סקר:

סקר:

מה עדיף: יס או הוט? ותביאו גם נימוקים כי אנחנו מתלבטים אם לעבור להוט..ואנחנו לא יודעים אם זה כדאי, אז פליז:).

mafakit

New member
YES!!../images/Emo218.gif

אוקיי.. אז ככה.. קודם כל.. בהוט יש המון תקלות.. [מנסיון.. אצל חברים שלי ואצל בני דודים שלי..] כשרוצים להזמין משו מהVOD אז הרבה פעמים זה לא מצליח וצריך לנתק ולחבר מחדש ולהתחיל להסתבך עם הדברים האלה.. מה שאין ביס כשרוצים להזמין מספריית הDVD.. ערוצי הסרטים של יס הרבה יותר מושקעים.. יש סרטים חדשים[וגם ישנים..] והם עשו חלוקה מצויינת של הערוצים.. [ערוץ1-דרמה,רומנטיקה ערוץ2-קומדייה,אימה ערוץ3-לא ממש ברור.. אבל נראה לי שזה יותר סרטים ישנים מאשר חדשים.. וערוץ4-פעולה ומותחנים..] בהוט החלוקה לא ממש טובה.. והסרטים שהם מביאים לא כל כך מעניינים.. ערוצי הסדרות שביס פשוט לוקחים את הוט ובגדול! ערוצי יס סטארס ממש מצויינים! אני חושבת שאלו הערוצים הכי נצפים של יס.. ערוצי המוזיקה..אין ממש הבדל.. חוץ מזה שביס יש אמטיוי מיוזיק שזה חופף[בערך..] לאמטיוי היטס שבהוט.. ואני חושבת שבהוט אין את הערוץ מוזיקה MCM [נראה לי..] זה בעיקרון ערוץ צרפתי אבל יש בו גם שירים לא בצרפתית [ושמים בו את אבריל דיי הרבה פעמים.. אז זה כבר מצויין..
] ערוצי הילדים הם בערך אותו דבר.. והם ממילא לא כל כך מעניינים [חוץ מSPONGEBOB בניקולודיאון..
] ערוצי המדע..אני חושבת שבהוט אין דיסקוברי סיינס.. נראה לי שיש שם רק דיסקוברי ואת הנשיונל גיאוגרפיק שיש לשניהם.. ונראה שיש עוד ערוץ שאין בהוט..אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו.. המ.. עברתי בערך על רוב הדברים החשובים..ונראה לי שבהוט הדבר היחיד שטוב שם זה המגוון בVOD יש שם די הרבה דברים ואפשר לראות את הסדרות שמשודרות.. אבל כמו שאמרתי..זה מלא תקלות.. עוד דבר חשוב..ליס יש את היס מקס שזה לוקח את הוט ובגדול.. זה דבר כל כך גאוני! אה! והדבר הכי חשוב.. ביס אין..האלופה!!! חח.. טוב מקווה שעזרתי..

מסכימה>

לא ידעתי שבהוט יש תקלות ובVOD זה בעצם היתרון של הוט..ואם יש תקלות כמו שאמרת אז לא שווה:\.. ויס מקס אין לי כי זה עולה 25(יותר?) לחודש וזה המון:O.

sweet shir

New member
אני חולקת, הסרטים של הוט ממש טובים.

כל יום יש לי ~לפחות~ משהו אחד לראות. ומה הבעיה עם החלוקה של הוט? O: הוט דרמה - סרטים דרמתיים. >< הוט פאן - קומדיה ובידור. הוט אקשן - מתח ופעולה. הוט פריים - סרטים בשפות זרות. ויש גם הוט בומביי זה הודי
ועוד 2 ערוצים של סרטים ישנים..... וערוץ הסרטים הרגיל של הוט. ~הוט סרטים~ שגם בו יש מה לראות לפעמים. ו.. היס מקס עולה המווווווווווון כסף. לכל החברות שלי שיש יס אין להם מקס בגלל המחיר. יש גם הוט מג'יק, שפועל על אותו העיקרון.. ובויאודי אין כל כך הרבה תקלות>< יש רק מדי פעם רחוקות.... ואז כל מה שעושים זה להוציא את השטקר, להכניס בחזרה והעניין טופל.

