סקר TIM

e-magine

New member
בלי קשר למה שאימא עשירה/עניה כתבה

אתה מאמין להמלצות מסחריות אנונימיות בפורומים?

Mesarim

Member
מאמין ?

לא מתעב ? כן
לא מעוניין שידחפו לי כלום במסווה של התכתבות תמימה העניה/עשירה שלחה לי מסר עם כתובת אימייל של משהי ש"תסדר לי את כל העניין", ומיד נחסמה בפתח תיבת המסרים שלי

קטעים.... ../images/Emo6.gif

ואני עוד חשבתי שהיא ספאמרית עם קלאסה, כי היא לא הזכירה במילה את שם החברה שהיא מפרסמת.

Mesarim

Member
איזה "קלאסה" ואיזה נעליים ../images/Emo35.gif

ישר ולעניין, הכפפות הוסרו, מבלי שביקשתי ממנה מידע: " תפנה לבחורה אשר חיברה אותי לטלפון בבית ובניד 24/01/07 00:41 חברה שלי שהיא כבר שנתיים בחברה ושיגעה לי את השכל והתרציתי סוף סוף תפנה אליה [email protected] שמה "XXXXXXXX" אני עוד לא מבינה בכל , היא חיברה אותי והכל עובד" לא רשמתי את האימייל המפורש, ע"מ לא לפגוע באותה "XXXXXXXX" לא מצאה על מי להמליץ, על בזק בינ"ל, שבעיניי היא אחת מהמתועבות שבחברות, שריד דינוזאורי לבזק-נזק המיתולוגית כבר שנים שחברות בזק ובזק בינ"ל לא רואות ממני שקל

אני מניחה, שהצפייה בקליפים ביוטיוב,

היא החידוש העיקרי של השנה החולפת. ונדמה לי גם, שחלה ירידה בשליחת סרטונים משעשעים באמצעות האימייל, כי הם הפכו להיות מאוד נגישים דרך כל מיני אתרים, ולכל היותר שולחים היום לינק ולא קובץ (אם כי יתכן שפשוט הורידו אותי מכל מיני רשימות תפוצה כאלה...
). עוד חידוש בשבילי הוא, שהתקנתי סרגל רדיו, אחרי שנים של סרבנות סרגלים למיניהם.

e-magine

New member
מאדאם, היום כבר לא צריך

קישורים לשום דבר, אני מקווה את יודעת להגיע לאיזה מנוע חיפוש, כמו גוגל למשל, פשוט תקלידי בתוך משבצת החיפוש את הצירוף יוטיוב ותגיעי. בדוק.

למעלה