סקר

שלי הכי כואב...

לא קשור לסקייט, אבל הייתי חייב לספר את זה: פעם ליד הלונה גל שבכנרת, היה פארק מתנפחים, כל מיני דברים כאלו שקופצים עליהם, והיתה שם מן זירת WWF כזאת עם חבלים בתור גדרות מסביב לה, וכל הזירה היא בלון אחד גדול... אז אני וחבר שלי הלכנו שם מכות בצחוק ואז הוא נותן לי דחיפה כזאת מה זה חזקה ואני עף ככה אחורה, פוגע עם הגב בחבל של הזירה, עושה 180 מעלות למטה (הראש למטה והרגליים למעלה) ופוגע בריצפה... (פה יש לציין שהזירה בגובה שלו מטר...) אחרי כל זה הראש פשוט נכנס לי לתוך הגוף... כאילו הצוור שלי נכנס פנימה והתקצר... מאד כואב. מזל שהיה שם איזה חובש כזה מבוגר, שפשוט, מתח אותי..., זה בסדר עכשיו, לא נשארו לי צלקות. נ.ב גםמ פעם יצאה לי הרגל מהמקום, אבל זה סיפור ליום אחר...

Destructo

New member
.......

בסרט 5 Foot 12 Exposure הראו סקייטר שכל העצם של הרגל שלו מנותק מהברך ומכף הרגל ממש רואים את הצורה של העצם והעור מתוח בגגל העצם וכל הכף הרגל כלפי מעלה.. פשוט מגעיל ובסרט transworld-anthology אחד בא לעשות 50-50 על הנד רייל ארוך ונפל יש על הפנים וכל הגבה של נפתחה

FreekStyler

New member
חחחחחח

הדבר הכי אכזרי שקרה לי זה... בכיתה ו.. כרגיל הייתי הילד הכי מופרע בשיכבה.. הלכתי מכות עם כולם... סתתםםםם... נתחיל ת´סיפור מהתחלה ולפי המציאות בכיתה ו.. כרגיל אהבתי לרוץ ולהשתולל... אז יום אחד רצתי.. והיה איזה מסמר חלוד בקיר.. יוצא החוצה.. אני רץ.. בשיא המהירות.. ליד הקיר.. ונתקעתי במסמר... המסמר פגע בבשר ליד העין שלי... עד לעצם... מלא דם יצא.. כל הפרצוף שלי היה דם *ואז נפל עלי התיקרה... והקורקבן שלי יצא החוצה... והראות שלי התפוצצו... והכבד שלי התחיל להתגלגל על הריצפה ומלא דם בכל הבית ספר... (האותיות הקטנות) *מכאן זה סתם המצאה לכיף
(המשך לאותיות הקטנות) לקוראים מעל גיל 18 (המשך להשמך האותיות הקטנות) התוקף עד גמר המלאי (סוף האותיות הקטנות) ||||||||| || ||| | 6666988XK

bring it on

New member
אם מדברים על דברים שקרו....

מישהו פה יודע מה זה מניסקופ? בכל מקרה מן טרקטור כזה שמרים מיכלים, כזה עם מזלג, קיצר אז תלינו שלטים ענקיים בבצפר עם אחד כזה ואני הייתי למעלה בתוך מיכל, אז בדרך שעברנו ממקום למקום לא היינו מספיק זהירים המיכל נפל מאיזה 3 מטר אני בתוכו על פתח ביוב עם הצלעות ומילא זה המיכל ששוקל איזה 50 קילו נפל לי על היד ושבר לי אותה, אח"כ היא לא התאחתה טוב ועשו לי ניתוח מסמרים עניינים שטויות בלאגנים...אבל עברנו את פרעה נעבור גם את זה אה נזכרתי יש לי תמונה של זה הנה

Gevakumon

New member
דיייייי מה הקטע עם הbring it on הזה

אין לי מושג מי זה אין לי מושג מה זה, בכל מקרה זה אני Gevakumon מדבר

dor_gabizon

New member
הדבר הכי כואב שקרה לי אי פעם זה

שהייתי ברמפות בספורטק עם הרולר(עכשיו עשיתי את ההחלטה הנכונה ועברתי לסקט) וזה היה אחרי הרבה זמן שלא נסעתי באתי ל-half pipe והתחלתי לעשות כלמיני סיבובים ובלאגנים ואחוריזה החלטתי לנסות את הבאקפליפ ונפלתי על הראש (הוא נתקע לי בקצה של הרמפה) ונחתתי ישירות על הגב!!!

למעלה