סקר....

Andrew Reylonds

New member
אני נוסע 5 חודשיים בערך .......

ואני יודע.... אוליי מעל 2 סקייטים בפרימו אולי 180 פרונט ובאק קיקפליפ וריאל קיקפליפ ואני יודע מה זה... וריאל דאבל פליפ יצא לי כמה פעמיים... פופ שוביט שוביט פופ שוביט 360 נוס סלייד טייל סלייד לפעמיים.... בורד סלייד סמית´ גריינד 0-5 50-50 נוס גריינד ולא זוכר עוד מהסליידים והגרינדים פייקי קיקפליפ ויצא לי בערך 5 פעמיים אולי 180 וזהו בערך אני לא זוכר עכשיו.....

the mutt

New member
אני נוסע שנה וחצי

ואני יודע אולי...חיחי... לא חשוב... סוויץ´ אולי פייקי אולי נולי 180 אולי:פרונטסייד בקסייד פייקי פרונטסייד 180 פייקי בקסייד 180 פייקי פרונטסייד 360 נולי פרונטסייד 180 וגם 360 אולי לייט 180 פרונטסייד גרבים למינייהם שאין לי כוח להתחיל שאוויט פרונט סייד שאויוט 360 שאוויט פופ שאוויט פופ פרונט סייד שאוויט נולי שאוויט בקסייד ופרונטסייד נולי פרונט סייד 360 שאוויט נולי פופ פרונטסייד שאוויט פרונט סייד פינגר שאוויט סווץ´ פרונט סייד פופ שוויט סוויץ´ פרונטסייד 180 פליפ פייקי פליפ דאבל קיק פליפ פינגר פליפ פינגר וואריאל היל פינגר פליפ ווריאל פליפ 360 פליפ אני לא יודע את השם של התרגיל: עומדים על רגל אחת על הנואס ועודים פרונט סייד שאוויט ....אני גם עושה 360 אייר וואק מ-פלאט קספר קצת קספר סלייד טייל סלייד 5-0 50-50 נואס גריינד בקסייד קרוקד פרונטסייד בלאנטסלייד פיווט גריינד 50-50 ל-פרונ ט סייד פופ שאוויט 50-50 ל-180 פרונט סייד 180 פרונט סייד פליפ 180 בקסייד פליפ פופ שאויט לנואס סטול ועוד מלא תרגיליי פריסטייל ווילי נואס ווילי מניואל מניואל לשאוויט נואס מניואל לנולי פרונטסייד שאוויט יש עוד כמה שאני לא ממש חושב עליהם כרגע

אני נוסע שנה

אני יודע אולי נולי פייקי סוויץ´ אולי 180,נולי 180,פייקי 180 וכולם לשני הצדדים כל השוויטים שיש וגם בסוויץ´ את הרוב קיק פליפ,היל פליפ,בקסייד פליפ,פרונטסייד פליפ,הארד פליפ,פרונטסייד היל פליפ,בקסייד היל פליפ,אינוורד היל פליפ לפעמים,אוסי. בסוויץ´ קיק פליפ, היל פליפ. בנולי כמעט כל מה שאני ברגיל גריינדים-50 50 , 50,נוז גריינד,קורקד,סמית גרייד את אוב הגריינדים אני עושה גם בבק סייד. סליידים-בורד סלייד,פרוטסייד בורדסליד,נוז סלייד, פרונטסייד נוז סלייד, טייל סלייד,בקסייד טייל סלייד,ליפ סלייד, קיק פליפ נוז סלייד לשתי הצדדים,בלאנט סלייד,נוז בלאנט. רוב הגרבים סוויץ´ 50 50, סוייץ´ 50. אני קופץ 12 מדרגות 7 מדרגות בפליפ ובהיל פליפ . אתם לא חייבים להאמין לי אבל אין לי סיבה לשקר.......

xflil

New member
תגיד, אתה מאוד מאוד תותח, או ש

אני מאוד אפס? תגידו, זה בסדר שאם אני נוסע חודש ושבועיים בערך אני עושה אולי אולי בנסיעה, (משהו כמו סקייט אחד אני חושב שאני מסוגל לעבור) המממ..... בורד סלייד אני עושה חצי שניה ועף לאלף עזאזל נוזסטול (אף אחד לא הזכיר, אז אולי יצאתי אידיוט, אבל אני עושה את זה על דברים דיי גבוהים, גבוהים לי לפחות, חצי מטר, 70 ס"מ....) וזהו....... הילפליפ כולכם יודעים מה הבעיה שלי איתו אבל חוץ מזה יש לי שליטה ממש ממש ממש מצוינת בסקייט, וגם אומרים לי שיש לי סטייל עליו.... אז אני חושב שאני בסדר ואיך אתה בחמש חודשים עושה את כל זה?!!!

xflil

New member
אה, אוקיי, טוב לדעת שאני בסדר ../images/Emo13.gif

תודה

CVBN

New member
אני מביא.......

