סקר:

לא היה שירשור כזה../images/Emo12.gif?

הוממ הוט פי מליון יותר טובים מיסססס
לפי דעתי .. בהוט יש את הסרטים הכייי טובים והתוכניות הכי יפות והלוואי שהיה לי הוט .. כל פעם שאני הולכת לחברה שלי או דודים שלי אני חורשת להם על הטלויזיה ..
אני לא יודעת מה אם כל מי שכתב פה שיש תקלות בהוט אבל כשאני רואה הוט אין אפילו תקלה אחת .. יס זה סתם משעמם .. אני מכירה מלא ביס שמתים לעבור להוט .. ביס אין כלום .. סרטים לא מעניינים .. קיצור תעשי בחוכמה ותעברי להוט

nastiush

New member
ייסס הכי שווה לך ((:)

כולם כבר כתבו את הסיבות אני לא אחזור על זה שוב
אבל כדאי לך יס ! , ^^ #

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלדעתי הוט

גם בגלל שיש לי את זה[
] וגם בגלל שזה פי 100 יותר טוב לדעתי, יש את הVOD, מלא ערוצים עם סדרות יפות, מלא ערוצי מוזיקה, מלא משחקים לא רוצה להתחיל להישמע כמו פרסומת אבל זה לדעתי הרבה יותר טוב. :]

Miss Menta

New member
../images/Emo210.gif יס.

ולא כי יש לי יס. היה לי פעם הוט, ואהבתי והכל אבל רק בגלל שלא ידעתי איך זה יס. באמת.. אנחנו ממש מרוצים מיס. סרטים הרבה יותר טובים, וואי בעשר! D:: מלא סדרות שאין בהוט. מלא ערוצי מוזיקה.. {:

../images/Emo42.gifיס.

יש לי את שניהם. [בבתים נפרדים כאילו]. והוט זה ממש משעמם, אין מה לראות. יס הרבה יותר טוב. יש שם את כל הערוצים הטובים והתוכניות המעולות.

דנטל

New member
אני לא ממש רואה טלויזיה

אבל הערוץ שהכי מדבר אלי זה ביפ (זה MTVBase, אבל את זה יש בשניהם, אני מדברת על מה שאין בשניהם), כך שהוט לוקח. לצערי, לי יש יס, אבל לאמא שלי יש ביפ וכשאנחנו אצלה, אנחנו רואים ביפ... כשאנחנו לא רואים נשיונל ג'אוגרפיק שיש בשניהם.

shaharrr53

New member
|הלוואישיהיהלייס|../images/Emo4.gif

אני מאוד מאוד רוצה יס.יש שם את כל הסדרות הטובות.

פירוט,

אני מכירה את כל יס תאמינו לי,וכל הסדרות שם אני יכולה למצוא בצפייה מיידית כי האנגלית שם קלה מוות ועד היום לא הסתבכתי,ובהוט...הוט יש לי את כל העונות של הפיג'מות התקלות לוקחות 2 דקות מקסימום, וגם אני לא יכולה לנשום בלי אקסטרה הוט ו-AXN,תמיד יש מה לראות בהוט,יש לנו גם את סטאר וורלד וליס אין אני עד היום צוחקת עליכם שאין לכם,כי את כל הטקסים מקבלים שם בשידור חי ולא מחכים לערוץ E,ובכלל בהוט משדרים את כל הסדרות של CSI,שזה נורא קשה לראות באנגלית בלי כתוביות,יש לי את פרוייקט מסלול מתי שבא לי בויאודי וגם אני רואה אתזה בבוקר לפני כולם כי בערב יש שין צ'אן ואין סיכוי בעולם שאני מפספסת,ולדעתי הסרטים פי מיליון יותר טובים מיס,אבל איך אומרים?על טעם ועל ריח אין להתווכח

אנחנו בכלל רוצות לנתק כבלים

כי אנחנו לא רואות טלוויזיה. כרגע יש לי הוט. היתרונות בהוט- יש ביפ, שזה אחלה של דבר. זה ערוץ שיום שלם אפשר לשרוף עליו [או לפחות יומיים- שישי חברים שבת סיינפלד]. גם ערוצי הסרטים ממש נחמדים, אבל זה נורא מיחזור של סרטים. אם את אוהבת דברים כאלה- יש את הוט בידור ישראלי וערוץ 3. אני לא אוהבת דברים כאלה אז אני לא יכולה להרחיב. היתרון הכי גדול של הוט? הVOD. החסרונות- לוקח להם שעותת שעותת שעות! לענות בטלפון. ואם הם עונים הם מעבירים אותך בין איש לאיש לאיש. כשעברנו דירה אמא שלי במשך 12 שעות הייתה איתם על הקו ON AND OFF. מיחזור נוראי של סרטים. עד שיש סרט חדש וטוב! ואז גם, רואים אותו, ועוד, ועוד, ועוד כי משדרים אותו בלי סוף! הVOD- בקשר לתקלות, באמת מספיק להוציא את התקע מהחשמל ולהחזיר. זו לא הבעיה. הבעיה היא שתמורת 10 שקלים לחודש אין כל כך הרבה מגוון.. לרוב צריך להוסיף בין 2 שקלים לעשרים. [בקשר לסרטים- הזולים מאוד הם משהו כמו 13 והיקרים הם סביבות ה20] נראה לי שזהו..

sweet shir

New member
הלוואי שהיו ממחזרים ככה, עדיין לא יצא לי

לראות את הר "ברוקבק".
היה שידור חוזר אחד ב-4 לפנות בוקר וזהו. -___-"

sweet shir

New member
אני מקווה. ^__^

בטח לא היו שידורים חוזרים כי יש הגבלת גיל או משהו. X:

יואו, השידורים החוזרים כלכךךךךךך. ../images/Emo46.gif

אלוהים, תפסיקו לחרוש!! הם לפעמים שמים סרט אחד שלוש פעמים ביום ואחרי זה אחרי שבוע עוד פעם. די, חאלס.

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo40.gif

אניש ונאת שהם עושים את זה. אררררררר. @______________________________@

דבר אחד ממש מעצבן ביס-

כמעט כל הסרטים שלהם במסך רחב. ואין לי מסך רחב, אז זה חותך את הקצוות. :/ [או שגם בהוט זה ככה?]

למעלה