה עם המחשוף בבית קפה , ואני חושבת שהיא סתם פלצנית כי היא לבשה מחשוף כדי שיסתכלו ואז שמסתכלים אז זה מעצבן אותה?! לא ברור בימים שלא בא לי למשוך תשומת לב אני לא לבושת חשוף . בימים שאני מרגישה עמוסה במצרוחטוב אני מביאה אותה בהופעה מרגשת ומפתה....

אני משכונת סביניה

ששמעתי שלעיתים מכונה סנוביניה חחח אני חדשה יחסית בעיר , שנה וקצת :)

עברתי מהעיר הגדולה

לפה, העיר נחמדה אבל מה לא קורה פה שום דבר חחח מקווה שיתחלף ראש העיר סופסופ יהיו חיים בעיר הזאת לפחות כמו באחי אילת אם לא יותר או שאני סתם מדמינת יותר מידי חחח

ש חף

New member
בחגים

מה כבר אפשר לעשות? לישון,ללמוד,לצאת... להנות מהחופש בקיצור (או לסבול מהחג)

לצאת החוצה לרכיבה על אופניים

אם הדיכאון קפץ עלי לשמוע את טורי איימוס משחרר את המועקה ללכת אל הים או לשים מוזיקה ממש מעולה בפול וולים ולרקוד

../images/Emo207.gif חבר'ס, יופי של משחק בין הולנד ואיטליה

בד"כ המשחקים של הערב יותר טובים מהמשחקים שמתנהלים באור יום. המשחק שהתנהל לאור יום בין צרפת ורומניה היה חושך, ואילו בין הולנד ואיטליה בהחלט עפים זיקוקים. כדאי לראות. אגב, הפנים של ואן באסטן, מאמן הולנד, דורשים שיבוא איזה צייר פלמי מהמאה ה-16 ויצייר דיוקן שלהם. לא?

../images/Emo45.gif

כל המשחקים שמשדר ספורט 1 מעניינים...מרבע הגמר הכל בערוץ עשר. המשחק של צרפת-רומניה היה נוראי!

אני אומר ש:

איטליה מנצחת את צרפת. איטליה בכלל לא שיחקה רע היום ודווקא היתה הרבה יותר אנרגטית מצרפת האנמית שרק ריברי הפיח קצת חיים במשחק שלה. לאיטלקים יש כבוד, זו אותה נבחרת מלפני שנתיים ורואים שהם אוהבים לשחק אחד עם השני. צרפת לעומת זאת לא השכילה לנצח נבחרת רומנית חסרת מעוף ותעוזה. מאלודה ובנזמה בכלל לא היו מרוכזים.

למעלה