סקר TIM

e-magine

New member
סקר TIM

גל מור פירסם כתבה אודות סקר TIM על הגלישה בישראל. יותר ממה שמרשים אותי הנתון של 3 מיליון גולשים ישראלים ביום, מרשים אותי הנתון של המיליונים שלא גולשים. הסקר מציין כי 40% מהגולשים עשו השנה שימוש חדש באינטרנט לעומת השימושים של השנה שעברה. האם אתם הרחבתם או צימצמתם את פעילויותיכם באינטרנט? אני לא עשיתי השנה שום שימוש חדש. אפשר להגיד שדווקא צימצמתי.

Mesarim

Member
שמוש באינטרנט

השמוש באינטרנט גובר משנה לשנה, כמעט בכל תחום בשנה האחרונה הבשילה טכנולוגיית ה VOIP, כמו כן היתה מלחמה לא קצרה הכרויות באינטרנט הפכו לכלי שהשמוש בו גובר והולך מידי שנה הקניות באמצעות האינטרנט צברו תאוצה משמעותית בשנים האחרונות הבנקים מעודדים שמוש בשרותים שלהם באמצעות האינטרנט, באמצעות הפחתה בעלויות צפייה בסרטים, תחנות רדיו וכו' השמוש רק יעלה ויעלה ...

e-magine

New member
אולי אתה מוכן להסביר

איך אתה קושר את המלחמה לשימוש באינטרנט בשנה האחרונה.

Mesarim

Member
בהחלט ...

אנשים יוצאים פחות מהבית אנשים רוצים להתדכן בין מהדורות החדשות אנשים מחפשים קשר עם אנשים אחרים באמצעות תוכנות IM ובפורומים וקומונות

היי מסרים, ברוך הבא לפורום! ../images/Emo24.gif

בקשר למלחמה האחרונה, אני רוצה להוסיף את החיפוש אחר תוכן גולשים, אחרי עידכונים שהביאו גולשים מהשטח, כולל תמונות וסרטונים, באופן שמהדורות החדשות לא יכלו לספק. מצד שני, חל איזה שינוי (התבגרות?) ביחס ליצירת קשרים עם אנשים אחרים, ונדמה לי שכיום אנשים פחות מסתתרים מאחורי מסך הוירטואליה, ויותר מחפשים את המפגש האנושי החם.

Mesarim

Member
../images/Emo23.gif תודה, תודה ...

עניניי אינטרנט קרובים לליבי החיפוש אחרי קשר אישי, מתנהל במקרים רבים, בתחילתו, כקשר וירטואלי מי כמוך וכמוני יודע זאת

אחלה,

אתה יותר ממוזמן להישאר פה. אני רוצה להוסיף, שאחד הדברים הנחמדים הוא שלפעמים הקשרים האישיים האלה בכלל לא מתחילים מחיפוש אחר קשר אישי, אלא משיחות בקבוצות דיון שונות, והקשר האישי נוצר רק הרבה אח"כ.

Mesarim

Member
אמת ...

יחד עם זאת, זו אחת הדרכים לחיפוש קשר אישי מי מאיתנו מסוגל להסתובב בפאבים חשוכים ? זאת דרך מצויינת להכיר אנשים על רמה

נראה לי שמדובר בחיפושים שונים

במהותם, אבל, אכן, שני הדברים האלה מתאפשרים ברשת. ואין ספק, שהרשת מאפשרת להכיר אנשים מעניינים, שלא היינו יכולים להכיר בדרך אחרת.

Mesarim

Member
../images/Emo45.gif נכון מאד ...

"הרשת מאפשרת להכיר אנשים מעניינים, שלא היינו יכולים להכיר בדרך אחרת" בפועל, זאת אחת הדרכים היחידות להכיר אנשים על רמה

e-magine

New member
אנשים יוצאים פחות מהבית...

או שיוצאים בכלל, למרחקים, אם הם מהאזור המופגז ויכולים להרשות לעצמם, ממה שאני התרשמתי היה שימוש נרחב באמצעי התקשורת ה"ישנים" כמו טלוויזיה, רדיו, טלפון וגם "חדשים" באינטרנט וסלולר אך לא ראיתי שימושים חדשים באינטרנט. היה ניסיון בלתי צליח של
להפעיל גולשים ככתבי שטח. הסיפור היה כי
הציע לכל גולש לקבל מחשב נייד משוכלל מצוייד במצלמה ובחיבור אינטרנט אלחוטי ולשדר כתבות על המלחמה. בפועל לדעתי לא הגיעה אפילו כתבה אחת שווה בדרך זו. לא יודע אם היו בכלל כאלה שלקחו מחשבים (קראתי שהם נדרשו להפקיד ערבות לשווי המחשב). אני לא הייתי רוצה שאנשים יצאו החוצה בזמן טילים ויצלמו נפילות ואני לא בטוח שהייתי רוצה לראות ריאליטי מתוך מקלט בקרית שמונה. אני חושב שדווקא בטלוויזיה היו כמה מקרים ששודרו סרטים שצולמו במצלמות סלולריות, לפני שצוותי הטלוויזיה הגיעו למקומות הרלוונטיים.

אם הזכרת VOIP - אז כדאי שתדע

שאני יותר לא מדברת מבזק בבית ולא מסלקום או פרטנר או אורנג' ומדברת מלא על VOIP גם יש לי טלפון מבוסס WIFI ואני מדברת בכל רשת המכבדת עצמה (ארומה, מקדונלד, בתי קפה כמעט בכל תל אביב ) ח י נ ם !!!!!!! ולא דרך סקייפ !!!! אחלה של דבר ה- VOIP הזה חוסך לי כמעט 300-400 ש"ח בכל חודש !!!

לעבו רלדבר על אינטרנט ולא מסקייפ

אלא מטלפון שאינו דורש אינטרנט פשוט מדהים יש להם תרון מושלם גם לנייד שאין לו אינטרנט בבית אחלה של דבר ותאמין לי חסכתי מכל הפלפונים שלי עד עכשיו יותר מ- 300 ש"ח לחודש !!!! וגם בבית שהתנתקתי מבזק - חסכתי עוד את הדמי מנוי החודשי של 50 ש"ח לחודש בקיצור - חיסכון משמעותי בימים אלו למשפחה

e-magine

New member
אני מבין שרק אתמול

קראת כתבה בדה מרקר וכבר הספקת להתנתק מבזק ולחסוך 300 ש"ח, כל הכבוד לך

כנראה שאינך קורא היטב את השורות

כתבה שהתפרסמה לפני כשבוע או יותר דרך אגב, אני התנתקתימבזק לפני כחצי שנה רק לידיעתך בגלל , השתמשתי בסקייפ מזה כשנה אך הייתה כתבה נוספת על סקיים וגם מייל שהעבירו אודות סקייפ שגם משם התנתקתי ואז עשיתי סקר נרחב אודות חברות VOIP כולל הוט והחלטתי שנמאס לי מקרטלים היום אני לקוחה שאיני משלמת דמי מנוי דיבתי שילמתי נסעתי לחו"ל - גם לא שילמתי ותאמין לי - אחלה עובד ושומעים טוב

e-magine

New member
זאת הבעיה שאני דווקא קראתי

מה שכתבת... כמו שאמרתי במקום אחר, אהוב עליי במיוחד הביטוי "תאמין לי". טוף אני חושב שבנימה אופטימית זאת, נסיים

למעלה