אם זו להקה שאני כבר אוהבת ואני באמת רוצה את כל הדיסקים- אז אלבומים. אם זו להקה ישנה יותר, שאני רוצה להכיר יותר אבל יש להם כל כך הרבה אלבומים שכבר אי אפשר למצוא את הדרך- אז אוספים.
למשל, A collection of pop classics זה אוסף נחוץ, כי נדיר למצוא עותקים של אלבומים של Reagan youth. גם כל מיני Complete discography שקמבץ את כל השירים לאלבום אחד. אבל יש אוספים מיותרים.
תלוי.... מכיוון שיש לי רשימה כלכך גדולה(!) של דיסקים לקנות, אך כיס כלכך(!) קצר... אז מה שבאמת אני כלכך אוהב, אז אני בהחלט מנסה לרכוש את האלבומים, אבל אומנים שגם אני נורא אוהב!,אבל בדרך כלל דברים יותר ותיקים, לפעמים הברירה הכי טובה זה לקנות איזה אוסף טוב.... הכוונה היתה פחות לאוספים כלליים. יותר לאוספים של אומנים בודדים...
וזה גם תלוי נורא באיזה להקה זאת... זה טוב בשביל להתחיל להכיר להקה מסויימת, אבל אם יש להקות שאני מכיר אותם טוב אז אני כבר לא ממש שומע אוספים שלהם... זה טוב ל"מאזין המתחיל" שמתחיל לשמוע להקה מסויימת.
בעיקר כשמדובר בלהקה שאני לא מכירה כ"כ טובאבל נשמעת לי נחמדה. כשמדובר בלהקה שאני מאוד אוהבת אז כמובן שקונים אלבום. אבל באופן כללי אין לי בעיה עם אוספי או greatest hits זה בד"כ פשוט מרכז 3-4 שירים מכל אלבום ויוצר ערבובו לא רע... לא צריך לשים 7 דיסקים בצ'יינג'ר באוטו... שמים את האוסף...
אין וויכוח על ההבדל באומנות שעומדת מאחוריי אלבום שמייצג תקופה ,תחושה מסויימת, או אווירה. אוסף זה לאנשים שפחות מתענינים באומן ןבאומנות עצמה אלא יותר בשירים הקליטים. ד''א -אני חדש פה ,נראה די נחמד...
החתימה שלך היא ציטוט משיר של הסקס פיסטולז, לג'וני רוטן אין תואר בפסיכולוגיה, הוא לא חכם, הוא "נחות", הוא פאנקיסט , רקוב. הוא לא חכמולוג, הוא שיטחי. הוא פשוט לא הסוג שלה, בגלל זה היא לא אהבה.