קודם כל נוסע קרוב לשנה מביא קיק פליפ הייל פליפ(תרגיל מגעיל) פרונטסייד פליפ פרונטסייד הייל פליפ בק סייד פליפ בק סייד הייל פליפ אוסי.. נוחת ארד פליפ אבל על הנוז....אולי 180 כמובן נולי פליפ נולי היילפליפ נולי פליפ 180 נולי180 סוויץ היילפליפ סוויץ 180 ויש גם את כל הפופ שאביט והחרא הזה איך אני יכול לשכוח בורד סלייד לייפ סלייד גריינד פייב או נוז גריינד(מדי פעם) קורוקרד גריינד נוז סלייד טייל סלייד ויש לי עוד מלא שטויות פליפים ממדרגות(מת על זה) גאפים וכאלו זהו בעיקרון אחים שלי לא מאימנים אני אומר את זה עכשיו בואו לחדרה ותראו שכל מה שרשמתי אני מביא......

darkooli

New member
אני נוסע 15 שנה ואני יודע...

הולי טו טייל, הולי 180, קיקפליפ. ובוורט: אינוורט, וואן-פוט אייר, סמית´ גרינד, 50-50, רוק אנד רול טו פייקי, רוק אנד רול, מדונה טייל סלייד, אייר (בקסייד ופרונטסייד), פייקי טו 50-50, פייקי טו טייל. אבל לא עליתי על רמפה כבר כמה שנים טובות אז לא בטוח שאת הכל אני מסוגל לעשות עוד היום.

אני יודע:

סוגים של אולי: 180 באק ופרונט, 360, פייקי, פייקי 180, פייקי 360, נולי 180, סוויץ. פליפים: קיק, היל, דאבל קיק, דאבל היל, 360 פליפ, הארד פליפ, ווריאל קיק אינוורד היל, 180 קיק באק ופרונט, ווריאל דאבל קיק, טריפל פליפ (ממדרגה) קיק פליפ אנדר פליפ, אנדר פליפ, pressure plip (יש סיכוי ששכחתי כמה ... לא יודע) סליידים: בורד, נווז ודארק סלייד ... מישהו יודע איך יורדים מזה? גריינדים: 50-50, 5-0, פיבל, סמית, קרוקד, קרוקד 5-0, נווז, קומבואים: הרבה חרא בפרימו, קיק פליפ טו בורד סלייד, ווריאל פליפ טו 50-50, סוויץ 50-50, קיק פליפ באק סייד 50-50, ווילי לאיזה 100 מטר, מנואל איזה 20 מטר ,נווז וילי 10 מטר יש עוד מלא באולד סקול אני קופץ 6 מדרגות אני נוסע שנתיים

אופס!!! עוד משהו קטן

אני גם קופץ שלושה סקייטים בפרימו אחד על השני...(לא אחד בתוך השני) זה בערך 60 ס"מ

kichi mullen

New member
אני מביא..

אני נוסע 10 חודשים ואי בן 12 וחצי ואני מביא ollie מעל 2 ורבע סקייטים ollie b/s 180 ollie f/s 180 kikflip heelflip popshuvit shuvit popshuvit 360 vrial flip varial heelflip b/s flip b/s heelflip f/s heelflip 360 flip presure flip inward heelflip swith flip swith heelflip swith f/s 180 nollie nollie heelflip nollie flip nollie b/s 180 nollie f/s 180 fakie ollie fakie kikflip fakie heelflip fakie vrial flip fakie b/s 180 fakie f/s 180 fakie f/s heelflip fakie b/s heelflip fakie b/s flip fakie inward heelflip fakie 360 flip 50-50 grind 5-0 grind nose slide nose grind אני יודע רק להחליק אבל אני לא מצליח לרדת board slide. finger flip

FLWWS

New member
יופי סגל

אתה לא מביא חצי מהתרגילים ואני ואריאל יודעים את זה כי אנחנו מתאמנים איתך כל יום וחוץ מה זה ollie שזה נכון אתה באמת קופץ שתי ורבע סקייטים אבל אתה מתלהב ותירגע קצת!!! חצי מהתרגילים אתה לא יודע...

kichi mullen

New member
יבני זונות תנו לי תרגיל אחד שאני לא

תנו לי תרגיל אחד שאני לא עושה.

FLWWS

New member
סתם בצחוק סגל

כן אתה באמת יודע כמעט את הכל חוץ מאיזה 2 תרגילים אחד מהם switch 180 f/s

למעלה