סקר: The very best of/Greatest hits

amithadar

New member
יש קטע ענק ב"מופע שנות ה-70"

שהייד מביא לקיטי את never mind the bollocks, והיא אומרת משהו בסגנון:" אני לא חושבת שהסקס פיסטולס זה בשבילי, ובכלל, היה אפשר לחשוב שברגע שהוא(ג'וני רוטן) ניהיה מפורסם, הוא יחליף את השם..." חחחח קטע ענק!

zoe80

New member
עמית, גם את החתימה שלך אהבתי, אבל

זה לא משהו מקורי זה משפט שחוק של ג'וני, לגבי ריצ'ארד באך, עוד לא ראיתי חתימה שמאזכרת אותו. זה הכל. וסאם, דחוף את ראש לאסלה.

zoe80

New member
אוקי, :)

משפט שחוק, כן. חתימה שחוקה, לא. על-כן, קבל ממני ח"ח (חיזוק חיובי)!!!! :)

zoe80

New member
חד וחלק, אלבומים. אבל תמיד יש

יוצאים מן הכלל, שאינם מעידים על הכלל- לכן, לחלוטין לא פוסלת ת'אפשרות לאוספים, וגם יש לי כמה שווים. לא כל האוספים מיותרים, אבל רובם כן.

Flight Freak

New member
תלוי

אם זו להקה שאני לא מכירה ורוצה לקבל רושם כללי של הסגנון שלה אז אני אקנה אוסף. אם זו להקה שאני מכירה אני אקנה אלבומים. לכל להקה יש את התקופות שלה, כל אלבום בד"כ יהיה טיפה שונה מהשני זה חלק מהיופי, לדעתי לפחות

DOCTOR ROBERT

New member
מאוד מאוד תלוי

אם זו להקה שאני רוצה להכיר, יש שתי אפשרויות: א.אם זו "להקת להיטים", אני אקנה אוסף Greatest Hits הגון וזהו ב.אם זו להקה רצינית, אני אברר מה נחשב ל"פיסגת היצירה" שלה, או מה נחשב לאלבום הכי קל לעיכול, ואותו אקנה. יש הרבה להקות שאיתן יש הסכמה כללית בקרב המעריצים עם איזה אלבום להתחיל- במקרה של פינק פלויד זה דארק סייד, במקרה של לד זפלין זה לד זפלין IV.... אח"כ אני ממשיך עם שאר האלבומים, לפעמים ע"ס בחירה עצמאית או לפי המלצות של חברים.

On23

New member
../images/Emo68.gif

בסט אוף= גרייטסט היטס. רוב השירים ה-"טובים" הם הלהיטים, ולהוציא גרייטסט היטס זה ממש מיותר ורק ניסיון להרוויח עוד קצת כסף.

the best flea

New member
אגב...חדש פה=)

לדעתי מבחינת הלהקה עניין הוא שאנשים שככה חצי מעריצים אותם יקנו גרייטסט היטס,כמו שאני (וזו אכן בושה=))התחלתי להתעניין בגאנס נ' רוזז לפני חודשיים בערך אז קניתי ת'גרייטסט היטס,במקום לקנות איזה 7 דיסקים שלהם

שרוליק8

New member
בשביל גאנס מספיק שתי אלבומים..

להקה טובה .אבל "תשתמש באשליה שלך " 1 ו-2 די ממצא את היכולות שלהם אולי גם "תאבון להרס" אם בא לך לקרוע קצת את האוזנים.. ד''א אין להם 7 אלבומים ....

Nitzan161

New member
וואלה שמעתי את הגריאטסט שלהם!

להקה ענקית!!! והם מתקאמבקים!!

Caraya

New member
נושא מורכב

יש לי יותר מדי כאלה... בלי ספק כעיקרון אני לא אוהב את זה אבל אם יש להקה שאני לא מכיר ורוצה לשמוע זו הדרך היחידה להתחיל. האמת שיש להקות שגם אין להםן מספיק חומר מעניין (לדעתי-כמו למשל סקיד רו, סינדרלה והרבה להקות הייר מטאל). דבר אחד שאני יכול לומר זה שמזל שעם פינק פלויד "לקחתי סיכון" וקניתי ישר את DSOTM. אוסף של פינק פלויד נשמע כזה דבר גרוע...

שרוליק8

New member
אוסף של פינק פלויד זה חטא!!!

אין מילים אחרות בשביל זה.. כל אלבום זה יצירה בפני עצמה.

SomebodyElse

New member
אני מעדיפה אלבומים,

כי אני חושבת שאוספים מאבדים מה"אווירה" שיש באלבום רגיל. בכל מקרה יש לי גם וגם.

Nitzan161

New member
אני מעדיף אלבומים!

למרות שאין לי משהו נגד אוספים אבל העיקר שייכללו מוזיקה שאני אוהב כמו האוסף גריאטסט איטס של גאנז נ' רוזז!!

amithadar

New member
האמת.....

כנראה שמלכתחילה זו היתה שאלה רטורית. ברור שאלבומים... הסגנון, האוירה והפריצות דרך והכל... סתם ניסיתי להתנחם קצת... כל האלבומים האלה זה באמת לא קל כלכלית...

Dharmashetra

New member
אני לא מבין למה צריך אוספים

כשיש אלבומי הופעות חיות. דרך הרבה יותר טובה לעשות הכרות עם להקה חדשה, כי אז כשכבר בא לך להכיר אותה לעומק דרך אלבומים, אתה לא צריך להתבאס שיש לך שירים פעמיים, כי אלה גרסאות שונות. מצד שני, אני לא יודע מה הייתי עושה בלי האוסף של קווין. היתרון של אוסף מול הופעה חיה הוא שגם זה אוסף שעושה יותר נזק מתועלת (כמו האוסף של פינק פלויד) אתה לא תדע אם לא יגידו לך, כי המוזיקה תהיה טובה בכל מקרה. בהופעה אתה תמיד יכול ליפול על גרסאות חלשות לשירים טובים (כמו באלבום האקוסטי של הסקורפיונס). היתרון של הופעה, מלבד מה שכבר אמרתי, הוא שאתה יכול לקבל גרסאות מיוחדות באמת לשירים שאחרת היית חושב שהם בינוניים (וכאן נזכיר את נירוונה אנפלגד ואון דה נייט של דייר סטרייטס)

למעלה