סקר

The_ScorpioN

New member
סרטונים חביבים לא יותר מזה....עירא

ישך עדיין את הסרטון שדיברת עליו????

rodney

New member
shorty´s - oh my god

יש שם נפילות קטלניות על ההתחלה של הסרט אם כל הכבוד לנפילות האחרות הכי אכזרי לדעתי זה ליפול מבורדסלייד על הביצים

TIS

New member
למי שרוצה את הסרט שדיברתי עליו

אז אין לי אותו כבר, אבל תשאלו את יוני או איתי, אני ממש לא זוכר מי שלח לי אותו.

Bazooka Joe

New member
יש בזה משהו...

בהחלט לא נעים ליפול על הביצים, אבל בוא נתייחס קצת פחות למקומות הרגישים ויותר לעוצמה של המכה... כאילו אם ישך בראש נפילה אחת שמישהו נופל מבורדסלייד על הביצים ונפילה אחרת נגיד שסקייטר בא לעבור גאפ בין 2 גגות ביניינים ולא מצליח.. אז נראה לי שכדאי שתבחר בשנייה למרות שלא בטוח מה יותר- לא נעים. חוץ מזה שנפילה מבורדסלייד על ביצים אני בטוח שכמעט כולם כאן ראו דבר כזה והרבה, כי יש כאלה נפילות בהרבה מאד סרטים. תגיד נפילה לא קונבנציונאלית... שגם תפתיע אותנו קצת

all arounder

New member
בקשר לנפילה כואבת

מישהו ברולר פעם עשה סלייד על רייל מרובע כזה ונפל עם הביצים על השפיץ של הרייל ונחתך לו השק אשכים נפלה לו ביצה אחת והיו צריכים להחזיר לו אותה למקום בניתוח...........ושום דבר לא יותר כואב מזה............אני מרחם על האיש הזה

MaverickX

New member
אאוץ´!!!!

וואי אני באמת לא יכול לתאר דבר יותר כואב מזה! מעניין מה קורה איתו היום...?

all arounder

New member
לא יודע מה איתו.......

ראיתי את זה באיזה תכנית כזאת של יאנו כמו תאמינו או לא.......יאנו וורלדז מוסט אמייזינג וידיאוס.........לא זוכר איך קראו לזה

TIS

New member
זה השם של התוכנית

THE WORLD MOST AMAZING VIDEOS יש שם דברים מוזרים לאללה

all arounder

New member
את זה אני ידוע

לא ראיתי את זה בתכנית הזאת ראיתי את זה בתכנית דומה לזאת יאנו בסגנון שלה

rodney

New member
הנה סרטון של קצת נפילות מהסרט

shorty´s - oh my god למי שרוצה לראות שימו לב טוב טוב יש שם נפילה אחת שהאיש לא מצליח איזה בורדסלייד והקרש נתקע לו בינו לבין הגריינד Thats Gotta Hurt

Element 4 Life

New member
הייתי אומר...

אם מישהו ראה Toy Machine Welcome to Hell אז בקטע של ההתרסקויות רואים מישהו שאני לא יודע מה הוא ניסה לעשות אבל הוא מתגלגל כזה עד שהוא מגיע לאיזה קצה שיש שם נפילה של מטר ונופל את הנפילה על הצוואר ובדיוק בקטע הזה עושים הילוך איטי ורואים את כל הצוואר שלו מתעקם ואז בא אמבולנס ונראה כאילו הוא איבד את ההקרה וגם מקבעים לו את הצוואר....

The_ScorpioN

New member
כן! גם לי קיבעו ככה! אחרי שאיבדתי

הכרה שקפצתי עם אופניים במה בגובה מטר וחצי כאב לי הצוואר חודש ונשבר לי האף הייתי כזה 2Face חצי פנים פצעים וחצי חלק אם היו מצלמים אותי בפרופיל לא היו שמים לב ונשברו לי 8 שיניים אבל אני לא נראה כמו מכשפה זקנה עכשיו...לא רואים שקרה לי משהו וואייי שקמתי מהאיבוד הכרה היה לי גם אמנזיה אז לא ידעתי בכלל שקפצתי שחכתי את המספר טלפון של אמא שלי ואני לא זוכר בכלל שהתקשרתי רק במעורפל שאני אומר לחבר שלי שאני שחכתי הכל וחבר שני התקשר לאמא שלי והיא באה והתחילה לשאול אותי שאלות לראות אם לא שחכתי וגם חשבתי שהכל היה חלום לא ממליץ לאף אחד ואל תשחקו אותה מזוכיסטים אוהבי נפילות ושבירות ידיים מjackass כי אתם לא רוצים להדרס....אם כן למה לא פשוט לקפוץ מבניין וזהו??... וואי עכשיו אני מסתכל על התגובה והיא נהייתה סיפור אז בוא לפחות נחתום שידעו שהסיפור נכתב על ידי SCORPIOn! נ.ב וואי איזה שטויות אני מדבר

xflil

New member
כל השירשור הזה הביא לי ת´חררה

מסתובבת לי הבטן רק מלקרוא על נפילות על הביצים נו אתם לא מכירים את זה שאתה חוטף מכה בביצים ואתה מרגיש כאילו הכל עולה לך לבטן ואתה הולך להקיא? בעעעעעעעע דייייי!

tom penny

New member
הנפילה הכי כואבת

הנפילה הכי כואבת שראיתי היתה בסרט סקייט ישראלי שרואים את מוטי נופל על רייל בין הרגליים ועושה סלטה באויר ונופל על הראש

Yuval Penny

New member
הנפילה הכי כואבת זה...

שמוטי מביא בקסייד פייב או בלדג´ של ibm ועף לו הסקט לפנים ועפות לו שיניים ונופלת לו הלסת והוא עף אחורה מהמכה

Gevakumon

New member
אנשים, בלי סיפורים על ביצים!!!

זה מזוויע, בלי נפילות על ביצים, זה מוציא את החשק לנסות דברים רציניים! במיוחד ריילים...

הייתה לי נפילה ממש כואבת שניסיתי

לעשות משהו ממש טיפשי ג´קאס כזה... תתארו לעצמכם משו כמו מטר של רצפה עם ים פשוט ים מלא זכוכיות...לא שלמות כאלה פשוט קטנות וכואבות כל אחת משהו כזה ********* ********* ********* ********* ופשוט ניסיתי לקפוץ מעל זה 180 פרונטסייד ובואו נגיד שפשוט עף לי הסקט באמצע ופשוט נמרחתי על כל הזכוכיות ונהיו לי מלא חתכים מדממים בכל הגוף...היה מצחיק אבל כואב...וגם די דפקתי את המרפק והראש בנפילה... ובקשר לסרטון שראיתי ראיתי מישהומנסה לעשות 50-50 על הנדרייל והוא פשוט עף נפילה ארוכה למטה שבר כמה עצמות ונחת ממש על הראש הוא כמעט שבר את המפרקת שם היה לו מזל...זה נראה ממש כואב...זה מסרט של antholegy (לא זוכר איך כותבים את זה)....בכל מקרה..זהו...

Bazooka Joe

New member
את matt toro leap of faith

אפשר להשיג בקאזה. יש בזה משהו מאד מוזר, בהתחלה הוא מצליח להביא את הגאפ הענקי הזה ואחרי זה מראים bail של זה. קיצר זה בוודאי בין הדברים הכי כואבים שראיתי. תורידו ותרשמו תגובות

למעלה