סקר....

baryariv

New member
סקר....

כמה זמן אתם נוסעים ואיזה תרגילים אתם יודעים!!!??? אני יתחיל- נוסע חצי שנה ויודע- הילפליפ,קיקפליפ, 50-50, 0-5, אוסי, פייקי אוסי, פייקי קיקפליפ, פייקי הילפליפ, נוז סלייד, קיקפליפ נוז סטול, אולי 180 פרונט\בייק סייד, וריאל קיקפליפ, שאביט, פופ שאביט, פייקי שאביט, פייקי פופ שאביט, פייקי 360 שאביט.

Starfish

New member
הנה מה שאני יודע

נוסע קצת פחות מחצי שנה ויודע: אולי, הילפליפ, נוז גראב, אינדי, נוז סלייד, טייל סלייד, בורד סלייד, שאב איט,פופ שאב איט, באקסייד שאב איט, בקסייד פופ קאב איט,פייקי שאב איט, פייקי פופ שאב איט, אימפוסיבל(בלי אולי), קספר פליפ 360...

FineX

New member
טייל סליד?!?!

סלח לי אבל זה די מוזר שאתה עושה טייל סלייד בחצי שנה. יכול להיות שאתה מיוחד אבל לא נשמע הגיוני. וגם הסקר הזה לא כל כך מתאים כי כל אחד יבוא וירשום תרגילים שהוא עושה ונראה לי שחלק יזיינו תשכל. אגב היה על זה כבר דיון. וסתם נקודה שאני רוצה להבהיר: אני חושב שסקייטרים רבים (בעיקר המתחילים) יש נטייה לרשום שהם יודעים וריאל קיקפליפ, אך הם מתכוונים בעקרון לפליפ 180 (אן שביט פליפ). וכל זה בגלל שבטוני הוק 2 ווריאל פליפ (במשחק) נראה כמו שביט פליפ וזוהי טעות! זה בעצם פליפ 180! מצטער על ההודעה הארוכה פשוט נזכרתי בזה באמצע ההודעה...

All Choice

New member
לא נכון!

ואריאל פליפ זה קיקפליפ שאוויט. פליפ 180 זה או בקסייד פליפ או פרונטסייד פליפ, בשניהם הגוף עושה 180. ואין דבר כזה שעושים כמו ואריאל הילפליפ רק עם תנועת קיקפליפ. איך בדיוק אתה הולך לתת מכה קדימה? תנסה.

skater16

New member
אני נושע 4 שנים

ואני יודע +אולי 3 סקטים הילפליפ קיק פליפ וראיל קיק פליפ וראיל הילפליפ נולי ואיל קיקפליפ 360 פליפ 360 שוביט 180 בק סייד אולי 180 פרוט סייד אולי ואינדי מלון מיוט נוס גרב שוביט טייל גרב

braker

New member
בלי להעליב

או ששכחת לכתוב משהו או שהתבלבלת או שאתה סתם משקר לא יודע... כתבת שאתה יודע tailslide וboardslide ואתה לא יודע lipslide? וגם כתבת שהיום הצלחת לעשות את הנוזסלייד הראשון שלך והוא יצא לך בטעות בכלל אז..... הסברים בבקשה..

FineX

New member
אמרתי לכם שאנשים יזיינו תשכל...

אני ממש לא מבין מה הקטע של אנשים לרשום שהם נוסעים חצי שנה שנה ושהם עושים תרגילים שלוקח הרבה יותר זמן מזה ללמוד אותם. כאילו מה הקטע? על מי אתם מנסים לעבוד??? אתם רק יוצאים יותר מטומטמים ככה (סליחה על הביטוי)...

FineX

New member
צר לי לאכזב אותך...

אך ווריאל קיקפליפ זה שהסקט עושה את אותה התנועה של פרונטסייד פליפ אך הגוף לא מסתובב 180. זה בדיוק כמו ווריאל הילפליפ (רק עם קיקפליפ). קיקפליפ שאוויט זה קיקליפ שאוויט או פליפ 180. לא ווריאל פליפ!!!

FineX

New member
אני לא מצליח

החלון נסגר לי כל פעם לפני שהצטא עולה.

Starfish

New member
תשובה לך...

אני באמת יודע בורדסלייד וטייל סלייד...אבל עד אתמול עשיתי אותם על מדרגה בגובה של מדרגה....אתמול עשיתי בורד סלייד עם משהו בגובה של הברך שלי במכבי על גוש שייש שמחליק מהר...ולפני זה עשיתי נוז סלייד ומזה שעשיתי נגנבתי וראיתי שזה קל ועשיתי..וחוץ מזה אם אתה אומר שליפסלייד יותר קל מבורד סלייד אז טעות בידך...כי ליפסלייד פי 5 יותר קשה(לדעתי) מפני שקשה לרדת ממנו ומפני שהוא על צד הפוך אז קשה לי לשמור על שווי משקל...וטייל סלייד אני עדיין עושה בגובה של מדרגה..אבל זה מספק אותי...

Starfish

New member
חוץ ממה שרשמתי לך למטה ברייקר...

אתה ממש טועה...יש כאלה שלוקח להם הרבה זמן ללמוד ויש כאלה שפחות..רוצה דוגמא.....טוב הנה: אני נוסע כמעט חצי שנה כמו שציינתי, לעומת זאת חבר שלי התחיל איזה חודש וחצי אחריי והוא ממש כישרון, הוא כבר יותר טוב ממני ומעוד חבר שהתחיל לפניי...הוא יודע הרבה תרגילים כולל ווריאל קיקפליפ(אני יודע על מה אני מדבר ואני יודע מה זה ווריאל קיקפליפ, ולא התחלתי ליסוע מטוני הוק 2, התחלתי ליסוע מחבר שלי שהתחיל מחבר שלו שהתחיל סתם).....בקיצור הוא ממש טוב...הוא כבר עושה גריינדים...שזה דבר שהפחיד ועדיין מפחיד אותי............אז הנה לך הוכחה שזמן הנסיעה לא משנה.....

kichi mullen

New member
בואנה מה זה השאלה הזאת.

אני יכול לרשום לך כאן מגילה של תרגילים שאני יודע אבל מה ניראה לך שאני ירשום את זה כאן מה זה יתן כל אחד יכול לבוא לפה ולרשום סתם תרגילים צאו לסוע ואז תדברו

למעלה