סקר----

סקר----

מה עושה לכם טוב? כשאתם בלי מצב רוח,מה אתם עושים כדי להרגיש טוב יותר? כדי שהסקר יתן טיפים לאחרים,נשים את החבר/ה בצד...{כי ברור ששיחה איתו/ה מיד עוזרת!} אצלי- ים.מסדר את כל הבעיות....בשניה! אז קדימה- מחכה לתשובות.

אז ככה

מספיק לי להפגש עם חבר טוב וסתם לשוחח על נושא שבעולם...יוצא שלפעמים אני פורק את מה שמציק לי וגורם לי רע. אתמול בלילה הייתי בהרגשה של באסה...קבענו כמה חברים ונפגשנו, היינו יחד ממש עד הבוקר וכשחזרתי הביתה הרגשתי הרבה יותר טוב.

טל205

New member
אממממ..

האמת שמה שנותן לי סיפוק ושמחה זה התעלות מעל עצמי מדי פעם או לעזור לזולת...

ש חף

New member
תשובותיי

- חברים,טלפון לחברה טובה כדי להרגיש טוב במיידית. -שיחה עם המשפחה,בדברים מסויימים אפנה אל אחד מהם קודם. -מוזיקה וריקודים -סתם להזרק על המיטה ולהיות עם עצמי,להרגע

נרקי

New member
כל מיני..

שיחה עם החברה הכי טובה שלי
שמה מוסיקה אהובה ברקע ופשוט רוקדת
פותחת שקית של במבה
חחח במבה תמיד בא לי בטוב ומשפר ת'הרגשה שלי
וחושבת חיובי תמיד

בגדול הרבה דברים עושים לי טוב................

-מוזיקה במיגוון סיגנונות תעשה לי טוב, משהו טעים יעשה לי טוב (החל משוקולד תפוז וכלה בעוף מטוגן ושיהיה טיפה מלוח), ספר טוב, סרט טוב.
- כאן זה קצת יותר מסובך כי לא בכול מצב נתון שאני בלי מצב רוח הדברים שרשמתי מקודם יעזרו בגדול אני משתדל לתת לזמן לעשות את שלו ולתת לזה לעבור לבד

הרעיון הוא שאוכל יכול לשפר מצב רוח...........

לא משנה איזה אוכל או איזה סגנון זה עינין של טעם ואני יודע איזה טעם מרומם את המצב רוח שלי לפעמים יש לי חשק למלוח לפעמים למתוק מבושל או מטוגן העיקר שזה יהיה מה שהכי נחוץ לי באותו הרגע :)

דסדס

New member
אין משהו ספציפי בדרך כלל

תלוי גם מה גורם לי למצברוח לא טוב.... שיחה עם חברות טובות או ידידים. מקלחת טובה, 10 שעות שינה... לבהות בטלויזיה באיזו סידרה מטופשת, לקחת את אחד הספרים הנוסטלגיים שלי- שאני זוכרת כבר בע"פ, לפתוח בקטע שאני אוהבת או שמתחשק לי לקרוא. מוזיקה, בדרך כלל שמחה שגורמת לרקוד מאוד עוזרת. שוקולד- תרופה שלי לכל דבר, גם נפשי וגם פיזי! <נשבעת לכם שזה עוזר לי לכאבי ראש או גרון!>

גם לי יש קטע כזה עם ספרים

לפעמים אני קמה בבוקר לא מוצלח במיוחד אז אני יודעת בדיוק איזה שיר או קטע מספר בא לי לקרוא שירים את המורל

בד"כ אני יושב ובוהה.

לפעמים מתיישב לי על הכתף איזה מלאך לבן שאומר לי ללכת להתקלח או להדליק סיגריה. לא, את זה בעצם אומר לי המלאך השחור על הכתף השנייה. על-פי רוב, אני קם כשאני חייב - ללכת לעבודה או ללימודים. ואני מכניס שאלה משלי לסקר: מה אתם עושים בחגים? זאת אומרת חוץ מלאונן.

בחגים אני תוהה לי

איך זה שלרוב אני לא עושה בהם כמעט כלום, ולמה אין לי מכונית או לפחות קטנוע כדי לגמוע מרחקים כדי להגיע לחבריםש גרים בכול מיני אזורים אחרים בארץ

תשובה כלבבי.

וגם חתימה כלבבי, למרות שבד"כ אנ'לא מתעניין בשלושת החטופים יותר מדי. בא לי טוב עכשיו. לי יש רכב. תגידי לי באיזה איזור של הארץ את גרה ואני בא לאסוף אותך

למעלה