סקר

Bazooka Joe

New member
סקר

כל אחד שייכתוב מה הנפילה/bail הכי כואבת שהוא אי פעם ראה בווידאו. אפשר גם לכתוב יותר מאחת. אם אתם לא יודעים את השם של הסרטון או של מי שביצע את הנפילה אז פשוט תתארו אותה. הנפילות יכולות להיות מכל ענף אקסטרים שהוא אני מתחיל: - רובלרבליידס: matt toro leap of faith (הוא קופץ ונכנס בפול מהירות עם הראש בתוך קיר) - מוטוכרוס: ראיתי בערוץ האקסטרים מישהו שכזה נפל נפילה קטלנית באמצע המירוץ ונראה שכאילו הגוף שלו כבר נשבר, ואז בא מישהו מאחוריו ונחת קפיצה עם גלגל ישר בראש שלו. יש לכם מתחרים?

Gevakumon

New member
זה מה שרציתי לשים...

גם אני הכרתי את זה, רציתי לשים את זה פה...

The_ScorpioN

New member
אופניון...בסוף הכתוביות

ווואייי אחד קופץ מאיזה 5 מטר למטה על מחסום ברזל בדיוק לתוך הביציים....וואי צריך לראות כדי להאמין.... בטח כמה מיצים נהיו לו במכנסיים...בעעעע מעניין מה קורה איתו היום

FreekStyler

New member
למה רק בטלוויזיה?

אתמול אני וחבר שלי (שנינו סקייטרים מתחילים) ראינו אחד שבא לקפוץ מעל גדר.. והבורד שלו פגע בגדר והוא החליק ונפל על הפנים.. נראה לי שבר ת´אף... אבל היה יפה... ועוד משהוא (לא קטלני אבל מגניב) באקסטרים [ששמים ת´שיר של DISTURBED) אז אחד טס עם האופנוע שלו על שאר האופנועים שחנו שם... מגניב

all arounder

New member
בואנה אחי

אני ידוע על מה אתה מדבר עם דיסטורבד מאיפה אפשר להשיג ארת השיר הזה ואיך קוראים לו?????חולה עליו...... לא מצאתי שירים שלהם בקאזה

FreekStyler

New member
לשיר קוראים VOICES (נראה לי)

כדי לך להוריד גם ת´שירים הבאים (של דיסטרבד) Forsaken, the game, Enemy, Shout 2000 וTonic... שירים טובים לאללה...

Gevakumon

New member
תיקון, הוא צועק:

ה"אוווו" הוא של הצלם, הוא צועק "YAAArrrrrrrrrrr ah, madafuckin....." חחחחחחח בטח שבר כמה צלעות

TIS

New member
אחד הדברים הכי כואבים שיצא לי לראות

מישהו שלח לי פעם במירק (יוני אם אני לא טועה) סרטון של איזה אחד נוסע, בא לעשות בורדסלייד על הנדרייל, הסקט עף לו, הוא חוטף בביצים, נופל למדרגות כמו בשפגט (רגל אחת ישרה קדימה רגל שנייה ישרה אחורה) הרגל שהייתה מתוחה אחורה נשברת ועוברת קדימה. פשוט המפרק של הרגל עשה 360 מעלות. יש מתחרים?

Bazooka Joe

New member
גם את הקטע הזה

וגם הקטע בסוף של אופיניון אני ראיתי, וגם חשבתי עליהם. אבל נראה לי שאלו שכתבתי בהתחלה יותר כואבים

xflil

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!1 הרגת אותי!!!

המרפק של הרגל! חחחחחחחחחחחח!!!!!! בעברית קרואים לזה הברך..... חחחחחחחחחחח טוב טוב אחי......חחחחחחחח לא צחקתי ככה הרבה זמן חחחחחח

FreekStyler

New member
חחחחחחחחחחחחח

זה כמו הברך של היד... חחחחחח מזכיר לי אותי... אני קורא לסנתר מרפק של הראש.. אבל לא אמרתי כלום.. אל תצחקו... אני דפוק

FreekStyler

New member
מה אני דפוקקק

זה לא מרפק.. זה מפרק.. זה משהוא אחר.. ידפוק!! בילבלתה אותי!! (או איך שכותבים) בגללך קראתי את זה מהר וחשבתי שזה מרפק!! אררר!!!

xflil

New member
חחחחחחחחחחחח

יצאתי אידיוט...... סליחה TIS חחחחח

ועוד אחד...

אל תסמכו אל מכונות שיעשו את העבודה בשבילכם... מישהו הפך לסמרטוט...

למעלה