mafakit

New member
יעול מאוד להיות שאת צודקת..../images/Emo218.gif

זאת דעתך.. ונכון לך יש הוט אז את יודעת יותר טוב ממני מה טוב שם ומה לא.. אני עשיתי מן השוואה כזו לפי מה שאני יודעת.. אולי לדעתי ערוצי הסרטים של יס יותר נוחים כי כבר התרגלתי אליהם.. המ.. בקשר ליס מקס... גם לי אין את זה.. אבל לחבר טוב שלי יש..[וכנראה שגם יש להם כסף לשלם על זה..
] וזה ממש מגניב
טוב.. אני רק הבעתי את דעתי בתגובה שלי.. את יכולה להביע את שעתך ולהגיד שהוט זה הרבה יותר טוב..
[או שכבר עשית את זה ולא קראתי..
]

mafakit

New member
*יכול מאוד להיות.. חח..../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif../images/Emo218.gif

sweet shir

New member
חחח אנלא יודעת מה יותר טוב, אבל אני יודעת

שבכל דבר יש דברים טובים ורעים, ושאתה מתרגל למשהו, אז אתה מתרגל אליו.. וקשה לעבור למשהו אחר. חח ובכלל, זה מה זה דפוק על הקטע הזה של החברות:/ היה הרבה יותר נחמד פעם שלכולם היה את אותו הדבר!

sukrazit

New member
לי יש יס..

אבל אני אגיד לך למה כדאי לך לבחור בכל אחד. ביס יש את כל הערוצים של היסטארס ויש סדרות נורא יפות שמביאים מארצות הברית ונורא מומלץ..אפשר גם לקנות יס מקס שזה בכלל טוב כי את יכולה לצפות מתי שאת רוצה. בהוט יש את ערוץ ביפ שהוא ערוץ מגניב ויש בו את הסדרה "חברים" (למרות שגם בערוץ 22 יש) ויש את הוט וי או די שזה בכלל טוב. עכשיו תחליטי לבד..מקווה שעזרתי.

תנק'ס-

ביפ זה גם ערוץ שאני נורא מתבאסת שאין אצלנו,כי יש שם מלא דברים מצחיקים..

לא יודעת. ../images/Emo219.gif

יש לי הוט,ואני מכירה רק את התכנים שיש בערוצים של הוט. אני לא מכירה את מה שיש ביס,אז די ברור שאני אמליץ לך על הוט. אז,אני לא יכולה בדיוק לומר.

sweet shir

New member
ובכן..

אם את בקטע של טלנובלות אז לדעתי "האלופה" פחות מפגרת מ"השיר שלנו". ^__^ (אנלא מתה על 2 הסדרות) בהוט יש את אמטיוי היטס, שזה ממש חשוב לי.... אבל אם מוזיקת פופ בריטית לא חשובה לך אז עדיף ביס, כי יש שם ערוץ שמשודר בו נונ-סטופ רק מוזיקה. אישית, אני יותר מסתדרת עם השלט והדברים שיש בהוט, אבל זה אני. ^__^ בהוט יש גם את אקסטרה הוט
וביפ, ושם יש דברים שאין ביס. ביס אמנם יש את יס סטארס, אבל אני בכלל לא אוהבת את הסדרות ששודרות שם. ^__^ אני נוטה להוט כי זה מה שיש לי כבר איזה 7 שנים.. אבל תבחרו מה שיותר עדיף לכם.

אספיר85

New member
YES../images/Emo54.gif

בטלוויזיות של יס רואים יותר טוב (בדוק) יש ערוצים מגוונים בתוכניות מעניינות, הזיפזופ בין הערוצים יותר נוח, והצבע לא כואב בעיניים (האדום של ההוט עולה לי על העצבים) החבילות נוחות, והמבצעים מעניינים. וגם, לכל טלויזיה יש ממיר ולכולם אותם ערוצים, לא כמו בהוט שצריך לקנות את הממיר בנפרד. הזמנת סרטים נוחה, סדר הערוצים הגיוני. ובהוט הVOD כל שניה נתקע, לוקח לו שנים לטעון. ביס DVDBOX ההזמנה הרבה יותר נוחה, כל כמה דקות יש סרט והסרטים שמה בדרך כלל טובים מאוד. ובכל מקרה, תמיד יש מה לראות ביסP: וגם, יש אתמערכת ההפעלה בווינדואז Media Center שעובדת עם יס (שמחברים את הטלוויזיה למחשב), מה שלנו יש בבי במקום יס מקס, שהוא גםמאוד טוב ונוח.

למעלה