סקר

victorya

New member
סקר

בשביל העבודה שלי. אבקשכם, לענות בבקשה אחרת ציוני הקטן יהיה מאד קטן! פתחתי הודעה חדשה כדי לא להפריע לכל השרשורים, ואני יודעת שזה לא קשור, אבל יש כאן הרבה בנות, שרובן לא יענו לי שטויות, אלא יתיחסו אלי ברצינות (?) מיכל, את מוזמנת למחוק את ההודעה מחר בערב! עד אז.. לא! תודה
עכשיו, סוף סוף, הסקר: הייתם מעוניינים להשתמש ב"קוצב סוכריות" המקציב 1-2 סוכריות בכל לחיצה? אפשר לענות רק -כן- או -לא- ואפשר גם להסביר את דעתך. ובנות שמנצלות את השרשור או כל השטויות האלה, אז שבבקשה גם יענו. תודה!

Mooa-Numi

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

victorya

New member
אני צריכה להגיש את העבודה מחר

ואיני לא יכולה להדפיס אותה כי אין לי סקר! בבקשה! אני בלחץ אטומי!

הנה תוצאות הסקר:

56%-כן 41%-לא 3%-נמנע את לא יכולה להמציא סקר?? כאילו, מה הבעיה??

victorya

New member
בהתחלה לא הבנתי מה את רוצה ממני...

וכן, אני יכולה להמציא, אבל אני רוצה לדעת מה חושבים על זה, אבל זה לא שמישהו ממש מתיחס לזה! בטח יזכרו להתיחס כאני כבר אקבל את העבודה בחזרה. בכ"מ, תודה! אגב, בת כמה את?? 17 או 14 או ש... לא זה ולא זה?

14

ו.....אממממ....לא נעימ לי, אבל לא מתייחסים לזה כי זה לא מעניין.... למי אכפת כמה סוכריות?? אז לוחצים פעמיים!!

victorya

New member
תודה!

בדיוק! זה לא מעניין, לא צריך את זה! אני רוצה לשמוע את זה ממישהו אחר, כי אני לא יכולה לכתוב את זה כדעה שלי! זו ההתיחסות שרציתי. תודה. קולקצית בגדי הים של שירה מתקרבת! הזהרו!

victorya

New member
חחח....

אני באמת מתפקעת פה מצחוק! עזבו... אין צורך, השתמשתי בטכניקה של ענת. לזייף!

למעלה